συμφωνω με την κριση σου.Quote:
Originally posted by oboro
....Εγώ πιστεύω οτι έιναι ξεκάθαρα χειριστικός και κακόβουλος. Ούτε κακομοίρης ούτε τίποτε.
ομως,τα αντικειμενικα στοιχεια της ζωης του, δεν ειναι και για λυπηση?
Printable View
συμφωνω με την κριση σου.Quote:
Originally posted by oboro
....Εγώ πιστεύω οτι έιναι ξεκάθαρα χειριστικός και κακόβουλος. Ούτε κακομοίρης ούτε τίποτε.
ομως,τα αντικειμενικα στοιχεια της ζωης του, δεν ειναι και για λυπηση?
Κι εγώ τον έχω συμπονέσει σε κάποιες φάσεις. Και συμπάθεια έχω νιώσει προς το άτομό του...
Κατα τα άλλα όμως... ναι. \"Δεν.\"
εκει ακριβως ειμαι κι εγω.
ναι μεν, αλλα....\"δεν\"...
Κάνοντας ενα ρεζουμαρισμα του θεματος,
το μισο και βαλε ειναι για τα σκουπιδια (μαζι με τα δικα μου ποστ)
μιας και πλεον ειναι φανερο οτι δεν υπαρχει κατανοηση για το τι πραγμα μιλαμε και εδω και καιρο περναμε σε ανακυκλωση των ιδιων χιλιοειπωμενων τσιτατων.
Ατακες επι ατακες, και ενας διαγωνισμος στο ποιος ειπε την καλυτερη εξυπναδα (μαζι και εγω σε αυτο)
Στο θεμα του πανου, συν το θεμα στο πως αντεδρασαν μερικοι ειναι ενα ζητουμενο που με απασχολησε αρκετα.
Προτιμω να πω 2-3 πραγματα για αυτο συνολικα.
1. Ο πανος ειναι φανερο οτι εχει ενα (?) προβλημα στο πως διαχειριζεται τις σχεσεις του με τα υπολοιπα μελη.
Στο πως τα προσεγγιζει κυριως δε στη βαση των προβληματων που βαζουν. Εχει το δικο του τροπο - οπως λεει τον εμαθε στα πανεπιστημια και δεν εχω λογο να αμφιβαλλω - ο οποιος ομως οχι λιγες φορες του γυρισε μπουμπεραγκ.
Ετσι σε αυτο πεδιο ο πανος απετυχε στο στοχο του: να παρεχει βοηθεια οπως ελπιζε. Προσδιοριζει δε, το προβλημα στο οτι οι αλλοι γυρω του εχουν προβλημα επικοινωνιας.
Αναρωτιεμαι ομως σε ποιο βαθμο εχει προβληματιστει ο ιδιος για το ιδιο ακριβως πραγμα σε οτι τον αφορα αποκλειστικα.
Με βαση τα παραπανω, ειναι φανερο οτι δημιουργουνται εντασεις, οι οποιες προσπαθουν να αποκοψουν τον πανο απο αυτες τις ερμηνειες του. Φανταζομαι οτι ο καθενας εχει το τροπο του και θα εξηγηθω παρακατω σε αυτο.
2. Στο παρον θεμα η ολη συζητηση εχει μεν αφετηρια τον πανο, αλλα επικεντρωνεται στο καθ\' ημας και πως λειτουργουμε εμεις σε μια τετοια κατασταση.
Προεκυψε απο την συζητηση περαιτερω ζητηματα, δημιουργηθηκαν στρατοπεδα απο το πουθενα, εκτοξευονται υβρεις πρωτοφανης για το φορουμ, υπαρχει σε ολοκληρο το φορουμ μια ενταση που ειναι μεγαλυερη απο τις τελευταιες πυρκαγιες.
Μου προκαλεσε εντυπωση που ο νικος, δεν κλειδωσε νωριτερα το θεμα, ισως να ηταν προτιμοτερο ετσι.
3. Ετσι λοιπον βλεπωντας την ολη υποθεση με μια πιο ψυχραιμη ματια,
διαπιστωνω οτι οταν υπαρχει σε ενα φορουμ ενας πανος καταρχην δεν υπαρχει μια οσο το δυνατον κοινη σταση.
Υπαρχει απο αδιαφορια (δεν βλεπω πανω απο 10 ατομα στο συνολο να ασχολουνται, σε ενα συνολο αρκετων δεκαδων που περνανε απο εδω) εως και πολεμος μεχρι τελους.
Ο πανος αραγε ηταν η ουσια της συζητησης, η απλως το φυτιλι για να αναψουν οι πυρκαγιες?
4. Προσωπικα εχω παψει εδω και χρονια να με απασχολει τι εντυπωση προκαλω ειτε θετικη ειτε αρνητικη. Το φορουμ εχει παψει εδω και χρονια (οχι πολλα βεβαια αλλα ετσι ειναι) να ειναι μια ζεστη αγκαλια αλληλεγγυης ατομων με ευαισθητες αναζητησεις.
Εχει περασει πλεον σε πεδιο αντιπαραθεσεων που καθημερινα πρεπει να αμυνεσαι προσεχωντας απο που θα στην φορεσουν.
Ο σαββας, ηταν ενα τετοιο θυμα. Αν και προσεκτικος στα λογια του, πηρε και αυτος το μερτικο του. Με την παρουσα κατασταση ηταν αναμενομενο σαν καθημερινος χρηστης να δεχθει και αυτος μια ψυχρολουσια απαξ του ετους. Ειναι πλεον κλισε ολοι να περνανε απο ενα τετοιο τεστακι....
Ετσι λοιπον για λογους καθαρα επιβιωσης, το καλυτερο που εχει να κανει καποιος, ειναι να μην λαμβανει υποψη του οσες επιθεσεις δεχθει και να τα παιρνει στο χαβαλε.
Οχι και οτι καλυτερο σε σχεση με παλαιοτερα.
Η στροφη του φορουμ εδω και μηνες (?) ειναι ξεκαθαρη πια.
Ο Νικος ειπε οτι το φορουμ εχει κανει τον κυκλο του.
Δεν ξερω αν μιλαγε για κλεισιμο, παντως ειναι φανερο οτι ενα φορουμ που παραγει 10 μυνηματα καυγαδες και 2 αλληλεγγυης ειναι σαφες οτι κανεις δεν ονειρευοταν κατι τετοιο, οταν μαλιστα πριν χρονια τα νουμερα ηταν αντιστροφα.
Δεν ψαχνω να βρω φταιχτες, ουτε να αθωωσω τον εαυτο μου.
Μαλιστα αν φτιαχνει μερικους ας βαλουν εμενα σαν πρωτεργατη ολων, μου ειναι αδιαφορο.
Εκεινο που σκεφτομαι αυτη την στιγμη ειναι οι διαπιστωσεις, και αυτες οντως ειναι θλιβερες.
Η θλιψη ομως αρχισε οταν (κατα την γνωμη μου) γραφτηκε ενα μελος και υπηρχε αδυναμια στο να τονιστουν οπως επρεπε εκεινο το σημειο που ο καθενας εβλεπε λαθος. Αλλα οχι μονο αυτο, αλλα οταν υπηρχαν διαφορετικες γνωμες υπεστησαν λιθοβολισμο χειροτερο απο αυτο που ελαβε ο πανος.
Στο τελευταιο πακετο βγαινει μια αισθηση σαν επιδιωκεται να δικαιωθει ο πανος που μονοτονα μονολογει οτι το προβλημα ειναι στην επικοινωνια!
Εγω δεν θα ελεγα κατι τετοιο, οσο για τους υπερμεγεθεις εγωισμους μας.
Τελος,
θα σημειωσω εδω οτι αρκετοι εμπλεκομενοι δηλωσαν οτι θελουν να προστατεψουν το φορουμ.
Θα ηταν ενδιαφερον να το δει κανεις αυτο στην πραξη, αποφορτιζοντας το κλιμα.
Πρωτος θα βαλω ενα λιθαρακι εγω, αποχωρωντας απο το παρον θρεντ, σκεπτομενος οτι οχι μονο ειπα πολλα αλλα ειπα και αρκετα πολλα που ηταν περιττα.
Για αυτο, αν σκεφτει κανεις να μου απαντησει, θα τον παρακαλουσα να το αποφυγει.
Θα προτιμουσα να διαβασει και στην συνεχεια να σκεφτει η αν επιμενει να θελει κατι να μου πει, ας στειλει πριβε μυνημα.
Εκτος πια αν για δικους του λογους, επιμενει να λειτουργει ως κοινωνια του θεαματος και ψαχνει εναγωνιως να βρει τροφη για να συνεχισει το αδιεξοδο τουτο θρεντ........
Καλο ΣΚ και ηρεμια....
Δυστυχώς διαβάζοντας το θέμα «διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας», θυμήθηκα το άσμα:
Σαν να μην πέεεερασε μια μέραααααα.
Λες και το παρόν τόπικ άνοιξε χτες….
Κάποιοι διασκεδάζουν πάνω από έναν τρελλό ή «τρελλό». Όπως θέλει κανείς το μεταφράζει. Δεν έχει σημασία.
Και επιδίδονται σε διαγωνισμό της πιο έξυπνης ατάκας.
Mιλάμε για ξέφρενη διασκέδαση. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει.
Και είναι οι ίδιοι που έχουν πρωταγωνιστήσει στα πιο λυπηρά περιστατικά των τελευταίων μηνών.
Θεέ μου, μην τρελαθώ ποτέ και πέσω στην ανάγκη των ψυχόπονων μελών του e-psy. Eυτυχώς δεν είναι όλα τα μέλη έτσι, υπάρχουν και μέλη που σέβονται τον εαυτό τους και τον πλησίον τους.
Πάντως νοιώθω ντροπή.
Και να ξέρετε ένα πράγμα: Αν ο πάνος νομίζει ότι είναι ο μεγαλέξανδρος, αν ο πάνος κλειστεί στο δαφνί με διάγνωση ότι είναι τρελλός στο πιο προχωρημένο στάδιο....., αυτό δεν σας δικαιώνει ούτε σας δίνει το ελεύθερο να γελάτε με την εξέλιξη αυτή.
Ισα ισα πρέπει να ντρέπεστε για τη συμπεριφορά σας ακόμα παραπάνω.
Αν φυσικά υπήρχε τσίπα.
Εσύ μιλας για τσίπα;
Εγώ δεν κοροϊδεύω τους τρελλούς γιώτα.
Βεβαίως λοιπόν μιλάω για τσίπα.
λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε.....Quote:
Originally posted by nature
Δυστυχώς διαβάζοντας το θέμα «διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας», θυμήθηκα το άσμα:
Σαν να μην πέεεερασε μια μέραααααα.
Λες και το παρόν τόπικ άνοιξε χτες….
Κάποιοι διασκεδάζουν πάνω από έναν τρελλό ή «τρελλό». Όπως θέλει κανείς το μεταφράζει. Δεν έχει σημασία.
Και επιδίδονται σε διαγωνισμό της πιο έξυπνης ατάκας.
Mιλάμε για ξέφρενη διασκέδαση. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει.
Και είναι οι ίδιοι που έχουν πρωταγωνιστήσει στα πιο λυπηρά περιστατικά των τελευταίων μηνών.
Θεέ μου, μην τρελαθώ ποτέ και πέσω στην ανάγκη των ψυχόπονων μελών του e-psy. Eυτυχώς δεν είναι όλα τα μέλη έτσι, υπάρχουν και μέλη που σέβονται τον εαυτό τους και τον πλησίον τους.
Πάντως νοιώθω ντροπή.
Και να ξέρετε ένα πράγμα: Αν ο πάνος νομίζει ότι είναι ο μεγαλέξανδρος, αν ο πάνος κλειστεί στο δαφνί με διάγνωση ότι είναι τρελλός στο πιο προχωρημένο στάδιο....., αυτό δεν σας δικαιώνει ούτε σας δίνει το ελεύθερο να γελάτε με την εξέλιξη αυτή.
Ισα ισα πρέπει να ντρέπεστε για τη συμπεριφορά σας ακόμα παραπάνω.
Αν φυσικά υπήρχε τσίπα.
αυτό που γίνεται στο νήμα που αναφέρεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έκανε σε εμένα ο φιλαράκος σου....
αναφέρθηκε σε οράματα με αποκάλεσε τρελή με είπε δημόσιο κίνδυνο και όταν σε ρωτησε αν θα ήθελες να βρεθείς στον δρόμο μου απάντησες όχι...γιατί με ξέρεις και από χθες;;;
ξέρεις πώς συμπεριφέρομαι στον δρόμο και αν τηρώ όλες τις προϋποθέσεις;;;δεν νομίζω απλά πήρες το μέρος του χωρίς να ακούσεις και την άλλη πλευρά....
λοιπόν για ποια τσίπα μιλάς τώρα ;;;για αυτή που δεν έχει ούτε ο φίλος σου ούτε εσύ;;;;;
λυπάμαι πολύ που βρέθηκα στη λυπηρή θέση να συναντήσω 2 άτομα σαν και εσάς.....
δεν θα ήθελα καμμία απάντηση ότι και να μου πεις θα είναι περιτό......
Εσύ θα έπρεπε να προσπαθείς να συμαζέψεις τον Πάνο και όχι να τον εξωθείς με το να παίρνεις το μέρος του με τις βλακείς που έγραφε.Τώρα είναι τρελλός ο Πάνος;όταν συμφωνούσες τι ήταν;δεν ήταν επικίνδυνος;άσε τις νουθεσίες τώρα
Quote:
Originally posted by giota
Εσύ μιλας για τσίπα;
μηπως θες να μιλησεις εσυ?
Quote:
Εσύ θα έπρεπε να προσπαθείς να συμαζέψεις τον Πάνο και όχι να τον εξωθείς με το να παίρνεις το μέρος του με τις βλακείς που έγραφε.Τώρα είναι τρελλός ο Πάνος;όταν συμφωνούσες τι ήταν;δεν ήταν επικίνδυνος;άσε τις νουθεσίες τώρα
κανε μας την χαρη αγαπητη γιωτα
που προσπαθεις να το παιξεις και οσιομαρτυρας....
Αστο και στερνα μοιραζουν αυριο, οχι σημερα.
Εξυπνάδες αλα κρινο άσε μας κρινάκο εξυπνάκια πήγαινε να τα πείς με τον Πανούλη και την φίλη σας.ουυυυυυυυυυυυ
Quote:
Εξυπνάδες αλα κρινο άσε μας κρινάκο εξυπνάκια πήγαινε να τα πείς με τον Πανούλη και την φίλη σας.ουυυυυυυυυυυυ
αμ δεν καταλαβες ελληνικα,
αυτο ειναι το πακετο,
οτι ΔΕΝ προκειται να σε αφησω....
οσο τουλαχιστον συμβαλεις αυτος ο χωρος να γινεται σταυλος.
Το πιασες?
Σταύλος γίνεται όταν γράφεις εσύ και επικίνδυνος όταν γράφει ο φίλος σου
Quote:
Σταύλος γίνεται όταν γράφεις εσύ και επικίνδυνος όταν γράφει ο φίλος σου
Ενω αυτο που κανεις εσυ δεν φανταζομαι να ξερεις πως λεγεται ετσι?
Το χυδαιο μπορω να σου πω οτι ειναι σχετικα μερικο σαν εκφραση....
Οσο για το τι κανω εγω με βαση τα κεφια σου μου ειναι αδιαφορο.
Εγω κρινω και κρινομαι με βαση αν σεβομαι την κοινοτητα.
Εσυ φτιαξε τα κριτηρια σου και πορεψου.