Καλημέρα.
O Sus που χάθηκε?? Ανησυχώ :(
Μου έλειψε!
Θεοφανία, μίλησες καθόλου μαζί του?
Printable View
Καλημέρα.
Μου έλειψε!
Έλεοςς
Andrew, thanosred, ico, Θεοφανία, Woman, just_40, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, MANTHES, Skiaxtro, fly, fly, picker, picker, liberchild, Lef, Adzik, krino
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
Χιλιάδες νεκροί, χιλιάδες εγκλωβισμένοι από τον φονικό σεισμό στην Κίνα
ΑΠΕ
Νεκρούς και επιζώντες αναζητούν τα σωστικά συνεργεία μέσα στα συντρίμμια
Πεκίνο
Τελευταία ενημέρωση 12:25
Χιλιάδες άτομα σκοτώθηκαν, ενώ χιλιάδες έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια από τον πιο καταστροφικό σεισμό των τελευταίων 30 χρόνων στην Κίνα. Ο σεισμός, μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε περισσότερο την νοτιο-ανατολική επαρχία Σιτσουάν.
Ο τελευταίος επίσημος απολογισμός κάνει λόγο για 11.921 νεκρούς. Μόνο στην πόλη Μιανζού 10.000 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρήμμια, γεγονός που προκαλεί ανησυχία ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί κι άλλο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=899487&lngDtrID=245
Έχει πιάσει δουλειά απ ότι έλεγε ατην άλλη φορά...χάθηκε τελειώς το ....γαιδούρι!!!Quote:
Originally posted by Woman
Καλημέρα.
Μου έλειψε!
Καλημέρααα.. Καλά είμαι.. Εδώ στην δουλειά..Quote:
Originally posted by MANTHES
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
Οντως η καταστροφή του φόρουμ πλησιάζει.. με τόσους MANTHES μέσα...!! :p :p
Πως πάνε οι ζαλάδες???
Τι ήταν κι αυτό ρε παιδιά.. Πραγματικά ΦΡΙΚΗ!!Quote:
Originally posted by krino
Χιλιάδες νεκροί, χιλιάδες εγκλωβισμένοι από τον φονικό σεισμό στην Κίνα
ΑΠΕ
Νεκρούς και επιζώντες αναζητούν τα σωστικά συνεργεία μέσα στα συντρίμμια
Πεκίνο
Τελευταία ενημέρωση 12:25
Χιλιάδες άτομα σκοτώθηκαν, ενώ χιλιάδες έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια από τον πιο καταστροφικό σεισμό των τελευταίων 30 χρόνων στην Κίνα. Ο σεισμός, μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε περισσότερο την νοτιο-ανατολική επαρχία Σιτσουάν.
Ο τελευταίος επίσημος απολογισμός κάνει λόγο για 11.921 νεκρούς. Μόνο στην πόλη Μιανζού 10.000 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρήμμια, γεγονός που προκαλεί ανησυχία ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί κι άλλο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=899487&lngDtrID=245
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ
Το κακό είναι πως αν δε συμβαίνει κάτι εδώ, δεν ασχολούμαστε.....
Βρε MANTHES, το έχεις κοιτάξει?Quote:
Originally posted by MANTHES
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ
Άσχετο. Ξέρει κανείς αν σταμάτησε η απεργία των φορτηγών; Να ξέρω αν θα πάω στη δουλειά τουλάχιστον σήμερα...
Έχεις απόλυτο δίκιο Θεοφανία μου.. Θυμήθηκα την φρίκη που είχα φάει.. τότε το 99.. που δεν είχε καμία σχέση φυσικά με τον χθεσινό!! Τότε όμως.. επειδή μας επηρέασε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.. ασχοληθήκαμε θυμάμαι για μήνες!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Το κακό είναι πως αν δε συμβαίνει κάτι εδώ, δεν ασχολούμαστε.....
ΟΧΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Συνεχίζει η απεργία.. :(Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Άσχετο. Ξέρει κανείς αν σταμάτησε η απεργία των φορτηγών; Να ξέρω αν θα πάω στη δουλειά τουλάχιστον σήμερα...
Ωραία...θα μου πάνε όλα ανάποδα...