Ελα πες μου!!μην ψαχνω στο νετ!!
Printable View
Ποιοι στο λενε?εχεις παει σε γιατρο?
Πινκ για αρχη δεν εχεις καμια διαταραχη προσωπικοτητας....να στα πω με λιγα λογια...μια ειναι η ναρκισσστικη διαταραχη οπου μιλαμε για μεγαλη αισθηση σπουδαιοτητας και αλαζονειας συνηθως οι διασημοι εχουν αυτην....ειναι η αντικοινωνικη διαταραχη μιλαμε για παραβαυικη εγκληματικη συμπεριφορα χωρις ενοχες και η οριακη διαταραχη που ειναι αλλοπροσαλα ατομα ουτε αυτη παιζει να την εχεις εφοσον εχεις νευρωση η οριακη διαταραχη ειναι συο οριο νευρωσης και ψυχωσης
Ειναι ψυχολογος,ψυχιατρικος,ομοι οπαθητικος
Χαχαχαχα δεν εχεις τιποτα ρε συ πινκ....αν ειχες οριακη θα βασανιζοσουν φαντασου εγω εχω σχιζοφρενεια και θεωρω τηην πραγματικη οριακη διαταραχη χειροτερη
Σου πα αν ρωτησες για καμια διαταραχη προσωπικοτητας για πλακα επειδη ρωτησες για ψυχωση και διπολικη
Κατσε να σ πω κατι για την ψυχωση...οταν εισαι σε παραληρημα δεν αναρωτιεσαι αν εχεις παρανοια η οχι το πιστευεις ακομα και μετα απο καιτο οπως εγω που ξερω οτι εχω ψυχωση οταν ειμαι σε παραληρημα χανω την πραγματικοτητα δεν αναρωτιεμαι επισης θα σε βοηθησει αν σου πω οτι οι παρανοιες δεν ξεκινανε σαν σκεψη αλλα σαν αισθηση μετα τις μεταφραζουμε σαν σκεψεις
Ολα αυτα??αν πιστευεις οτι δεν σε καλυπτει πηγαινε κ σε εναν αλλον!ταλαιπωρησε αρκετα χρονια,δεν ξερω αν μπορεις να το διαχειριστεις μονος σου!κ αγωγη να παρεις θα σε ηρεμησει να βαλεις τις σκεψεις σου σε μια σειρα αλλα εσυ πρεπει να κανεις την μεγαλυτερη δουλεια με τον εαυτο σου,εδω βοηθαει η ψυχοθεραπεια!