φιλάκια
Printable View
φιλάκια
λοιπον κοριτσακια πριν λιγο διαβασα αυτη τη διαιτουλα και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα!ουτε χημικη ουτε στερητικη ουτε ζυγισμα γραμμαριων ουτε μετρημα θερμιδων ουτε τιποτα απο αυτα!πειτε μου ομως εσεις που ηδη την κανετε εχετε δει αισθητο αποτελεσμα η χανεις πολυ αργα;;;καθοτι ειμαι και ανυπομονη η κυρια θελω να τα χανω τοσο γρηγορα οσο τα παιρνω βλεπετε.(ενταξει ξερω πως εινι αδυνατο ομως θελωσω γρηγορα αποτελεσματα)επειδη ειμαι λοιπον στη φαση που ψαχνω το ιδανικο διαιτολογιο για μενα διαφωτιστε με σας παρακαλω!!!!εαν τελικα καταληξω σε αυτο θα σας κανω μονο ερωτησουλες οσον αφορα τους συνδυασμους μεχρι να τους μαθω.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
αα και μια ερωτησουλα ετσι για να αρχισουμε,ο τραχανας που συγκαταλεγεται;επιτρεπετα� � στη διαιτα;επειδη μου αρεσει πολυ και τον επιλεγω πολλες φορες ως βραδινο γιατι ενα πιατο με χορταινει.
αυτο που παρατηρω οτι θα μου λειψει παρα πολυ με αυτο το προγραμμα ειναι το τοστακι μου με το τυρακι χαμηλων λιπαρων.αυτο πραγματικα θα μου λειψει.
ΓΕΙΑ σου Κέλυ...λοιπόν, για τον τραχανά...δενξέρω (σε φώτισα) τώρα, για την απώλεια από ότι βλέπω στα κορίτσια υπάρχει καλή απώλεια. Όσο για το τοστάκι θα το αντικαταστήσεις..καλή ιδέα είναι οι πίτες (σουβλακίου) στο μικροκυμάτων με: ταχίνι+μέλι(το αγαπημένο μου)
-παραγεμισμένη πίτα με λαχανικά, ελιές...
-ελάχιστη κουβερτούρα...
Τώρα, για άλλες ιδέες διάβασε πριν τι τρώμε καθημερινά...ισως θα βοηθηθείς...
Aς δώσω τα σημερινά μου...αισθάνομαι, βέβαια, λίγη μοναξιά..θα την παλέψω..
2 κράκερσ με μέλι και ταχίνι
πιτούλα μα μελιτζανοσαλάτα
καφές με γάλα
σαλάτα με 2 μπιφτέκια +φρουτάκι
2 λίτρα νερό +γυμναστική
καλημέρα σε όλους.Μαράκι πρόσεξε τα μπιφτεκάκια που έφαγες
να μην έχουν μέσα ψωμάκι ή φρυγανιά...
Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 71,4 πάνε και ακόμη
400 γρ...ναι ναι Μαρία στα λέω αυτά κατάμουτρα!!!χιχι
καλημέρα, καλημέρα...
Τα μπιφτεκάκια που έφαγα είχαν αντί για φρυγανιά κολοκύθι και 2 καρότα....ΑΛΛΑ
τα 2 κρακεράκια μετά είχαν αυτά που δεν έπρεπε....γι'αυτό η πονήρω Ζωή χάνει κι εγώ όχι...ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ
σε πάω κόντρα, τρομερή, νεαρή, ερωτοχτυπημένη και με καλές καύσεις Ζωή... (εγώ, η μεγαλύτερη και με ελάχιστες καύσεις Μαρία)
Ξεκινάμε σήμερα...εγώ 71,6 (me Tarzan, you Jain..)
Σου έστειλα τέτοιο χτες...ux2...u2u τέλος πάντων...
καλημέρα, κοριτσάκια
υγ.Κέλυ θα ξεκινήσεις τελίκά;
προς Ταρζάν έχεις u2u
πλάκα πλάκα όταν την κάνω χάνω...
αλλά πρέπει να την κρατήσω... :)
και εκεί τα χαλάω
Λοιπον κοριτσια νομιζω τα εχω κανει λιγο ........βασικα ηθελα παρα πολυ μετα το δειπνο ενα γλυκο ...ετσι εκοψα μια μπανανα και εκανα ενα μειγμα απο κακαο+2 κουταλακια ζαχαρη κ νερο και την περιχυσα...και την εφαγα εννοειται!!!!
σημειωση εφαγα κ απογευματινο μια μπανανα...τα υπολοιπα τα εκανα με βαση την διατροφη αυτη κ σε λογικες ποσοτητες....
Μια μικρή αστασθαλία είναι...την ξεχνάμε...όχι, βέβαια τόσο, ώστε να την επαναλαμβάνουμε!
λοιπόν, γράφω τα σημερινά μου (με κίνδυνο, βέβαια, να αντιγράψει τη συνταγή της επιτυχίας μου η ανταγωνίστρια-ναι, δεν ντρέπομαι να το πω- Ζωή και να καμαρώνει μετά σα γύφτικο σκερπάνι για την κλεμμένη επιτυχία καθώς τέτοια είναι αυτή...αλλά δε σας λέω το ποιόν της γιατί από φύσης είμαι καλοπροαίρετο άτομο)
2 ΚΡʼΚΕΡΣ με μέλι και ταχίνι
μπρόκολο και κολοκύθι βραστά με ένα μικρό κομμάτι φιλέτο κοτόπουλο κι ένα κομμάτι φέτα.
καφές με γάλα
μπρόκολο με πίτα ολικής ΄΄αλεσης
μήλο
1,5 νερό.
ΥΓ. όταν κατέβω στο πενταράκι μπροστά, θα κλάιαιαιαιαιαιαιαις Ζωή!!!!!!
χαχαχα Καλημέρα σε όλους..
ΤαρζανοΜαράκι κατέβα αγάπη μου εσύ στο πενταράκι και ας κλάιω εγώ..
είδες τί καλός άνθρωπος είμαι..χιχι
εγώ μια χαρά πάω θα ζυγιστώ αύριο και θα δώσω αναφορά..
Μαράκι πλάκα πλάκα μια χαρά τα πας...
φιλάκια
petalouditsa...εάν θέλεις γλυκό και επειδή επιτρέπεται η μάυρη σοκολάτα..
μπορείς να κάνεις μπεν μαρί 2-3 μπαστουνάκια μαύρης και να την βάλεις πάνω
από μπανάνα..τώρα που το θυμήθηκα...επειδή μία μέρα εάν δεν έτρωγα γλυκό
θα σκότωνα άνθρωπο κυριολεκτικά...αυτό που έκανα είναι να βάλω στο φούρνο
μία πίτα σουβλακίου με σοκολάτα μαύρη από πάνω που
έλιωσε και έγινε πολύ καλό...βέβαια δεν ήταν
σαν κρέπα αλλά από το καθόλου-καλό και αυτό..
καλημερα τσουπρες!επιτελους σημερα καταφερνω και μπαινω γιατι χθες δεν ειχα ιντερνετ.κοριτσια αφηστε προχθες ηταν τα γενεθλια μου και καταλαβαινετε την εκανα την ατασθαλια και μαλιστα δις..ομως απο σημερα που εδωσα την εναπομεινασα τουρτα που ο καλος μου αντρουλης μου πηρε(που τι το θελε)θα μπω παλι κανονικα στους ρυθμους μου μην εχοντας ομως καταληξει ακομη σε συγκεκριμενο προγραμμα κι αυτο απο τη μια ειναι καλο γιατι μονη μου διαμορφωνω το διατροφολογιο μου πιο ευελικτα αλλα απο την αλλα φοβαμαι μην προσλαμβανω παραπανω θερμιδες η τσπ ετσι δεν χανω ευκολα.εγω εν τω μεταξυ δεν ειμαι οπως εσας εχω πολλα κιλα να χασω ειμαι γυρω στα 85.ΔΕΝ ξερω τι να κανω!με αυτη τη διαιτα θα χασω γρηγορα;γιατι οπως σας εχω ξαναπει ειμαι πολυ ανυπομονη και το αλλο που μπορει να σας φαινεται χαζο που με απασχολει ειναι που δεν θα τρωω τοστ το οποιο μου αρεσει πολυ και μου λεινει τα χερια.ενα το πρωι κι ενα για βραδινο και τελειωσ.αχχχ βοηθηστε με!!!
άρα, μήπως αυτο σημάινει ότι η δίαιτα αυτη δεν ειναι για σένα?
ασε που απ ότι εχω ακουσει όταν τρως υδατάνθρακες μαζι με πρωτείνες ειναι καλύτερο γιατι προσλαμβάνονται καλύτερα οι πρωτείνες.