ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
ή αμα θες αφηνε κανενα κενο μεταξυ : και ( λολ
Printable View
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
ή αμα θες αφηνε κανενα κενο μεταξυ : και ( λολ
κ εχει κ Β12!!!
αχ !!με αυτή τη γραμματοσειρά βλέπω:roll: (κενο):roll:
ο καθενας με τον πονο του!Quote:
Originally posted by smart
κ εχει κ Β12!!!
http://www.arthursclipart.org/comics/comics/VIOLIN.gif
και ο γκαρφιλντ το βιολι του!!!
και τι πονος!!!! :cul:
χαχαχαχαχ μόλις έδειξε στο σεξ and the city την σκηνή που εξαιτείας της έχω καταστραφεί αλλά συνεχίζω να λατρεύω!Roger rabbit αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
το βαλα και δειχνει μια να κουναει τα ποδια της πανω κατω και ΔΕΝ ειναι η σαμανθα!
είναι η σκηνή που η Καρυ κάνει το λάθος να συνεβρεθεί με τον τύπο(κουμπάρος τι σκατα είναι) και κοντεύει να πάθει διάσειση απο τις συγκρούσεις στο κεφαλαρι του κρεβατιού!!ΠΟΣΟ αληθινό!χαχαχαχαχ!
αααααααααχαχαχαχαχαχααχαχ ααχαχχαχ
ναι ρε το γυρισαν ρεαλιστικοτατα ε?
Ναι ρε τον πίθηκο!Τελικά παντού τα ίδια χάλια είναι!Το πρωτοείδα πριν κάτι χρόνια και μου έρχεται ΠΑΝΤΑ στο μυαλό τις πιο ακατάλληλες στιγμές:rolleyes::rolleyes: δράμα!
καλα δεν ντρεπεστε να βγαινετε απο το θεμα;Τα λαχανικα μισουν εσας κυριες μου κ οχι εσεις τα λαχανικα!!:P
Σήμερα πήγα λαική μετά από 2 εβδομάδες που λόγω βροχής δεν είχε.
Γέμισα το καροτσάκι (ναι ναι έχω καροτσάκι :bigsmile: ), πήρα κολοκύθια, μελιτζάνες, πράσα, λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, ντομάτες, αγγούρια, πατάτες, καρότα, μανιτάρια, κρεμμυδάκια χλωρά, ρέβες, μπρόκολο, σπανάκι, καυκαλίθρες, πιπεριές πράσινες, κόκκινες φλωρίνης, κέρατα πιπεριές και κάτι άλλες πολυχρωμες, αγκινάρες και λάχανο.
Καλά οι τιμές ρε γαμώτο καμία σχέση με τα μανάβικα και τα super market, ζήτημα αν χάλασα 20 ευρώ για όλα αυτά και για 1 κιλό γαρίδες (μικρές) και αυγά.
Θα βάλω photo με αυτοσχέδιες συνταγές λαχανικών, το βράδυ θα φτιάξω μπρόκολο με χοιρινό λεμονάτο με ένα μίνι υπολογισμό θερμίδων (έλεγα να το κάνω με πράσα αλλά τελικά θα τα κρατήσω για να κάνω μια βρωμό χορτόπιτα).
Επίσης κοίταξα τα έτοιμα φύλλα πόσες θερμίδες έχουν, και μου βγήκαν τα μάτια. Οπότε θα φτιάξω μόνη μου για την χορτόπιτα...
:bigsmile: Θα βάλω και βρώμη μέσα :bigsmile: Ελπίζω να τρώγεται :bigsmile:
εχω και γω καροτσακι :smilegrin:
ουτε 1 φορα δεν εχω φαει μπροκολο.
δεν ξερω, ετσι οπτικα οπως το βλεπω σκιαζομαι και ολο λεω να παρω και δεν παιρνω
ελπιζω να σου πετυχει η βρωμοχορτοπιτα.
εγω νεξτ ταημ θα παω safe way απο αποψη γευσης, ετοιμη σφολιατα :P
χαχαχαχαχ οκ θα το δοκιμασω!!:smilegrin:Quote:
Originally posted by POZ
Ναι δεν χάνεις τίποτα πίνεται!Βάλε κ δημητριακά μαζί και δαμάσκηνα κ ακτινίδια και κανα πατζάρι και 2-3 κουταλιές λάδι και αν δεν τρέχεις...να μη με λένε Ροζ:spin:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ωχ ΡΟΖ ευαισθητη χορδη..Δυσκοιλιοτητα ε; Δλδ να το δοκιμασω μπας και..;
Βασικά αν τρώς κουνουπίδι μπορείς άφοβα να δοκιμάσεις το μπρόκολο.Quote:
Originally posted by click
εχω και γω καροτσακι :smilegrin:
ουτε 1 φορα δεν εχω φαει μπροκολο.
δεν ξερω, ετσι οπτικα οπως το βλεπω σκιαζομαι και ολο λεω να παρω και δεν παιρνω
ελπιζω να σου πετυχει η βρωμοχορτοπιτα.
εγω νεξτ ταημ θα παω safe way απο αποψη γευσης, ετοιμη σφολιατα :P
Έχει πιο ήπια μυρωδιά για αρχή (εδικά κατά την διάρκεια βρασίματος) και είναι πιο γλυκό στην γεύση (όχι όσο τα πατζάρια) (α! και πατζάρια πήρα :smirk: ).