-
βρηκα ενα ημερολογιο του τι ετρωγα στον μηνα. σου γραφω μια μερα για παραδειγμα.
απορω εχεις πει στο γιατρο σου τι τρως ολη μερα?
πιστευω οχι γιατι ακομα θα σε κυνηγουσε. τρωγε οσο μπορεις και μη μου πεις οτι δεν μπορεις παραπανω απο μια τσιμπια κοτοπουλο γιατι δεν θα το πιστεψω. οκ και γω ακομα και τωρα αμα φαω 2 πιρουνιες κοτοπουλο ΦΟΥΣΚΩΝΩ αλλα περιμενω αλλα 10 λεπτα, αλλη μια μπουκια , αλλη μια σιγα σιγα μεχρι να φαω αυτο που πρεπει.
ειπαμε θελει υπομονη και επιμονη. δεν τα παρατας στην μια μπουκια. αλοιμονο μας!
κοιτα
~
πρωι ~ 1ποτηρι χυμο πορτοκαλι (λααααου λαου μπορει να μου επαιρνε και μια ωρα)
δεκατιανο~ 2 κρακερ μικρα ολικης αλεσης με τυρι και ζαμπον 0-3
μεσημεριανο~ 3 κουταλιες γεματες σουπας ψαρι . μια κουταλια πατατα βραστη 1κσ. γιαουρτι
βραδυνο~ 2 κρακερ με πατε τονου
καπως ετσι ετρωγα και απο πανω με εκραζε και ο γιατρος, τρωγε και τρωγε!
-
ΟΟΟΟΟΟλα αυτά?
Εμένα μου έχουν μόνο χυμό μήλου, και τον σταμάτησα γιατί μου έπεφτε πολύ γλυκός.... Μακάρι να μπορούσα να πιω χυμό πορτοκάλι ή λεμόνι τώρα που έχουμε φρέσκα λεμόνια....
Κράκερ, τυρί και ζαμπον? Εμένα αυτά μου τα έχουν μετά τον μήνα. Βασικά την ερχόμενη βδομάδα να τα δοκιμάσω.
Το ξέρω ότι τρώω πολύ λίγο αλλά νιώθω πολύ φουσκομένη για ώρες..... Νιώθω σαν να έχω φάει ένα γουρουνόπουλο....
-
τι εννοεις ΟΟΟΟΛΑ αυτα? ειναι γελοια η ποσοτητα.
κρακερ και φρυγανια μπορεις να φας απ τον πρωτο μηνα με την προηποθεση να τα μασουλας πολυ καλα και να τα καταπινεις σε μορφη αλοιφης. το τυρι ηταν σε μορφη κρεμας η κοτατζ
τι σου φανικε πολυ η φετα το ζαμπον η η κουταλια γιαουρτιου? :lol: :lol: :lol:
πωλινακι μου εινα φυσιλογικο να φουσκωνεις μετα απο μια τετοια επεμβαση.
ειπαμε σταλιτσα σταλιτσα ολα! και φαι και νερο!
-
θα ηθελα να σε τρομαξω οπως τρομαξε και μενα ο γιατρος μου και μου γνωρισε μια κοπελα, που η σληβ της γυρισε σε νευρικη ανορεξια και πηγε να χασει τη ζωη της.
δεν ετρωγε καθολου , ολοι στην αρχη απολαμβανουμε το γεγονοσ οτι δεν πειναμε , και το μυαλο παει συννεφο και περνει αερα και νομιζουμε οτι θα αδυνατισουμε μια ωρα αρχητερα αλλα ειναι τελειως λαθος!θελει το απολυτο προγγραμα και την απολητη προσοχη στην αρχη. δεν ειναι ΤΟΣΟ ευκολα τα πραγματα οσο δειχνουν.
εστω και με το ζορι ΠΡΕΠΕΙ να φας σιγα σιγα!
-
Αχ μιτσοκόλο μου σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου..... Θα προσπαθήσω να τρώω πιο πολύ... δεν θέλω να χάσω την ζωή μου!!!!!
Αυτή την βδομάδα ξεκινώ και τα φρούτα!!!! Κάτι θα μασουλάω και το απόγευμα δηλαδή!!!
-
μπραβο Πωλινακι μου ετσι σιγα σιγα μιας που θα ξεκινησεις και φρουτακια
δοκιμασε να βαλεις στο μουλτι μηλο μπανανα αχλαδι πορτοκαλι και 1 μπισκοτο, νερο και παγακια και ετοιμη μια φρουτομπισκοτογρανιτα πεντανοστιμηηηη
ολο τετοια επινα οταν ξεκινησα φρουτα , και πολυ νοστιμο και πολυ θρεπτικο! :kiss:
-
Να σου πω την αλήθια εμένα μαρέσει πολύ να βάζω τα φρούτα με λίγο γάλα!!!! Γίνετε ένα τέλειο milk shake!!!!
-
πολυ καλο και αυτο! γενικα σιγα σιγα θα ανακαλυπτεις διαφορα κολπακια για να μπορεσεις να φας καλα και σωστα! πιστευω θα τα πας τελεια ;) :D
-
πωλινακι επομονη... επιμονη και επιμονη.. Θελει προσπαθεια (όπως και όλα τα προγραμματα) και θελει να είσαι και πολύ τυπική απ' ότι διαβαζω (όπως επίσης σε όλα τα προγραμματα) και βεβαια ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ - μην τα μαζεψω και κατεβω προς τα κατω (αυτό ονομάζεται απειλη.....)
xxx
-
Αμμα είναι να τα μαζέψεις και να μου κατεύεις τότε να φροντίσω να πραγματιποιήσεις την απειλή σου!!!!
-
:love::love::love::love::love:
-
Πωλινακι μου γλυκο να προσεχειςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςς και να ακους και το Μιτσοκολακι μας που τα εχει περασει:yes:
Φιλακια κοριτσακια μου σας αγαπωωωω!!!!:starhit:
-
Παιδια τρομαζετε την Πωλινα γιατι το εχει παρει ελαφρα!!!!
-
Καλημέρα κορίτσια μου!!!!
Με προσέχω όσο μπορώ Αδαμαντία μου!!!!
Λέσσινγκ μου, το παίρνω ελαφρά γιατί αν το πάρω βαριά θα πέσω σε κατάθληψη.... (ναι πέφτω και εγώ σε κατάθληψη και μάλιστα βαριάς μορφής.....). Προτιμώ να το έχω λίγο ελαφρά στο μυαλό μου και να προσπαθώ όσο μπορώ παρά να πιεστώ γιατί με ξέρω πού θα καταλύξω. Μια φορά την έπαθα, και έκανα 1μιση χρόνο να συνέλθω. Δεν την ξαναπαθαίνω!!!!!
-
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Doshisha του Κιότο διαπίστωσαν ότι όσοι έχουν χαρωπή και αισιόδοξη προσωπικότητα αδυνατίζουν πιο δύσκολα από τους άλλους. Γιατί; Επειδή τηρούν πιο χαλαρά όχι μόνο το πρόγραμμα της δίαιτας, αλλά και τις ασκήσεις γυμναστικής που τους συνιστούν οι ειδικοί. Αλλά και όταν καταφέρνουν να χάσουν τελικά κιλά, τα ξαναβάζουν πιο εύκολα από τους υπόλοιπους, που έχουν άλλους τύπους προσωπικότητας.
Η γνώμη των ερευνητών είναι ότι η προσωπικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο εύκολα θα χάσει κάποιος κιλά, επειδή κάποιοι (π.χ. οι αισιόδοξοι) ενδίδουν και πιο εύκολα σε πειρασμούς, θεωρώντας ότι «όλα διορθώνονται».
Αντίθετα, δύσκολα βάζουν κιλά οι αγχώδεις και οι απαισιόδοξοι, αλλά και όσοι είναι πολύ υπεύθυνα άτομα, με εμμονή «να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους». Τα άτομα αυτά πειθαρχούν πιο εύκολα στις επιταγές του διαιτητικού προγράμματος και σπάνια παρεκτρέπονται. Όταν χάνουν κιλά, τα βάζουν πιο δύσκολα από τους άλλους και δεν επιβαρύνονται συχνά με δίαιτες «γιο-γιο».
Πηγή: http://www.vita.gr/html/ent/876/ent.13876.asp