Originally Posted by
kopela93
Σωστά ακριβώς αυτό. Και όχι να πει στα παπάρια μου.
Τι ψώνιο; Ένα χαζό είναι που όχι απλά ψάχνει επιβεβαίωση, ρίχνει και τρελά κάποια στάνταρντς του και τον εαυτό του και είναι λυπηρό. Και όχι μόνο αυτό, δεν παίρνει και σημασία από αυτές που θέλει. Παίρνει μόνο από αυτές που δε θέλει και σκάει γι'αυτό το λόγο. Γενικά σέρνεται.
Εμένα αυτό που πιο πολύ απ' όλα με πειράζει δεν είναι ούτε ότι δε με θέλει ούτε τίποτα. Χειρότερο όλων είναι που ενώ δε με θέλει, ήρθε, φασωθηκαμε και δεν έχει αυτό που θέλει. Δεν έχει την κοπέλα που θέλει, δεν ξέρει να μιλήσει στις κοπέλες, είναι κι άτυχος , είναι και καφρος και δεν ξέρει να φερθεί. Είναι όλα τα σκατά μαζί με συγχωρείς κιόλας. Δυστυχώς δεν έχει επιλογές γιατί όσες είχε τις έκαψε. Αυτό με λυπει το γεγονός. Το ότι φαίνεται ώρες ώρες ρε παιδί μου, καημενος. Και λυπάμαι που μιλάω έτσι γι'αυτόν, αλλά αυτό πιστεύω.
Είναι κρίμα να μού κάνει επανασύνδεση μετά από σχεδόν ένα χρόνο, να έρχεται στη συνάντηση, να φασωνεται, αλλά να ψάχνει επιβεβαίωση από παντού, να μην ξέρει τι του γίνεται και πάνω απόλα ;;; Να πληγώνεται συνέχεια επειδή δεν τον θέλει η τάδε κοπέλα που θέλει αυτός κάθε φορά. Σα να λέμε τον κυνηγάει η γκαντεμια. Δεν ξέρω τι να πω.
Αλλά σού λέω, άντε εγώ τον γουσταρα και λίγο και πήγα. Αυτός ; Συνεχίζει και ασχολείται με μια κοπέλα που δε θέλει καν για να πάρει επιβεβαίωση και μόνο μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.