Καλά, οπως ειπαμε δεν εχει σημασια τοσο το τι πιστευουν οι αλλοι για εμας, οσο το τι ισχυει τελικα και τι γνωριζουμε εμεις οι ιδιοι. Να το φτιαξουμε το θρεντ που λες για ταινιες, ατακες κλπ γιατι οχι, θα ειχε ενδιαφερον και θα συμμετειχα με χαρα. Αλλα εχω και μια ακομη καλυτερη ιδεα. Εμεις που ειμαστε και του παλιου καλου ελληνικου κινηματογραφου, δεν αφηνουμε τα ιντερνετια και τα πισία (πεινασα τωρα, Ποντιακο αστειο αυτο, οσοι ξέρουν ξερουν..) και να τα πουμε ολα αυτα πανω απο ενα κανονικο καφεδακι? Χωρις τα ακαουντς να μας προβληματιζουν? Ας το κανουμε σαν τον παλιο καλο καιρο, να βρεθουμε ξερωγω εξω απο του Μπακακου στην Ομονοια. Η μαλλον οχι οχι, εχω αλλο καλυτερο.. Να δωσουμε ραντεβου οπως η Βουγιουκλακη με τον Παπαμιχαηλ στο ρολόι διπλα στο αυγο. Εσυ θα στειλεις καποιον αλλον, καποιο fake account δηλαδη, εγω θα κανω το ιδιο, θα φερουμε και μια μπαλα (δεν εχω προχειρη φουσκωτη θαλασσης, εχω του μπασκετ ομως) και ετοιμο το remake της Αλικης στο ναυτικο. Τι λες? :) Ελα, σου κανω πλακα, σε πειραζω, νομιζω το καταλαβαινεις αυτο, αλλα η προταση τη λεω σοβαρα και ισχυει. Αν ποτε το αποφασισεις στη διαθεση σου ωστε να κανονισουμε. Θα φερω και τους τρεις Βασιληδες, αληθεια λεω, δεν τρολαρω, ειμαι πολυσυσκευασια εγω, αμα με δεις θα καταλαβεις το γιατι..
Πλακα πλακα αυτο με τα εξτρα ακαουντ ισως πρεπει να το ξανασκεφτω τελικα. Ισως φτιαξω ενα κρυφο ακαουντ, θα το πω Vassilis super secret account without _ και οταν δε νιωθω καλα θα μπαινω απο τον ενα λογαριασμο και θα γραφω το προβλημα μου και απο τον αλλον λογαριασμό για να με παρηγορω και να προσπαθω να με βοηθησω. Γιατι στην τελικη Τζοαννα μου αμα δεν προσπαθησουμε να βοηθησουμε πρωτα μονοι μας τον εαυτο μας κανεις αλλος δεν μπορει να μας βοηθησει. Επισης το προφιλ β θα το χρησιμοποιω για να τσεκαρω και το Γιωργο, θα του την πεφτω απο εκει για να ελεγχω αν μου ειναι ακομη πιστος η αν σκεφτεται να με απατησει. Οπότε μην του μαρτυρησεις το σχεδιο μου αυτο. Αυτα :) Η προταση για καφεδακι ισχυει, σκεψου τη για οποτε θες κι αν το αποφασισεις πες μου και με χαρα να κανονισουμε. Παω να φαω, μου ανοιξε η ορεξη με τα πισία, α ρε γιαγια που να εισαι τωρα..
Κι εσυ τραγουδακι κι ας μη σε λενε Τζοαννα, ουτε εμενα με λενε Βασιλη.. William με λενε, οπως Will I am? Ελα ντε..
https://youtu.be/8ll04Zzw5UM?si=banVYpBl6ctuh0XP