Μια σωματάρα που θα τραβά όλα τα βλέμματα.
Printable View
Εμένα δεν μου αρέσουν οι άντρες με ''τελειο'' σώμα . Και δεν με λες και μπαζο. Έ ? Μην κάνεις φοκους σε γυναίκες που θα θαυμάζουν πιο πολύ το κορμί σου από ότι την ψυχή σου. Χαμένος χρόνος! Να ασκείσαι και να τρως καλά για να είσαι υγειης και όχι για να λιώνουν οι γκομενες. Φιλικα
Θα κανεις πιεσεις παγκου , σκουωτ , αρσεις θανατου , πιεσεις ωμων με μπαρα , μονοζυγο με κλειστη λαβη , τα δαχτυλα σου να κοιτανε προς εσενα .
Αυτες οι ασκησεις ειναι οι μονες απαραιτητες για να χτισεις μυικη μαζα + πολλη πρωτεινη . Μολις την χτισεις , παμε σε αλλες ασκησεις , σε κανα 4-6 μηνο . Οχι συμπληρωματα , μονο πρωτεινη . Απο τρια σετ των 8-10 επαναληψεων . 3 φορες/βδομαδα . ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
Οτι αλλο και να σου πουνε , δεν ισχυει , το λεω αυτο μετα απο 28 χρονια πειρας .
Και μην σε πιασω να παιρνεις αναβολικα , σεφαγα κακομοιρη μου !!!!!
Και επειδη σε συμπαθω, για να σε πεισω οτι ξερω τι μου γινεται , αν θελεις δωσε μου το μειλ σου , να σου στειλω μια φωτο . Αν θελεις .
Αυτους που βλεπεις ' πρησμενους ' ειναι απο αναβολικα . Το φυσικα χτισμενο σωμα , δεν δειχνει ' παραβιασμενο ' .
Παραδοσιακοι χοροι..ειδικα ο καλαματιανος και το πεντοζαλι συγκεκριμενα ενδεικνυνται για σωμα φετες..το εχω ακουσει απο πολλες ομορφες που βρηκαν αντρα ετσι...
Τι λες βρε Μαντυ ? ο ανθρωπος θελει να φτιαξει μυς .
Μακ...καλο ειναι να φτιαξει μυς..αλλα να γυμνασει και το μυαλουδακι παραλληλα..
Εμ , εννοειται αυτο , πρωτα το μυαλο , παντα . Αλλα αφου αυτο θελει ?
Α , εννοεις το προγραμμα που ειναι για να ριχνεις γυναικες . Οχι το κανονικο . Θα του το πω , σωστη παρατηρηση !
Αλλα να μου πεις...αφου ισχυριζεται οτι την προσωπικοτητα την κοιταζουν οι μη ομορφες και οι χοντρες..ας γυμνασει απλα το σωμα του και ας αφησει το μυαλουδακι του ως εχει..δε θα του χρησιμευσει και πουθενα ετσι κι αλλιως!
Αυτο δεν μπορω να του το πω ! πλακα εχεις !
Η χαρα ειναι δικη μου !
Λογικα ομως , συμφωνα με το ' νους υγιης εν σωματι υγιη ' πρεπει με το φτιαξιμο του σωματος , θα φτιαξει και το μυαλο .