Originally Posted by
Blue9791
Ενημερωνω λοιπον.
Μια φιλη (χονδρουλα κι αυτη) εψαξε και βρηκε οτι στο 18 ανω εχει τμημα διατροφικων διαταραχων στο οποιο δεν υπαρχει μονο ενας διατροφολογος αλλα και ψυχολογοι και ψυχιατροι γιατι ως γνωστον η διατροφη επηρεαζει και επηρεαζεται απο τη διαθεση μας.
Εκλεισα ραντεβου, πηγα και με ειδε για μια πρωτη εκτιμηση (!) ενας πολυ ευγενικος κυριος ψυχιατρος.
Του τα'πα ολα τα σωψυχα, παρελθοντα και παροντα (τα μελλουμενα τα λεω μονο με καφε και πρεπει να εχω συγκεντρωμενους τους ντελβεδες αλλιως βλεπω μονο ομιχλες).
Ο ντοκτορ λοιπον μου ειπε οτι πολυ ωραια, ΔΕΝ εχεις διατροφικο προβλημα απλα τα υπολοιπα επηρεαζουν και αυτο.
Επισης μου ειπε, οτι θα κανουμε ψυχοθεραπεια γνωσιακη και δυναμικη (νομιζω) και αν το σηκωνει η κραση μου θα κανουμε και γκρουπ θεραπυ.
Και τελικως με ενημερωσε με φοβερη ανεση οτι θα τα λυσουμε τα προβληματα μας και να μην ανησυχω.
Ερχομαι και λεω λοιπον.
Μαλλον καλα εκανα γιατι καταρχην αυτοι οι ανθρωποι δεν παιρνουν λεφτα.
Δευτερον, ειδικευονται σε ολων των ειδων τις διαταραχες (πανικου, διατροφικες, φυλου κλπ) και σε ολων των ειδων τις εξαρτησεις (ναρκωτικα, σεξ, ιντερνετ κλπ).
Η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι ξερουν τι κανουν.
Τι να σας πω παιδια μου... μακαρι!