ναι εχει συμβει σε εμενα... καταλαβαινω! :)
Printable View
ναι εχει συμβει σε εμενα... καταλαβαινω! :)
ok,παλι καλα, συμβαίνουν κι αυτά τα ανεξήγητα λοιπόν!
εχω αφήσει και το τσάι μου στο σαλόνι και αν παω να το παρω θα λυθω στα γελια..
αισθανομαι σαν να με πατησε νταλικα... λιωνω!
Αυπνος με πηρε αργα ο υπνος και τωρα στη δουλεια ειμαι σαν ζομπι δε ξερω πως θα τη βγαλω τη μερα,θελω απλα να αραξω ενα 2ωρο και μετα θα ειμαι τζετ
Φοβάμαι που ζω,πότε έτσι πότε αλλιώς δεν έχω χρήματα να πάω στην ψυχιατρό μου σήμερα κ είμαι ράκος, θέλω να εξαφανιστώ
Μια προσωρινή ικανοποίηση για τις φοιτητικές υποχρεώσεις που ξεπετάω.
χαλια !τελιος μονη !απελπισμενη!εγκατελειμενη απο αλους !!!!!!οτι ολοι με αντιπαθουν κ με μισουν αλα κ εγω μισω τους παντες κ δεν αξιζουν τιποτα φτεω εγω που τους εδωσα πολυ αξια !θυμο!!!!!!!!παρα πολα νευρα !!!!!!!!!!!!!οτι δεν αξιζω ουτε εγω τιποτα κ καλιτερα να πεθανω !λυπιμενη,ενα μαλακισμενω ειμαι που απλα επειδη δεν μου δινει κανενας σημασια επιασα μια κιθαρα κ παριστανω το πτωμα που καθε λεπτο της αθλιας ζωης μου ευχομαι να πεθανω αλα ειμαι πολυ κοτα κ δεν το κανω αλα καθομαι κ πινω ουισκακι με αιμα κ αρκουμε σ αυτο αντι να τιναξω τα μιαλα μου στον αερα κ πριζω τους παντες.νιωθω επισις οτι δεν υπαρχω θελω μονο να με παρει ο διαολος κ να μ σηκωσει!ειμαι μεσα σε εναν εφιαλτη κ οτι ειμαι νεκρη κ ονειρευομαι οτι (ζω) κ συντομα θα ξυπνησω!
Φοβάμαι τις κατσαρίδες και τους βλάκες. Με τις κατσαρίδες το παλεύω. Οι βλάκες όμως είναι ανίκητοι. Και, ως γνωστόν, "ενός βλακός μύριοι έπονται"!
χαμενος. ητανε κατι 36αριδες - 40αριδες ψυχαρρωστιαριδες, ναρκομανιακοι, ζουσαν ακομα με τη μανουλα τους, βολεμενοι μεστη μιζερια και την ανεργια, κυριολεκτικα χωρις ζωη. και φοβαμαι μη καταντισω ετσι επειδη τα χρονια περνανε και δε μπορω να ξεκολλησω ουτε κι εγω απο δω. και οι αποψεις τους ητανε πραγματικα για γελια δημοτικου επιπεδο. αφου τους κοροϊδευανε οσοι διαφωνουσανε. σαν να σου λεγανε μεινε σαπισε μαζι μας να μας κανεις παρεα. τους ειδα και δε ξερω αν τους λυπηθηκα ή αηδιασα περισσοτερο. πραγματικα αρρωστες καταστασεις, αλλο να τις γραφω αλλο να τις βλεπεις...
Μια υπνηλία...
μια βαρεμαρα
καλυτερα απο πριν παντος θα παω κ βολτουλα πιο μετα!
Γεια σας και από μένα,είμαι καινούργια στο forum! Γενικά είμαι χάλια παιδιά... υπομονή σε όλους μας, όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε..
χειρότερα από πριν γιαυτό έβαλα το θέμα