Δε το συζηταμε!
Και σημειωτεον οτι ειναι ψηλη σιγουρα ανω του 1.70.
Α και ελεγε παρακατω οτι τρωει τα παντα και γλυκα και αλλα ενοχλητικα που οταν τα ακουω θελω να σπασω την τηλεοραση.
Printable View
Δε το συζηταμε!
Α και ελεγε παρακατω οτι τρωει τα παντα και γλυκα και αλλα ενοχλητικα που οταν τα ακουω θελω να σπασω την τηλεοραση.
γιατι ρε παιδια η Παπαριζου που παχυνε αλλα παραμενει κουκλαρα κ λεει οτι ολοι την κραζουν τωρα λογω κιλών?ελεος δλδ.δεν αφηνουν εναν ανθρωπο να ζησει οπως θελει.
Kαι καλα ειναι ανετη και πανω απ' ολα προικισμενη!Quote:
Originally posted by Constance
Δε το συζηταμε!
σαν τη νικολ κιντμαν που ευχαριστουσε το θεο που εχει ψηλολιγνο σκαρι και συμπληρωνε οτι οι παχουλες οσο και να προσπαθουν παντα χοντρες θα μενουν!
κριμα που ο Υψιστος δεν ηταν τοσο επιοικης και με τη φατσα της
να ναι καλα οι ανα την υφηλιο φουστανοι :P
http://www.glittergraphics.gr/genera...aabfdda2de.gif
A καλααααα!Ασε με και με αυτο!Quote:
Originally posted by granita
γιατι ρε παιδια η Παπαριζου που παχυνε αλλα παραμενει κουκλαρα κ λεει οτι ολοι την κραζουν τωρα λογω κιλών?ελεος δλδ.δεν αφηνουν εναν ανθρωπο να ζησει οπως θελει.
Τις προαλλες ενας στη δουλεια μετριος εμφανισιακα ελεγε, πως εγινε ετσι η Παπαριζου, και τοφαλος και δεν ειναι πια οπως παλια και κατι τετοιες αηδιες!
Και την ειδα την κοπελα σε βιντεακι απο τα mad προχθες και τα εσπαγε.Πενταμορφη οπως παντα.Ειναι μ#λακες ρε π#(!^$!@*&$%
Καλά οι άντρες είναι απίστευτα μαλ...με το θέμα των κιλών. Έχω ακούσει και εγώ πολλούς να λένε για την Παπαρίζου.
Ασε μας ρε φίλε, ας σου κάτσει πρώτα γκόμενα σαν την Παπαρίζου και μετά μιλάς.
εγω το εχω ακουσει κ απο γυναικες κ καλα πως εγινε ετσι στο προσωπο και τα χερια κλπ.εγω παντως τη γουσταρω που δε κολλαει κ πηγε κ στα βραβεια κ μαγκεια της αλλοι θα χανε κομπλεξαριστει απιστευτα.αλλα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι αυτοι που σχολιαζουν ειναι συνηθως χειροτεροι!!!!!!
Εγώ έχω ακούσει να λένε "πως έγινε έτσι χάλια η Μπαλατσινού, ε τρία παιδιά έκανε". Και να ψάχνω να βρω τι εννοούνε.
κ για την Κορομηλα λενε κ για ολους.δεν μπορει μια γυναικα να ναι ομορφη αν δεν εχει αναλογιες μοντελου?δε καταλαβα!δεν σκεφτονται πως ειναι οι ιδιοι παρα κρινουν τους αλλους.εμενα με εκνευριζει αφανταστα ολο αυτο.δλδ μπορει να πω για ρουχα αν θεωρησω πχ προστυχο κατι αλλα δε θα πω για το σωμα καποιου η για το τι εκανε στη ζωη του δλδ γιατι παχυνε η γιατι οχι.ελεος δλδ
χαχαχαχαχα τωρα ειδα πως ειχα γραψει το ονομα της καταλαθος!!!!
eleni
αυτή η συζήτηση εδώ δεν είχε σχέση με σένα. Λέγαμε για τα πρότυπα και πόσο περίεργο είναι όλο αυτό που πλασάρουν οι διάσημες κλπ. Είναι κάτι που μας έχει χτυπήσει όλους, όχι κάποιον ειδικά.
Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Εννοείται ότι έκανες καλά που εβαλες φώτο και μοιράστηκες μαζί μας τις σκέψεις σου και τις αγωνίες.
eleni μου ολα αυτα στα ειπαμε οχι για να σου επιτεθουμε ή να σε διωξουμε, αλλα ισα ισα για να σε στηριξουμε και για να μην τρελαινεσαι πιστευοντας οτι δεν εχεις ωραιο σωμα.Ειδικα αυτο που ειπες οτι δε φορας σορτσακι επειδη δε νιωθεις ομορφη ειναι πολυ κριμα.Εισαι πανω απο 1.70;
Κοιτα εμεις γνωμη ειπαμε, το αν θα χασεις κι αλλα κιλα προφανως ειναι δικαιωμα σου και επιλογη σου. Απλα κατω απο τα 53 κιλα εισαι σε επιπεδα ανορεξιας απο αποψη bmi.Να μην παρατησεις τη σωστη διατροφη και την ασκηση, αυτο μονο μπορω να πω εγω.Απο κει και περα καλη συνεχεια σε οτι αποφασισεις.:)
Ελένη αυτή τη συζήτηση την έχουμε κάνει άπειρες φορές εδώ.
Και με την πρώτη ευκαιρία την ξανακάνουμε γιατί μας απασχολεί. Γιατί δλδ πλέον οι κανονικοί άνθρωποι (όχι μόνο στα κιλά, σε πολλά πράγματα, όπως λεφτά, επιτυχία) νιώθουμε πως δεν έχουμε καταφέρει πολλά; Γιατί στην τελική σπανιως συναντάς ευχαριστημένους και ευτυχισμένους ανθρώπους πια;
Ίσως εσύ να ξαναέφερες τη συζήτηση δλδ, αλλά πίστεψε με, οι περισσότεροι τον εαυτό μας είχαμε στο μυαλό όταν συζητούσαμε. Τουλάχιστον εγώ, εμένα σκεφτόμουνα και όλες μου τις φίλες και πελάτισες που έχουμε τα χίλια παράπονα από τον εαυτό μας.
ετυχε να τρωω το ζελε μου κ να σκεφτομαι τι κορμαρα εχω που δεν ειναι πια σαν ζελες,
κ διαβαζα τι λεγατε,
συμωνω με ολες αλλα κυριως με την Πηνελοπη!
τελειως οφτοπικ κ ασχετο αλλα πειναω αφορητα απιστευτα αμετρητα θελω να φαω το συμπαν ολο κ ολα αυτα επειδη αυριο στις 26 μερες συνηθως αδιαθετω.
κ ερχομαι κ σκεφτομαι, μηπως εμεις μας πειναμε οποε ειναι ναδιαθετησουμε κ δεν ειναι ορμονικο?
μηπως το βλεπουμε σαν διακιολογια? δεν ξερω εχω βαλτωσει,
δεν θελω να φαω το συμπαν ολο, δεν θελω να καταστρεψω τλειως την προσπαθεια 3 ημερων
δεν θελω να χαλιναγωγουμε απο το σωμα μου πια!
δε ξερω αν ειναι δικαιολογια παντως κ εγω περιμενω περιοδο κ τρωω κανονικα 2 μερες οτι θελω κ ουτε που με νοιαζει.σημερα εφαγα κ αυριο θα φαω γιατι μονο ετσι νοιωθω καλα αλλιως ζαλιζομαι.μετα ξανα παλι διατροφη.
καλα κανεις εσυ μικρο αφου εχει κλεισει το στομαχι σου απτη συνεχη προσοχη,Quote:
Originally posted by granita
δε ξερω αν ειναι δικαιολογια παντως κ εγω περιμενω περιοδο κ τρωω κανονικα 2 μερες οτι θελω κ ουτε που με νοιαζει.σημερα εφαγα κ αυριο θα φαω γιατι μονο ετσι νοιωθω καλα αλλιως ζαλιζομαι.μετα ξανα παλι διατροφη.
εγω αμα φαω ο,τι θελω καηκα...
χαχαχαχχα
ελενη μου ναι δε θα τα χαλασω, εφαγα σοκολατα οκ αλλα μεχρι εκει, παω δουλεια παροτι ειχα πει δε θα παω ναπασχοληθω, οταν γυρισω 4-5 μεριδες φρουτα να στανιαρει το σακχαρο! :D