mitsokolaki μου το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα πάρεις φέτος!
Printable View
mitsokolaki μου το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα πάρεις φέτος!
Κατερινακι ξερεις τι καταλαβα? οτι τα κιλα της εγκυμοσυνης ειναι και πολυ μουφα! οποτε μια χαρα θα τα πας ειμαι σιγουρη! :roll:
ναι αγγελουδακι μου ανυπομονω και ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι ενα χεσμεντε εχει αρχισει να με πιανει να σας πω την αληθεια... οχι για τον πονο, οσο για το να πανε ολα καλα... κλασσικα οι ορμονες ψιλοχορευουν τωρα :P :p
αρχισα και τα ψωνια μερικα ρουχακια κουβερτακια κλπ! οχι τρελλα πραγματα, πιο πολυ για να φτιαξω τη βαλιτσα για την κλινικη!
να σας δειξω τη φορμα εξοδου μας? εχει πατουσες απο αρκουδακι στα ποδαρακια :tumble:
http://www.mothercare.com/Mothercare...elated-tab-3-5
Παλιοκοριτσο που εισαι?Γιατι δε μπαινεις πιο συχνα τωρα που εισαι λιγο ελευθερη να μας λες νεα σου?Αν λειπεις καιρο εγω προσωπικα ανησυχω.Ασε που αν γεννησεις με το καλο θα σε χασουμε!Περιμενουμε τα τελευταια νεα της κορης .Χαιρομαι πολυ που πανε ολα καλα με τη διατροφη κ το βαρος σου.Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις τη διευθυνση σου με γιου του γιου?Με τη δουλεια του αντρα σου τι εγινε?φιλακια κ στη μαμα κ στο μωρο!
γεια σου Γλαυκη μου!!! μην ανυσηχεις κοριτσαρα μου και τα κακα τα νεα πανε σφαιρα! μακρυα απο εμας! τι ελευθερη τωρα γινετε ψιλοχαμος αδειαζουμε δωματιο βαφουμε μπουγαδιαζουμε ψωνιζουμε ολα τα καλα! ενας πανζουρλισμος! ευτηχως δνε εχω βαρυνει και εχω ακομα ενεργεια για να κανω πραγματα, παω και τις βολτες μου αμα λαχει! αμε! χαχαχ
εσυ πως εισαι κοριτσι μου?
δουλεια δεν βρηκε το αμορε μου, στο ψαξιμο, ειμαστε με ανεργεια και οι 2 τωρα, χαλαρα τι να κανουμε υπαρχουν και χειροτερα! :blush:
ποια διευθυνση εννοεις του σπιτιου ή ιντερνετικη? φιλακιαααα
Θα τρελαθω!!! εγώ το είχα ντύσει με ένα φορμάκι που είχε πατουσάκια από γατάκι!! αν είναι μούρλια τα φορμάκια!
Καλά αφού θα γεννήσεις τα Χριστούγεννα προτείνω να πάρεις και ένα σκουφάκι ΑγιοΒασιλάκη να του βάλεις!! Θα είναι πολύ γλυκό.
όσο για τον φόβο... φυσικό και επόμενο. Αλλά να πω ότι αφού έχεις φτάσει αισίως μέχρι εδώ δεν έχεις να φοβάσαι τπτ! όλα θα πάνε καλά , έχεις μια άριστη εγκυμοσύνη , δεν έχεις βάλει κιλά, οι εξετάσεις τζάμι. Φτου φτου φτου!!!! αυτό που θα σου έλεγα είναι να κάνεις πράγματα που δεν θα μπορείς να κάνεις για κάποιο διάστημα μέχρι να ξεπεταχθει η μπουμπου. ένα μαραθώνιο καφέ με την κολλητή, ένα ρομαντικό δείπνο με τον άντρα κλπ. Επίσης αν έχεις σκοπό να μην κόψεις το γάλα σου και να θηλάσεις, πάρε πριν γεννήσεις ένα θήλαστο ( Medela swing) , θα σου χρειαστεί όταν την 3-4 μέρα κατέβει το γάλα με δύναμη και ποσότητα και το μωρούλι μπορεί να μην έχει την δύναμη να το πιεί ολο και έχεις κανα θέμα με πέτρωμα και μαστιτιδες. Εγώ έτρεχα την αδελφή μου νυχτιάτικο να βρει για να αντλήσω λίγο μπας και γλύτωνα την κάψα. βρήκε τελικά , ναναι καλά η κοπέλα !
Ονομα, διευθυνση σπιτιου κ ταχυδρομικο κωδικα.Κατι θελω να σου στειλω.
Mitsokolo, είχες δεν είχες, με λίγωσες! Τι φορμίτσα είναι αυτή!
Λατρεύω τα παιδικά ρουχαλάκια και όλα τα παιδικά και το καλύτερό μου είναι να ψωνίζω για φίλες μου μωρουδιακά. Εκεί δίνω ρέστα. Τόσο, που κάποιοι φίλοι μπαμπάδες, που καταλάβανε ότι το γούστο στο ρουχαλάκι δεν ήταν πχ του φίλου μου ή του ξαδέλφου μου, με παίρνουν μαζί τους για να ψωνίσουμε για το μωρό. Εκεί βάζω όλη μου την τέχνη και όλη μου την αγάπη!
φτου λεω και γω τι ξεχασα να παρω! θηλαστρο! μπραβο βρε κατερινακι! μακαρι να τα καταφερω αν και θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να θυλασω τον κοσμο αναποδα θα γυρισω! ασε εχει αρχισει και μου σταζει εδω και 2 εβδομαδες αφου το ειδα και εκλαιγα απο χαρα, και ο γιατρος ειπε πολυ θετικο, τωρα θα δουμε!
οσο για τις συμβουλες καλοδεχουμενες! δωσε κ αλλες πλεροφοριες! εδω στην νεα να ξερουμε! χαχαχαχαχ
ενταξει Γλαυκη μου θα στα στηλω σευχαριστω! :blush::blush:
αχ Ανα μου δεν ερχεσαι απο δω να κανουμε τα υπολοιπα ψωνια μια που με κυριαρχει μια αλφα ασχετοσυνη? :lol::lol::lol:
μιτσοκολάκι, σου στέλνω μια ζεστή καλησπέρα!:blush:
γεια σου Γιωτακι μου!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Σωτηρια μου εχω κανει την κορη μου 20 δεκεμβρη 10 η ωρα το πρωι αλλα ειχα παει στην κλινικη απο τις 1 τη νυχτα.Μηνβιαστεις να πας κ ας ειναι πρωτο παιδι.βγηκα την παραμονη των Χριστουγεννων,μερα της γιορτης μου,κ ο γιατρος μου εκανε πλακα να καθησω κ ανημερα.Αφου αρχισε να τρεχει το στηθος σου ειναι πολυ ευχαριστο.θα εχεις πολυ γαλα.Το μυστικο ειναι,το λενε ολοι οι γιατροι πια ενω παλια δινανε χαμομηλια κλπ,να το βαλεις αμεσως μολις στο φερουν στο στηθος σου κ να μην του δωσεις μπουκαλι καθολου.Το πρωτογαλα,αυτο το διαφανο κιτρινωπο υγρο ειναι πολυ δυναμωτικο.Εκει να δεις τη μαγεια της ζωης που θα κρατας ενα τοσο δα κουταβακι,κομματι απο τα σπλαχνα σου που θα εχει το ενστικτο της αυτοσυντηρησης κ ενω θα εχει ακομη τα ματακια του κλειστα θα αρχισει να θηλαζει.Αχ τι μου θυμησες!
Γλαυκη μου και συ χριστουγεννιατικο νινι ε? τι ομορφη εποχη! εγω στις 20 δεκ. παντρευτηκα χιχιχι
τι ομορφο συναισθημα οταν θα τρεφετε απο σενα το μωρο ε? πωπω τι μου εκανες με συγκινησες!
Ψωνισα προσφατα για τη φιλη μου που γεννα συντομα. κ τρελλαθηκα με το ποσο ωραια ρουχαλακια υπαρχουν σε σχεση μα παλιοτερα.Κ καλες τιμες αν δεν θελεις φιρμα λαπεν ματου κλπ.Της πηρα κ κατι καταπληκτικες κουβερτουλες απο το τζαμπο.Γενικα απο εκει της πηρα πραγματα που δεν θα ακουμπουν απευθειας στο μωρο τωρα στην αρχη τουλαχιστον γιατι δχω αμφιβολιες για την ποιοτητα τους κ δευτερον μου ειπαν οτι κ οσα ειναι βαμβακερα ειναι απο μεταλαγμενο βαμβακι.Η φιλη μου περασε πολυ ζορικα.Ολη την εγκυμοσυνη στο κρεββατι τωρα κανει καθε μερα αντιπυκτικες στην κοιλια(προεκλαμψια?)κ αφου εχτες μπηκε στο μηνα της θα περιμενει λιγο κ θα της το παρει με καισαρικη γιατι εχει κανει εγχειρηση καρδιας κ ειναι κ 36 χρονων.
μιτσοκολο πάρε το βιβλίο "Θυλασμος μια υπέροχη σχέση" της Πατσούρου εκεί τα λέει όλα.