κι γω εκανα 4 χλμ στο διαδρομο σήμερα!
Printable View
κι γω εκανα 4 χλμ στο διαδρομο σήμερα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ.
Curves και σημερα και εκανα την τελευταια μ μετρηση.
-97 ποντους
- 16 κιλα
-16,41% λιπος
απιστευτο! μπραβο!!
Θα σταματησω και θα παω σε κανονικο γυμναστηριο...
μακαρι να υπηρχαν και στο Βολο ...
εγω απο δευτερα ξεκιναω στο γυμανστηριο της γειτονιας που ανοιγει ..
αλλα θα τους πω να μην εχω απειρες ωρες διαδρομο .. γιατι διαφορετικα θα βαριεμαι να πηγαινω..
εχω σκοπο να πηγαινω τουλαχιστον 3 φορες την βδομαδα, για να δουμε!
Μπράβο Πηνελόπη, πολύ καλά, εγώ λέω να συνεχίσω από 15/9 και να κανω ότι και πέρυσι,
δηλαδή εναλλάξ με κολυμβητήριο ή ίσως και τρέξιμο που έχει αρχίσει και με τραβάει όλο και περισσότερο. Θα δούμε.
Πάντως σήμερα έτρεξα πάλι 2χλμ σε αρκετά έντονο ρυθμό, θα δώ ίσως το συνεχίσω
να σας πω κατι? σκεφτομαι και εγω να ξεκινησω τρεξιμο..
αλλα φοβαμαι πως θα γινω ρομπα γιατι σιγα μην αντεξω πανω απο 5 λεπτα τρεξιμο... :P
λετε να βαλω τωρα φορμες και να παω για μια δοκιμη? ολοι λενε πως ειναι πολυ καλη γυμναστικη ...
Ζωίτσα κι εγώ έτσι έλεγα, και το ξεκίνησα για πλάκα, αφού δεν έχω πάει ακόμη γυναστήριο, όμως μου αρέσει πολύ και δε χρειάζεται να κάνεις πρωταθλητισμό, σιγά σιγά
Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις πάντως, σε καποιο γηπεδάκι με την ησυχία σου
Εγω θελω να παω γυμναστηριο για να κανω ταξεις... οχι οργανα και τετοια...
τι ειναι αυτο?
Ταξεις ρε! Yoga, Pilates Aerobic κλπ
Η πιο εύκολη και ανέξοδη γυμναστική με την οποία μπορεί να ξεκινήσει κανείς είναι το γρήγορο περπάτημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παππούτσια και άνετα ρούχα. 30 λεπτά την ημέρα μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά!!
Εγώ το κάνω πάντα αργά το βράδυ, μια ώρα τουλάχιστον μετά το βραδινο και πολλές φορές αλλάζω και διαδρομή για να μη βαριέμαι.
Ναι , σούπερ είναι αν σε βολεύει, εγώ δεν έχω πολύ κοντά μου κάτι καλό γι αυτό το ψάχνω αλλιώςQuote:
Originally posted by penelope1985
Ταξεις ρε! Yoga, Pilates Aerobic κλπ
Εμενα εχει ενα καλο συνοικιακο στα Βριλησσια. Κανουν πολλα και ειναι ανοιχτα και Κυριακη...