Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by knoulp
Καλέ μου Κρίνε.
Αυτό που μπορώ εγώ να καταλάβω από τα γραφόμενά σου είναι πως πραγματικά είσαι άσχετος με το θέμα τις Διπολικής διαταραχής και της Κατάθλιψης εν γένη.
Φυσικά και κανένας δεν σε ανάγκασε να λάβεις μέρος σε έναν σύλλογο στον οποίο έχεις εξ ορισμού θέσει τον εαυτό σου εκτός.
Απορώ από που συμπέρανες ότι κάποιος είχε κάποια τέτοια πρόθεση να σε πιέσει.
Αυτό όμως που μου γεννά μεγαλύτερη απορία είναι το τι ακριβός κάνεις εσύ εδώ μέσα και με πια ιδιότητα εμπλέκεσαι σε όλη αυτήν την διαδικασία μια και όπως έχεις δηλώσει είσαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο.
Δεν θέλω να σε θίξω μια και πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και της σκέψης αλλά εδώ μέσα είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα και ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν θα ήταν σωστό κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο να εκφράζει απόψεις οι οποίες δεν έχουν καμία βάση πάνω στην οποία να στηρίζονται.
Πανκαλε μου knoulp,
εισαι λιγο παραπανω απο ενω μηνα εδω μεσα,
εχεις ποσταρει δυο μυνηματα ολα και ολα,
και τα δυο απευθυνονται αποκλειστικα σε εμενα.
Στο τελευταιο σου, μου εκφραζεις την απορια σου (χωρις να θες να με θιξεις) για πιο λογο υπαρχω εδω.....
Επισης ο pelariry που ειναι αυτος που τρεχει το συλλογο,
σε ρωτησε ποιος εσυ και δημοσια τουλαχιστον δεν ειδα να απαντας.
(και πως να απαντησεις, οταν εδω μεσα υπαρχεις μεχρι στιγμης μονο και μονο για να απαντας αποκλειστικα σε μενα?)
Συνοπτικα εγω εχω μια πορεια εδω μεσα και εχω να σου πω αρκετα για πιο λογο ειμαι εδω μεσα.
Αλλα το δικο μου σεναριο ειναι παρα πολυ ανιαρο.
Δεν νομιζεις οτι ο δικος σου ρολος (εφοσον τον αποκαλυψεις) θα εχει πιο ενδιαφερον αν ηθελες να τον κανεις γνωστο?
Τι ακριβως θελει να πετυχει ενα λογκιν που εχει γραφτει τελευταια,
γραφει δυο μυνηματα ολα και ολα, τα οποια απευθυνονται σε ενα ατομο αποκλειστικα, αφηνει να εννοηθει οτι πασχει απο καποια διαταραχη, αλλα η συμμετοχη του σε τετοια θεματα ειναι μηδαμινη?
Πως εκτιμας οτι χαρακτηριζεται ενα τετοιο λογκιν με αυτα τα χαρακτηριστικα?
Τελος εισαι σιγουρος οτι σαν ατομο, εχεις ακολουθησει πιστα τους ορους χρησης του φορουμ?
Προς ολους,
ειχα μια συζητηση με καποια προσωπα σε ενα τραπεζι σχετικα με το ποιος ειναι πισω απο μια οθονη.
Εγω και ενα ακομα ατομο ειχαμε καταληξει για διαφορα λογκιν που τα εχω χαρακτηρισει ως \"καταδρομικα\"
Ειναι σχετικα συχνο φαινομενο σε ενα φορουμ γιατι ειναι και ευκολο να γινει αλλα επισης μπορει και εξυπηρετει τους σκοπους που φτιαχνεται.
Ισως θα με βοηθαγε και εμενα να φτιαξω ενα λογκιν \"πανσες\" για να ρολο υποστηριξης στις συζητησεις μου.
Καλως η οχι δεν εχω τετοιες αναγκες, αλλα ασχετα απο αυτο, παντα πιστευα οτι τετοιες διαραταχες ενισχυσης προσωπικότητας δεν θα βοηθουσαν ενα φορουμ σε καμια περιπτωση.
Βλεπω ομως οτι τετοιες τακτικες ενιοτε συνυπαρχουν αναμεσα μας, υποτιμοντας τουλαχιστον την νοημοσυνη την δικη μου, οσων διαβαζουν, πλην του γραφοντα και αυτο με ερωτηματικο.
Και για να το ληγουμε,
knoulp,
οτι ερωτησεις εχεις,
διατιθομαι να στις λυσω απο κοντα,
σε ενα καφε που θα στον κερασω εγω, στην πιο κοντινη καφετερια της γειτονιας σου, οτι ωρα εισαι ελευθερος απο υποχρεωσεις.
Σκεψου το και ενημερωσε με.