αφου ξυπνησες τωρα
σημαινει πως για σενα τωρα ειναι η ωρα
ο καθενας στην ωρα του
και δεν μιλαω αερα
σου μιλαω ειλικρινα
αφου ξυπνησες τωρα
σημαινει πως για σενα τωρα ειναι η ωρα
ο καθενας στην ωρα του
και δεν μιλαω αερα
σου μιλαω ειλικρινα
Ετσι ειναι η ζωη οκ...ολα ολα ολα ολα ολα παρτα μου...οχι ομως τα βασικα γαμωτο....παλι κλαιω
Ξερεις κατι? Οταν με πρωτοβαρεσε η κριση αυτη που συνειδητοποιησα την πραγματικοτητα...ειπα στον εαυτο μου....το να καθεσαι να κλαις και να χτυπιεσαι δεν βγαζει πουθενα...ο χρονος δεν γυρνα πισω...οποτε ειτε αυτοκτονεις ειτε κανεις κατι τωρα που εισαι ακομα σχετικα νεος και σε ψιλοπαιρνει με μικρες...γιατι αν αφησεις κι αλλο τον χρονο να περασει κλαιγοντας μετα θα χεις χασει καθε ευκαιρια να μην τρελαθεις....καπως ετσι την παλεψα κι ειπα να γραψω εδω για να παρω καμια συμβουλη αλλα και να πω τον πονο μου...και πρωτη φορα συνειδητοποιησα πως ισως εκλαιγα για να κλαψω και να αυτοβασανιζομαι χωρις ομως πραγματικα να ΘΕΛΩ...ζηλευα μια κατασταση που εβλεπα χωρις ομως να πιστευω οτι εγω θα τα καταφερνα τοσο καλα...κι ετσι σταματουσα...δεν μπορουσα να πιασω το ιδεατο για μενα τελειο οποτε εχανε καθε νοημα η καθε μου προσπαθεια...
Αρα λοιπον δεν ηθελα κοπελα....να κλαιγομαι ηθελα στην ουσια αφου σαυτο ειχα γινει τελειος....πραγματικος βιρτουοζος...το γιατι το εκανα ομως ακομα δεν μπορω να το καταλαβω....μαζοχισμος? βαρεμαρα? ανωριμοτητα? παιδικοτητα? ελλειψη συνειδητοποιησης της ζωης? ψυχολογικο τραυμα? αφιλοξενο περιβαλλον? συνθηκες που μεγαλωσα? αυτοτιμωρια ανευ αιτιας? κατι τετοιο....
Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω... όταν ήσουν πιο μικρός, ή και φοιτητής, δεν έτυχε π.χ. να πάτε καμιά παρέα διακοπές κτλ? Ή ήσουν παχουλός και απλώς δεν?
Θέλω να πω ότι όντως είσαι άτυχος (εκτός αν ήταν απαγορευτικό το πάχος, δεν ξέρω) να μη γίνει παιχνίδι σε κάποιες διακοπές, κάποια μαθήματα...
Σας ξαναεπρηξα...γαμησετα...για τα καρναβαλια ειμαι...
Ας το αφησουμε λιγο να ηρεμησει...θα τα ξαναπουμε αλλωστε σιγουρα...
με μια κουβεντα η αληθεια ειναι παντα μια...ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?
η απαντηση μου? προσπαθω...
θα τα ξαναπουμε
Τιποτα απολυτως...
κοιτα ημουν χοντρος μεν αλλα και απιστευτα ντροπαλος...που σημαινει οτι και να πηγαινε να γινοταν εγω απ την τρομαρα μου ουτε θα καυλωνα ουτε θα ενεδιδα ετσι κι αλλιως...ασε που μισουσα τον εαυτο μου και μαζι με μενα οποια προσπαθησε να πλησιασει...
Βλεπεις ημουν και σε παρεα τετοια που ποτε δεν ειχαμε θηλυκα αναμεσα μας οποτε...ουτε καναμε γνωριμιες...ασε φιλε μου τα θυμιζεις και εξοργιζομαι τωρα...
θυμαμαι 2 σκηνικα...στο ενα μια κοπελα καθισε διπλα μου και με ρωτησε αν ψαχνομουν εκεινη την περιοδο...αρχικα δεν καταλαβα γιατι με ρωτουσε αλλα κι οταν καταλαβα ειχα ηδη απαντησει πως εχω διαβασματα...
μετα σε διακοπες (που 2 φορες εχω παει στη ζωη μου λογω χρηματων) θυμαμαι στη ιο εγω αρκετα χοντρος, με κοιταξε μια χοντρη αυστραλεζα...αλλα δεν βλεποτανε...κι εγω στον κοσμο μου παιδακι βλαμμενο...α μαλακας της παρεας...και οι μπασταρδοι της παρεας να με κοροιδευουν απο πανω....για τον πουτσο καριοληδες... τωρα βεβαιως οταν μπαινουμε σε ενα μαγαζι κι ολες κοιτανε εμενα παιρνω γερη εκδικηση απο τα μουνοπανα....τα χω παρει τωρα σορρυ που βριζω!
Ειναι πολλα που εχω περασει...δεν εχει τελος η απογοητευση στην κωλοζωη μου...δεν εχει τελος
και επιτελους αλεξανδρε βρεθηκες εσυ να μην πας να μου τα παρουσιασεις οτι δεν εγινε δα και τπτ!!! Πες μου στα ισα οκ? Εσυ θα την παλευες?? Τι θα εκανες??? Ειλικρινα ομως
Βασικα ημουν ατυχος και εμφανισιακα ιδιατερος...παχουλος με ομορφο προσωπο αλλα οχι να εμπνεω το σεξ....με εβλεπα στον καθεπτη και με μισουσα...πραγματικα με μισουσα....μου φαινομουν τραγικα απαισιος...δεν μπορω να το εξηγησω....τα παντα επανω μου τα μισουσα...εντονα ομως...ηθελα να εξαφανιστω απο τη γη...πιστευα οτι δεν αξιζα φραγκο...
:( Τα ξαναλεμε δεν ειμαι καλα....ciao
Φίλε μου, αληθινά πιστεύεις ότι αν κάνεις σχέση, έστω και όμορφη, θα ανατρέψει την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου;
Πολύ φοβάμαι ότι και με καλό σεξ και με τρελά ερωτευμένη κοπέλα και κουκλάρα δίπλα σου το θέμα με τον εαυτό σου θα παραμένει... αν δεν το δουλέψεις όσο χρειάζεται.
Και, όπως και να'χει, πρέπει να θωρακίσεις τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο.
Μην σε αφήνεις να μαραζώνεις και να σε λυπάσαι, αυτό είναι το τελευταίο που θα σε βοηθήσει.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχεις και καλά, έχεις και άσχημα, όπως όλοι μας,
αλλά έχεις και μια τάση να σε υποβαθμίζεις, και αυτό θέλει αρκετή δουλειά, στο κομμάτι της αυτοεκτίμησής σου.
Και κάτι άλλο: μην χαλάς τις στιγμές που σου απομένουν δηλητηριάζοντάς τες με πίκρα, δεν αξίζει, καμία απαίσια στιγμή δεν το αξίζει, αλήθεια στο λέω
(και το θυμίζω και σε μένα)
Καλό βράδυ!
Εγώ θαυμάζω το πόση αυτογνωσία έχεις. Το πως μπορείς και αναλύεις τις καταστάσεις, το πόσο ψάχνεσαι. Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι οι πιο δυστυχισμένοι. Και αυτό γιατί όσο ποιο έξυπνος είσαι τόσο πιο πολύ αναζητάς τον εαυτό σου, ψάχνεις λύσεις, συναντάς εμπόδια κτλ. Αν φοβάσαι την ομοφυλοφιλία και ποθείς και ερεθίζεσαι με μια γυναίκα τότε άσε τα πειράματα με τους άντρες και στρέψε την προσοχή σου στις γυναίκες. Αν ήσουν ομοφυλόφιλος θα το είχες αντιληφθεί. έχεις ψαχτεί πάρα πολύ για να μην το είχες καταλάβει. Είναι απολύτως λογικό να έχουμε αμφιβολίες, και εγώ σε πολλές περιπτώσεις έχω αμφιβολίες. δεν ξέρω αν ερεθίζομαι με γυμνή γυναίκα αλλά θαυμάζω το γυναικίσιο σώμα και μου προκαλεί μια ταχυκαρδία.... δεν ξέρω γιατί δεν το έψαξα ποτέ, γιατί ίσως αν δω οτι ερεθίζομαι να με τρομάξει. Δεν θέλω να το ψάξω γιατί δεν θέλω να είμαι ομοφυλόφυλη γιατί μπορώ να ερωτεύομαι και να ερεθίζομαι απο άντρες. Όπως χρειάστηκες χρόνο να απεγκλωβιστείς απο το σώμα σού, έτσι θα χρειαστείς χρόνο να απεγκλωβιστείς απο τις αναζητήσεις σου και να στραφείς σε αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, και κάποια στιγμή θα κοιτάς πίσω και θα θυμάσαι αυτές τις εποχές σαν κακό όνειρο.
Να είσαι περήφανος για εσένα, αν ψάξεις σε αυτό το φόρουμ θα δείς οτι πολύ λίγοι μπορούν να αναλύουν τον εαυτό τους τόσο καλά όσο εσύ. Αλλά όπως είπα, οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι οι πιο δυστυχισμένοι..
Ευκολο να το λες...δυσκολο να το κατορθωνεις...οσο για την αυτοεκτιμηση μου οντος νοσουσε παλιοτερα...σιγα σιγα την χτιζω βεβαια...αν υπονοεις να δουλεψω την αυτοεκτιμηση μου με ψυχολογο σου λεω πως δεν τους εχω και πολλη εμπιστοσυνη...αλλα δεν εχω και χρηματα τωρα για κατι τετοιο ετσι κι αλλιως...ψυχοθεραπεια δεν εχω κανει βεβαια απλα παρατηρω πως η δουλεια στον ψυχολογο γινεται συνηθως πιο αργα απο οσο θα θελα...με αποτελεσμα αν εγω σε μια συνεδρια πω καποια πραγματα και προσπαθουμε να τα δουλεψουμε και τελειωσει ο χρονος, τοτε μεταθετουμε τα παντα στο επομενο ραντεβου...μεχρι τοτε ομως εγω πολλα τα δουλευω μεσα μου και αποκτω καλυτερη διαθεση και μετα γυρναω πισω στην συνεδρια και αισθανομαι οτι κανω πισωγυρισμα...και ειναι λογικο γιατι ο ψυχολογος προσπαθει να σε μαθει...εγω ομως με ξερω και βαριεμαι να περιμενω...και βεβαιως πεφτουν τα 50ευρα!
H σωστη απαντηση ειναι εδω: Εγω ρε φιλε εχω παθει πλακα με κατι τυπακια που το παιζουν γαμιαδες κ εχουν ωραιες κοπελες και οι κοπελες τους κοιτανε αλλου, ποσες φορες μου εχει τυχει να με κοιτανε κ διπλα να ναι ο γκομενος ο πηδικουλας. Γιαυτο λεω οπου ακους πολλα κερασια κρατα το μικρο καλαθι. φαντασου!!!
Αυτο κανω μια ζωη εγω μαρια μου...αναλυω αναλυω αναλυω αλλα απο δουλεια δεν γινεται τπτ! Δλδ ειμαι καταραμενος να ζω ετσι επειδη μπορω και σκεφτομαι? Καμια φορα το πιστευω...βεβαια μετα χαιρομαι για οσα ο εαυτος μου καταφερνει....αλλα με φθειρει πολυ ρε γμτ...και πανω απο ολα πρεπει ο "εξυπνος" ανθρωπος να αντιλαμβανεται αυτο που λεει το στρειδι...οτι δεν αξιζει καθε στιγμη να την ζεις δυστυχισμενα...αλλα εγω σαν αγχωτικος που ειμαι αλλα και control freak επειδη καποιος μου το λεει, αυτοματα το υιοθετω ως κατι υποχρεωτικο που πρεπει να γινει αμεσως...και επειδη αμεσως ειναι ακατορθωτο να αλλαξει ο ανθρωπος με παιρνει απο κατω και χανω την μπαλα!!!
Οσο για τον χρονο που λες, δεν εχω αλλο χρονο....παει τελειωσε...οσο περιμενα περιμενα...βουταω κι οτι γινει....στην τελικη και που περιμενα τι εβγαλα??? Τιποτα!! Τιποτα απολυτως...αν πηγαινα στα τυφλα τουλαχιστον θα μουν πιο ηρεμος και πιο ξεψαρωμενος... Και τωρα τι ειμαι ενα νευρωτικο ρακος...που προσπαθει απεγνωσμενα να βγαλει μια ακρη που παει, τι θελει αλλα πανω απο ολα να νιωσει εναν ανθρωπο διπλα του και να ξεδωσει ερωτικα...να κανει ενα reset στο συστημα και να ξεκινησει απ την αρχη...γιατι μεχρι τωρα πολυ στραβα τα χω παρει τα πραγματα και με εχουν παρει κι εμενα...κι αν με βρουν τα 30 μου σε αυτην την κατασταση τοτε πολυ φοβαμαι θα εχω αδοξο τελος...
καληνυχτα κι ευχαριστω!