I'm bored
I'm the chairman of the bored,
I'm a lengthy monologue
I'm livin' like a dog
I'm bored
:-Ι
Printable View
I'm bored
I'm the chairman of the bored,
I'm a lengthy monologue
I'm livin' like a dog
I'm bored
:-Ι
σκεφτομαι οτι το συσσιτιο σημερα ειχε μεξικανα. ηταν κι ενα μαυρο πραμα περιεργο σαν καφες. οχι δεν ηταν χαβιαρι φιλε μου αυτο, αλλα καυσαεριο απ'την εξατμιση του αυτοκινητου. φαγαμε και ζεστα σκατα σκυλου απ'το πεζοδρομιο οπως η ντιβαην στο πινκ φλαμινγκος. αυριο δε ξερω τι εχει το προγραμμα. θα επρεπε να ειμαι χαρουμενος που υπαρχει ενα δωματιο να κοιμαμαι ακομα και να μην ειμαι εξω στο κρυο, αλλα πραγματικα δε νιωθω. δε νιωθω ρε γμτ πως το λενε, σαν να ειμαι περαστικος απο εδω πανω. δε μ'αγγιζει τπτ. ηρθα ειδα κι εφυγα. ετσι ειμαστε ολοι, απλα μαλλον ξεχνιομαστε στη πορεια, και δε καταλαβαινουμε που θα καταληξουμε. ημουν τοσο περαστικος, που θα επρεπε και να μη φαινομαι. διαφανης, αορατος, δεν υπηρξα ποτε!
Σκεφτομαι εαν εχασα την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου η στους ανθρωπους γενικα .
καλησπερα στην παρεα σας, ειναι το πρωτο μου μην στο φορουμ γιατι σημερα το ανακαλυψα,καλιο αργα παρα ποτε.
μια διασκευή σε στύλ παρωδίας γι αυτό το τραγούδι, που ταιριάζει στην περιπτωσή μου
http://www.youtube.com/watch?v=KsJ5o...layer_embedded
She said ''you better buy Me a drink, cause you are ready to cam inside your pants...and i said..You better dance well with me, cause You started driving me crazy...so i went to the back of the store, cause i was getting really heated up...and then i was ready to fall down when She show me Her ash...and then i couldn t think because my reward system was overclocked....and next She kissed me in My lips...She kissed Me 10 times in the mouth, 12 in the cheek, and then She bited My ear.....and then I said...I m gonna kiss you everywhere....and I kissed Her little heart so pretty, I used My language so beautiful...I kissed her in the mouth with the mahamed ali right left language...and then I shooked Her on Me...and then She kissed Me again..and I finished in My pants in 22 and a half seconds.....
Σκέφτομαι τι καλά παιδάκια που είστε όλοι.
Μύγα με τσίμπησε και ξύπνησα από τις τέσσερις φαίνεται :o. Περιμένω τους τοίχους να μιλήσουν τώρα και φόβος με κυριεύει, όποιος παίζει με τον φόβο άραγε πνίγεται;
σκέφτομαι
I WANT TO SPEAK TO LACRY
|||||
_ _
/
U
<3 <3 <3 <3 <3
αγχώνομαι λιγάκι γιατί πρέπει να μιλήσω για ένα σημαντικό θέμα κ πρέπει να φανώ στεναχωρημένη πολύ αν θέλω να αντιμετωπιστώ θετικά..
σκεφτομαι ποσο γκαντεμης ειμαι. πρεπει να εχω τον μαλακομαγνητη δεν εξηγηται αλλιως. ολα τα σκουπιδια και τα αχρηστα πανω μου μαζευονται. σαν τον στεφανουκο. θα πρεπε να ανοιξω θεμα να το συζητησουμε αλλα δεν εχω κυριολεκτικα τι να γραψω. η γκαντεμια δεν γιατρευεται. μακρια μου λοιπον ολοι, λειπω για διακοπες!
Σκέφτομαι πάνω στον χρόνο ο οποίος τώρα κυλάει βασανιστικά αργά. Καθυστερημένες κουκίδες άμμου μες την κλεψύδρα. Ψιχαλίζει και σχηματίζεται μια παχύρευστη, βραδικίνιτη, ηλίθια λάσπη που με κρατά ακινητοποιημενη μέσα της. Ολα αυτα μεχρι της 5 που θα σχολάσω.
Θα ήθελα πολύ να ξεκολήσω το τοπίο απο πανω μου. Να φύγω απο εδω. Θα ήθελα λοιπόν να γίνω μαγισσα.
το νεο γκομενετο του KENO:
http://nd03.jxs.cz/916/561/983446a8f8_66117608_o2.jpg
ματαρες √
βυζαρες √
γαλακτενια επιδερμιδα √
φυσικη καστανιουλα √
αμα ρωτησει κανεις ηλικια πειτε του 25 γιατι ενηλικιωθηκα. την κανω τωρα να ξυρισω το μαλλι επειδη εχω ραντεβου!
... σκέφτομαι πότε θα σταματήσεις τη μύρλα αδερφάκι μου και θα γράφεις πιο συχνά κάτι τέτοια σαν αυτό...
"σαν φυλακισμενος με στολη, χωρις καμια ελπιδα αποδρασης! ενω αλλου μοιραζουν τα LSD σαν καραμελες. bad tripping σε παιδικη χαρα, bad tripping και μεστο club με πρασινοροζ φωτα. ομως εγινε το κακο και πεσαν φιλια σε λαθος μουρες, με αποτελεσμα να μεινει το γκομενακι μονο και να παθει καταθλιψη, με αυτοκτονιακη διαθεση ετοιμο να πηδηξει απ'το μπαλκονι. ενα τεραστιο pink στις ιαπωνιδες μαθητριουλες της ΣΙΝΤΖΟΥΚΟΥ λοιπον, ειδικα οταν δε φορανε κυλοτακι, ακομα κι αν ειναι αβυζες, παρολο που ειμαι εθισμενος στο ακριβως αντιθετο. αυτο ομως δεν εχει και τοση σημασια γιατι ειμαστε χαμενοι στην ερημο της ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ κι ο κοσμος μας ειναι αχρηστος. οι γυναικες θα επρεπε να κυκλοφορουν χωρις σουτιεν και με ξωβυζα παντου. με φορμες, με πουκαμισα ασπρα, με τα παντα ολα. κι οσες δεν ειναι διαθεσιμες, απλα να μην κυκλοφορουν. γριες καταντησαν παιχνιδακια στην οθονη μου."...
... είσαι ο νέος Μπουκόφσκυ ρε, τέλος!... άντε να σου κάτσει και ο ραντεβούς, μπας και στανιάρεις λίγο, γιατί όταν δε γράφεις όπως παραπάνω, μου θυμίζεις τη θειά μου τη Γιαννούλα που πήγαινε επισκέψεις στα σπίτια κι έκλαιγε τον μακαρίτη που απόθανε πριν 37 χρόνια, λολ!... πλάκα σου κάνω, μην αρπαχτείς πάλι έ;...:)...
Άντε, κι ένα κομμάτι για όσους αγαπάμε τη τζαζ και τις τρομπέτες!...
http://www.youtube.com/watch?v=nQmn876Vygs
Σκεπτομαι πως καποτε ημουν ερωτευμενη με τη θαλασσα.