Α ρε Δανάη κι εμένα μ' αρέσουν αυτά! :) Θα σου τηλ κάποια μέρα- θα σου τηλ να περάσω να σε πάρω να πάμε βόλτα και να τραγουδάμε στ' αμάξι! :) :) :)
Καληνύχτα κι από 'δω :)
Printable View
Α ρε Δανάη κι εμένα μ' αρέσουν αυτά! :) Θα σου τηλ κάποια μέρα- θα σου τηλ να περάσω να σε πάρω να πάμε βόλτα και να τραγουδάμε στ' αμάξι! :) :) :)
Καληνύχτα κι από 'δω :)
Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ. Να περάσεις με το αυτοκίνητο να με πάρεις και να πάμε μια τετοια βόλτα.
Θα στο ξαναπώ βρε mource μου, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ!
Είσαι σπάνιο ταλεντο γιατί ξέρεις να παρατηρείς τη ζωή.
χαχαχαχαχ αυτα ειναι!:DQuote:
Originally posted by dew
I'm a f@kin rock star \m/Quote:
Originally posted by Constance
Αμαν!!!!! DEW τι ειναι αυτα που ακουω; Πως θα σκασουμε μυτη σε ροκαδικο αμα ερθεις εδω με τις λιμουζινες!!!!!Δεν ειναι true.:P:P
:D Οπότε κανένα πρόβλημα!
Danai ο Φιλιππος Νικολαου ειναι απο τους αγαπημενους μου τραγουδιστες.(Απο ελληνικα λαικα ακουω μονο αυτης της εποχης, τα παλια καλα λαικα που λεμε).
Mιας και ειμαστε σε αυτο το mood σας καληνυχτίζω με αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=5IqhPeQSPA8
και τώρα που μου θυμίσατε τον λόγο για τον οποίο κάπνιζα παλιότερα, μη τυχόν και δεν περιμένετε και μένα να με πάρετε μαζί σας....Quote:
Originally posted by Danai20
Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ. Να περάσεις με το αυτοκίνητο να με πάρεις και να πάμε μια τετοια βόλτα.
.
Δανάη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την ωραία παρέα! :*
Λοιπόν, περνάω να πάρω: Δανάη, Constance, Bomo- χωράει άλλος ένας! :) :) :)
Χιχιχι!:D:DQuote:
Originally posted by murcielago
Αν δεν αδυνατίσουμε κομματάκι νομίζω πως δεν χωράει ούτε μύγα να μπει επιπλέον!! :PQuote:
Θα περάσω με το ημιφορτηγάκι!
χαχαχαχαχαχα
χμ..σαν λίγο πιο άνετα μου φαίνεται θα είμαστε!Quote:
Θα περάσω με το ημιφορτηγάκι!
χαχαχαχαχαχα
bomo ειπα να το πω αλλα κρατηθηκα.lol
Ψηφιζω ημιφορτηγακι.:P
εμένα ρε παδιά ο Μητροπάνος με τις Δυο Νύχτες με ρίχνει στα πατώματα στη κυριολεξία
άστο φιλενάδα, αν είναι να κρατιέσαι εδώ μέσα τότε κάτι κάνεις λάθος, λάθος δρόμο έχεις πάρει!!Quote:
Originally posted by Constance
bomo ειπα να το πω αλλα κρατηθηκα.lol
Ψηφιζω ημιφορτηγακι.:P
ε ρε ντέρτια
:)
μπα δεν είναι ντέρτι, μάλλον είναι κρυφή λαχτάρα να ακούσω να μου λένε ¨του κόσμου το νόημα στα μάτια σου είδα¨...
αλλά να μην είναι κάργα σουρωμένος αυτός που θα μου το λέει! ούτε μαστουρωμένος! :P
http://www.slang.gr/lemma/show/diko_...asabeti;_13250
ο Μπαμπινιώτης δίνει ως παράδειγμα στο λήμμα μια φράση του Μυριβήλη: "...μεγάλο μεράκι έχω, είπε, κρυφό ντέρτι μού δαγκάνει το συκώτι"
οπόταν έχεις δίκιο- "καημός" ίσως; :) :) :)
τι ωραιαιαιαίες λέξεις!!