Σε ευχαριστω smart , βασικα σκοποευω να ζυγιατω μια φορα και μετα καθε 15 μερες . Απλα τωρα με εχει πιασει ανυπομονησια για να δω πως τα παω με τις τριαδες ............
Printable View
Σε ευχαριστω smart , βασικα σκοποευω να ζυγιατω μια φορα και μετα καθε 15 μερες . Απλα τωρα με εχει πιασει ανυπομονησια για να δω πως τα παω με τις τριαδες ............
οσο για το φταρνισμα, μην το παιρνεις προσωπικα :P, σε ολους οσους εχουν τετοιο θεμα φεβρουαριο ξεκιναει... αν κρινω τουλαχιστον απο το πολυ στενο οικογενειακο περιβαλλον...
Το γέλιο είναι από την μούρλα μου έφτιαξα τέσσερα ποτήρια με μους και τώρα τα τρία κάθονται στο ψυγείο και μάλλον θα αναγκαστώ να τα πετάξω :lol::lol: Ακόμη και τώρα έχω ένα θέμα στο να πετάω φαγητά αλλά εξασκούμαι και σε αυτό :)
Mariafc που είσαι να σου ντελιβερίσω προσωπικώς ένα γλυκάκι να στανιάρεις και εσύ; :lol::lol::lol:
βαλτα στην καταψυξη :P
(πισω σου μ εχεις.... :flaming: )
Με το πεταγμα του φαγητου εχω και εγω θεμα , σημερα εκανα την πρωτη υπερβαση και πεταξα την μιση μπανανα ..........
Τελικά η ζυγαρια μου ήθελε μπαταρια ..............αλλα καλυτερα να μην τις ειχα βαλει ............ ζυγιστηκα τωρα το μεσημερι 91.300 απο 89............ σνιφ σνιφ σνιφ ............ ελπιζω την αλλη εβδομαδα να εχω πεσει παλι στο 89 ..............
ʼλμα εγώ με την ζυγαριά μου έχω πλέον κακές σχέσεις χιχιχι, γιατί η άτιμη δεν μου κάνει την χάρη. Πράγματι smart είναι αλήθεια οι αποκλείσεις ανάλογα με τις κατακρατήσεις μας και τις ημέρες του κύκλου μας και εγώ έχω αποκλίσεις 1,5 κιλού και δεν με ενοχλεί. Πάντως ʼλμα προσπάθησε να μην βασιστείς πολύ στην ζυγαριά σου αυτόν τον καιρό αλλά στην διατροφή σου και στους πόντους που καλό είναι να μετράς με μεζούρα. Η ζυγαριά κατά καιρούς εμένα με τρελαίνει και με βγάζει εκτός προγράμματος γιατί χάνω το κουράγιο μου επειδή δεν την βλέπω να κατεβαίνει...γκρρρ :flaming:
Ωστόσο κάθε φορά που πάω στον διατροφολόγο μου και του κλαίγομαι μου λέει ότι τα πάω πολύ καλά και μου δίνει ένα παράδειγμα που θα μοιραστώ μαζί σας και μου δίνει κουράγιο.
Μου λέει λοιπόν, φανταστείτε ότι το σώμα μας είναι ένα αυτοκίνητο και θέλουμε να το πάρουμε και να κάνουμε ένα ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο αυτό όμως είναι σμπαραλιασμένο και ταλαιπωρημένο από χρόνια κακή χρήση. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι και να του βάλουμε την καλύτερη βενζίνη που υπάρχει το πιθανότερο είναι να μας αφήσει ούτως ή άλλως στον δρόμο γιατί έχει πολλές βλάβες. Πρέπει λοιπόν πρώτα να το πάμε στο συνεργείο, να το επισκευάσουμε, να του κάνουμε σέρβις και να αλλάξουμε όλα τα φθαρμένα ανταλλακτικά και μετά να κάνουμε το ταξίδι μας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε στον προορισμό μας. Έτσι είναι και το σώμα μας. Πρέπει πρώτα να αναπληρώσουμε τις χρόνιες ελλείψεις μας, να το επαναφέρουμε σε μία σωστή λειτουργία, να τρώμε σωστά, να παίρνουμε τις βιταμίνες μας, να βοηθήσουμε το πεπτικό μας σύστημα να ξαναλειτουργήσει σωστά ώστε να μπορεί να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που του δίνουμε και μετά να αντιμετωπίσουμε τα περιττά μας κιλά. Έτσι λοιπόν κάνω υπομονή και περιμένω...περιμένω το σώμα μου να αρχίσει να λειτουργεί σωστά και να απαλλαγώ από τις αδηφαγικές μου τάσεις, να εκπαιδευτώ σωστά στο ενδιάμεσο σε μία σωστή και έξυπνη διατροφή και στο τέλος θα έρθει και η απώλεια....που θα πάει θα τα καταφέρουμε ʼλμα μου! :roll:
Εli μου σε ευχαριστω πολυ για το τελειο παραδειγμα ........... δεν αλλαζω διατροφη γιατι ξερω οτι τρεφομαι σωστα ........... Απο την αλλη ξερω οτι δεν κανω παρασπονδιες .......... Μαλλον το προβλημα ειναι μετα απο 4 μηνες αφαγια ο οργανισμος βρηκε φαγητο και το αποθηκευσε για περιοδο λιμοκτονιας πάλι........... Ετσι αντιδραει το σωμα απο οτι θυμαμαι και απο το σεμιναριο . θελει το λιγοτερο 2 μηνες μεχρι να μπορεσει να παρει τα σωστα μηνυματα ....... απλα θα κανω υπομονη και θα συνεχισω με αυτη τη διατροφη ανα τριωρα σε διαιτιτικο πλανο .......Καποια στιγμη θα ξεκολλησει και η ζυγρια . Σημερα δε μεχρι τωρα καταφερα και ήπια και 2 λιτρα νερο ...........
ʼλμα μου πράγματι θέλει πολυ δουλίτσα για να καταπολεμήσουμε τα περιττά μας κιλά αλλά πρώτα απ' όλα θέλει πάρα πολύ χρόνο να παγιώσουμε τις νέες μας διατροφικές συνήθειες και την καθημερινή άσκηση. Κανονικά για να πεις ότι έχεις μπει σε ένα σωστό δρόμο θέλει 2 μήνες και 2 χρόνια :crazy:. Εγώ έχω φάει ήδη τους 15 μήνες και συνεχίζω ακάθεκτη :). Αλλά αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ότι ότι κάνω θα είναι μία ζωή!!! Δεν θα χρειαστεί να ξαναπολεμήσω με τα κιλά μου θα είναι η οριστική μου μάχη αυτή που θα δώσω, το ξέρω, και στο τέλος θα βγω διπλά κερδισμένη γιατί θα γυρίσω και στο φυσιολογικό μου βάρος αλλά θα έχω απαλλαγεί και από την διατροφική μου διαταραχή μια και καλή!!! Μπορεί να μου πάρει χρόνια αλλά μπροστά στα χρόνια που έχω ταλαιπωρηθεί ας παλέψω και λίγα ακόμη. Ήδη έχω κάνει τόσες αλλαγές στον τρόπο που τρέφομαι και σκέφτομαι που κοιτάω πίσω μου και λέω πω πωωωω όλα αυτά εγώ τα έκανα; Έτσι παίρνω θάρρος και προσπαθώ να απομακρύνω την μεγάλη μου επιθυμία να χάσω κιλά εδώ και τώρα! Μην νομίζεις υπάρχουν στιγμές που και εγώ χάνω το κουράγιο μου αλλά πλέον δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος τρόπος για μένα. Στο κάτω κάτω το σώμα μου δείχνει να συμφωνεί για πρώτη φορά με όσα κάνω και με ανταμείβει με μικρά δωράκια καθημερινά και θετικές αλλαγές που έρχονται με τον καιρό :).
Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα και πάλι σπίτι, αδύναμη αρκετά απ'τον πυρετό, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα! Την Δευτέρα θα πάω στη δουλειά!!! yioupiiiii!!!!
Απλά, ήθελα να σας γράψω κάτι άσχετο!
Καθόμουν και έκαιγα ένα παλιό μου ημερολόγιο στο τζάκι, απ'την εποχή που ήμουν δευτέρα λυκείου και σταμάτησα σε μία μέρα που έγραφα πάνω πάνω στη σελίδα με πανηγυρικό ύφος "ζυγίστηκα και είμαι 52 κιλά!!!" Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πόσα κιλά είχα φτάσει...λίγες μέρες μετά έγραφα για ανεξήγητες ζαλάδες και υποθερμία!!!!
Τώρα έγραψα σε παλαιότερο ποστ με πανηγυρικό ύφος "ζυγίστηκα και είδα το νούμερο 6 και άνοιξα σαμπάνια!" !!!
Πως αλλάζουν οι άνθρωποι ε????
Φιλάκια πολλά σε όλες! Το παλεύουμε ακόμα....
Βρε βρε καλώς το κορίτσι μας που καίει το παρελθόν της στις φωτιές!
Στην πυρά στην πυρά!!:lol::lol::lol:
Εγώ πάλι δεν θα μπορούσα να ρίξω κοτζάμ ημερολόγιο στην φωτιά. Θα ήθελα να το κρατήσω και ας μου θύμιζε και δυσάρεστες καταστάσεις. Γενικά θα έλεγα ότι προσπαθώ να έχω μία καλή σχέση με το παρελθόν μου. Ελπίζω Καίτη μου να μην μετανιώνεις, γιατί δεν βοηθάει σε κάτι, αποδοχή και συγχώρεση πρέπει να νιώθουμε για τα λάθη μας και όχι θλίψη και πόνο. Βλέπω ότι βλακεία και αν έχω κάνει στην ζωή μου τελικά βρίσκω τρόπο να την εκμεταλλευτώ προς όφελός μου με την σοφία και την εμπειρία που μου δίνει....Μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι ;). Καίτη μου μην απορρίπτεις το παρελθόν σου αγκάλιασε το, στο κάτω κάτω το παρελθόν σου είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου.:starhit:
Έλη μου...τι γλυκιά που είσαι...
Δεν το απορρίπτω σίγουρα, πιστεύω ότι στο παρελθόν μου οφείλω ότι όμορφο έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, ό,τι με χαρακτηρίζει και για ότι είμαι περήφανη. Το έκανα περισσότερο για λόγους ασφάλειας, δε θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιος να τα διαβάσει, αυτό είναι όλο....Γενικά όμως διαβάζοντάς τα μπορώ να εντοπίσω τους λόγους που με οδήγησαν εδώ που είμαι τώρα. Βλέπω τις σκέψεις μου για τους γονείς μου, για τα αγόρια, άσε σου λέω έχει πολύ ενδιαφέρον να μπορείς να εντοπίσεις τη ρίζα ορισμένων προβλημάτων...
Αλλά συγχώρεσέ με αν προσεγγίζω λανθασμένα το πρόβλημα (μία το όνειρο, μία η φωτιά), ίσως να νιώθω την ανάγκη να το κάνω για να πάρω δύναμη για μιά καινούργια αρχή....
Σήμερα ήρθε το αγόρι μου να με δει και ένιωσα τόσο όμορφα....και τόσο άσχημα που δεν παύω να ψάχνω αυτά που με ενοχλούν και να συγκεντρωθώ επιτέλους σε αυτά που μου αρέσουν...
Πφφφφ, ξέρεις πως είναι...αυτό που λέμε "χάος" μέσα στο μυαλό μου....:wow:
Μάλλον θέλω διακοπές!!!!!!!
Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ στα 25 μου ένα συναισθηματικό χάος ζούσα! :lol::lol:
Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σου δώσω δύναμη είναι ότι συνήθως μετά τα 28-30 όλα αυτά αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου από τότε άρχισα να βλέπω λίγο φως στο τούνελ και δεν ήταν επειδή οι καταστάσεις ήταν καλύτερες, ίσα ίσα πιο δύσκολες ήταν, αλλά μέσα μου πλέον είχα αρκετά εφόδια για να μπορέσω να καταλάβω καλύτερα τι ήταν αυτό που ήθελα. Θέλει δουλίτσα και κουβεντούλα αρκετή με τον εαυτό σου και με άτομα που εμπιστεύεσαι αλλά με τα χρόνια έρχεται και η γνώση που λένε...;). Και οι διακοπές καλές είναι που και πού ναι ναι τις χρειαζόμαστε! Αν τα όνειρα σου και οι κινήσεις σου είναι απλά μία προσπάθεια για να προχωρήσεις δεν είναι κακό, ίσα ίσα καμιά φορά πρέπει να ρίχνουμε μαύρη πέτρα σε πράγματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ. Εξάλλου δεν θα τα λύσεις όλα τα θέματά σου τώρα, τα αφήνεις και για μετά. ʼκου τις ανάγκες σου, τα θέλω σου και βάλε πλώρη για νέα πιο όμορφα πράγματα :kiss:
Αχ τι ωραια παρειτσα!! καθε μερα με το που ανοιγω το ιντερνετ πρωτα αυτη τη σελιδα ανοιγω και χαιρομαι να διαβαζω νεα μηνυματα, ειδικα να καταλαβαινω οτι ολες παμε απο το καλο στο καλυτερο!!:starhit: Χθες, λοιπον εγω εφαγα..
08 00 νερο + σπιρουλινα
08 45 γιαουρτι ( περιπ 350 γρ) + ψωμι εσσαιων + κριτσινια "ζεα" + goji berries ( τα κριτσινια ηταν λιγο περιττα, απλα μασουλουσα..)
12 00 1 τσαι
12 30 1 μπανανα μικρη + 2 μπουκιες ψωμι εσσαιων
14 45 1 τσαι
15 15 σολωμο με μανιταρια στο φουρνο + σαλατα σπανακι + λιγο φακη με ρυζι απο την προηγουμενη
18 15 ανανα + κεφιρ + 6 πικραμιγδαλα + 2 μπουλκιες ψωμι εσσαιων
μιση ωρα τρεξιμο!
21 30 3 παντζαρια στο φουρνο + λιγο cottage + 4 μανιταρια ωμα + λιγο ψωμι εσσαιων
Πολυ ενεργεια και διαθεση χθες, ειδα και ταινια μεχρι τις 1 και δεν με πηρε ο υπνος! δεν ξαναγινε!
Και σημερα..
09 00 νερο + σπιρουλινα
09 30 κεφιρ (250 μλ) + ανανα + 3 πικραμυγδαλα + ψωμι εσσαιων
13 00 1 τσαι
13 15 4 ακτινιδια + κεφιρ λιγο + 1 μπουκια εσσαιων. ΟΜΩΣ! Μ επιασε τρελη βουλιμια και μετα απο λιγο ηπια ολο το κεφιρ δηλαδη μισο λιτρο, σε ενα μπολ με goji berries + ψωμι εσσαιων Κιαι φυσικα μ επιασαν οι τυψεις μου, οτι εφαγα πολυ, χαλασα τη διατροφη, σκεφτομουν οτι μπορω να παω διπλα στη λεσχη να φαω οοοσο θελω αλλα οκ! μιλησα λιγο με την κολλητη μου στο msn και μου περασε οπως μου ηρθε.. κομπλε! μετα ημουν μεσα στην τρελη χαρα! χωρις λογο.. απλα ικανοποιημενη!
17 30 σολωμο + σπανακι-ροκα + 4 μανιταρια ωμα
19 00 μιση ωρα τρεξιμο
20 30 1 τσαι
τωρα δεν ξερω τι θα φαω.. ισως κεφιρ με παξιμαδια κριθινα και μελακι.. θα δω. και κανα φρουτακι.Σας φιλω!!
aggelaki καλησπερα μπραβο για την ενεργεια ειναι καλο αυτο !!!!
Απορια ξανθιας ποιο ειναι το ψωμι Εσσαιων και δευτερη απορια η σπιρουλινα που σε βοηθα ? εχει δει διαφορα??????
Αρέ Αγγελάκι πόσο γέλασα με το ποστ σου!!! :lol::lol::lol::lol:
Υπερφαγικό επεισόδιο με κεφίρ και gojji πρώτη φορά ακούω! Αν και για να σου πω την αλήθεια προσωπικά δεν το θεωρώ υπερφαγικό αυτό που έκανες. Απλά ένιωσες ότι έχασες τον έλεγχο γι αυτό ένιωσες ότι ήταν και υπερφαγικό επεισόδιο. Αν προσέξεις ουσιαστικά από το πρωινό σου έκανες 4 ώρες να φας και όταν τελικά έφαγες, έφαγες πάρα πολύ λίγο. Λογικό ήταν να θες να φας παραπάνω και το 1/2 λίτρο κεφίρ με φρούτο και ψωμί δεν μου κάνει για τεράστια ποσότητα απλά λίγο παραπάνω οκ. Θεωρώ ότι πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και πρέπει λίγο να χαλαρώσεις. Καλές οι υγιεινές βιολογικές τροφές αλλά μην σου γίνονται και εμμονή. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές είχες μία καλή διατροφικά μέρα αν και την επόμενη φορά προσπάθησε για να μην έχεις αυτή τη μανία το μεσημέρι να τρως και ένα πρόγευμα προ μεσημεριανού. Ξύπνησες νωρίς, έφαγες το πρωινό σου και μετά στις 12.00-12.30 θα έπρεπε να έχεις κάνει μία δυάδα και να έτρωγες λίγο αργότερα και πιο ψύχραιμα το μεσημεριανό σου γεύμα με την τριάδα σου κατά τις 15.00. Κατά τα άλλα με τόσο κεφίρ και τόσα ακτινίδια πως τα πας με την τουαλέτα; :lol::lol: Εγώ μάλλον θα είχα πάθει μία μικροδιάρροια χιχιχιχι
Ελπίζω να μην ενοχλείσαι από τα σχόλια μου είναι όλα πολύ καλοπροαίρετα :kiss: