Αυτό μερικές φορές με παρηγορεί γιατί σκέφτομαι πως θα τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία...
Καλημέρα κι ας ελπίσουμε στην πορεία να βελτιωθεί... :)
Printable View
Τώρα σκέφτομαι αυτό το τραγούδι
https://www.youtube.com/watch?v=WRsAMPo7Exc
που μου δίνει δύναμη γιατί πλέον μπορώ να μην γυρίζω στα λημέρια της πληγής ακόμα κι αν οι πυξίδες πάντα δείχνουν έναν άπιαστο προορισμό...βέβαια θα ήθελα όσο τίποτα στη ζωή μου να μπορούσα να πάω εκεί αλλά πλέον μπορώ να ζήσω κι εδώ...
Με απασχολεί πολύ το θέμα με τα κιλά. Μπαίνω στο ίντερνετ, ψάχνω, διαβάζω, να δω πως θα ξεπεράσω το πρόβλημά μου. Μήπως είσαι χάλια κάθε μέρα γιατί έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση; Εγώ γι'αυτό είμαι χάλια, νομίζω ότι είμαι υποδεέστερη από τους άλλους ενώ αυτό δεν ισχύει, απλά μου το περνάνε οι άλλοι. Επίσης δεν μπορώ την κακία του κόσμου. Ψάξε να βρεις τους λόγους που είσαι χάλια και να τους λύσεις. Εγώ αυτό που κάνω τώρα το κάνω συχνά, μετά τρώω και μετά ξαναψάχνω, μου γίνεται εμμονή και όλα αυτά λόγω της κατάθλιψης που έχω για τη μη αποδοχή του εαυτού μου από τους άλλους......
Κυκνακι αν και σχετικά είναι καινούργια να ενοικιάσεις να δεις το Edge of seventeen 2016!!!
Δεν είμαι συνέχεια χάλια (εννοώ όχι όλη την ημέρα συνήθως ευτυχώς) αλλά όταν είμαι δυσκολεύομαι να βρω την αιτία αλλά θέμα αυτοπεποίθησης δεν είναι εκτός κι αν συμβεί κάτι που θα μου την πλήξει...η ψυχολόγος μου λέει ότι ίσως να φταίνε υποσυνείδητες σκέψεις που κάνω και που εκείνη την ώρα δεν μπορώ ν' αντιληφθώ...αλλά αφού είναι υποσυνείδητες πώς στο καλό να τις αντιληφθώ;;; :confused:
Τώρα πάντως έχω λίγη υπερένταση και τρέμουν τα χέρια μου, ίσως να μου έμεινε στην ψυχή η αγωνία που ένιωθα όσο έβλεπα μιαν άλλη ταινία χθες με ένα αεροπορικό δυστύχημα, δεν ξέρω (μπορεί να είναι κι άσχετο βέβαια, σύμπτωση) αλλά ήταν ωραία ταινία...θα την προτείνω στο θέμα της cc όποιος ενδιαφέρεται ας πάει να δει...
Εγώ πάντως ένα διάστημα που είχα χάσει κιλά ήμουν πολύ χαρούμενη και ας μου συνέβαιναν πάρα πολλά δυσάρεστα μόνο και μόνο επειδή είχα αυτοπεποίθηση ενώ τώρα όλη τη μέρα πεινάω λόγω των φαρμάκων και όλη τη μέρα τρώω και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μηδέν, λέω είμαι μια χοντρέλο χωρίς αξία τίποτα στον εαυτό μου και γι'αυτό κάνω και αυτές τις υποσυνείδητες σκέψεις που λες, θέλω όλη μέρα να γράφω στην ενότητα "Διαταραχές πρόσληψης τροφής" αλλά δεν έχει κίνηση εκεί καθόλου, και έτσι απογοητεύομαι......
Όσο για σένα καλά σε βλέπω. Πιστεύω ίσως αυτές οι κακές υποσυνείδητες σκέψεις τις λέω κακές γιατί σε βασανίζουν, ίσως είναι λόγω του πρώην......
Τι να πω τα είπα όλα για τον πόνο μου χαχα. Θέλω να ακούω συμβουλές συνέχεια αλλά καλές συμβουλές, κάνε αυτό κάνε το ένα κάνε το άλλο γιατί το έχω ανάγκη!! Αλλά κουράζω και τους άλλους έτσι και δεν ξέρω και αν οι συμβουλές οι καλές είναι περιορισμένες! Τεσπα, σ' ευχαριστώ πολύ που μ' ακούς και θες να με ακούσεις παραπάνω. :) :) Το εκτιμώ πολύ αυτό.
Όσο για σένα ναι μάλλον αυτό είναι είμαι σίγουρη.......Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που περνάς αλλά θα βρεθεί και η αγάπη........Αρκεί να το βάλεις πείσμα.......Και να μπλέκεις με σωστά άτομα. ;-)
Υ.Γ. Πάω κάπου τώρα, θα συνεχίσουμε μετά την κουβέντα, πολύ μ' αρέσει!
Ωραία... :)
Καλά που ήρθες τώρα, έμαθα κάτι και στεναχωρήθηκα...μια κοπέλα που ξέρω είχε βρει ένα νεογέννητο γατάκι και το είχε σπίτι της προσπαθώντας να το κρατήσει στη ζωή αλλά τελικά το ψυχουλάκι δεν τα κατάφερε και τώρα νιώθω τέτοια θλίψη βαθιά που δεν μπορώ ούτε να κλάψω...
Λυπάμαι για το γατάκι κύκνε...........
Σκέψου ότι θα βρει ησυχία και γαλήνη λιγοι προσέχουν τα πλασματακια σε αυτή τη κοινωνία. Έλα κυκνακι μου...
Κι εγώ δεν νιώθω καλά κύκνε σήμερα δεν είναι η μέρα μου! Και γενικά μην πω.......Αν θες συζητάμε και με προσωπικά μηνύματα αν θες να σου πω παραπάνω πράγματα.....Απλά τώρα με πείραξαν δύο πράγματα, ένα που λέει το μέλος νικ ότι δεν θα τα φτιαχνε με κοπέλα που έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχολογικό λες και έχουμε λέπρα εμείς και δεύτερον με ένα ζευγάρι που χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης γιατί ο άλλος βαρέθηκε και σκέφτομαι πόσο μαλάκες υπάρχουν και ότι θα μου συμβεί και μένα στο μέλλον αν βρω σύντροφο. :( :( :(
Όντως εν μέρει κρίμα αλλά από την άλλη δεν έχω τι να πω. Άδικο ξε άδικο ζωή και τέλος πάνε παρεα. Δε ξέρω στοιχίζει η απωλεια και δεν ειναι εύκολα διαχειρισιμη. Κυκνακι συνεχίζεις με τη ψυχολόγο ε; νιώθεις πιο άνετα όσο περνάει ο καιρός;
Sad happy το ίδιο μπορούμε να πούμε και εμείς για κάποιον άντρα. Μην επηρεάζεσαι τόσο αν θες την ταπεινή μου γνώμη ! Εσύ θα έμπλεκες ας πούμε με έναν παθολογικό ψεύτη άνδρα που δεν θα ήθελε να αλλάξει;
Ναι, βέβαια στείλε μου...απλά ίσως αργώ λίγο ν' απαντώ γιατί είμαι ακόμα ζαλισμένη από τον ύπνο, πίνω καφέ για να συνέλθω...
Κοίτα, για το δεύτερο δεν ξέρω τι να πω είναι μη σου τύχει αλλά για το nick έχω να πω ότι είναι καλό παιδί...επίσης λέπρα δεν έχουμε αλλά ίσως να μην είναι κι ότι πιο εύκολο να ζει κάποιος μαζί μας...όμως αυτό είναι καθαρά προσωπικό του καθενός...κανονίστε όμως, μην μου το κάνετε αρένα το θέμα :p
Χαίρομαι που συνεχίζεις και γνωρίζω ότι δεν είναι απλο. Σε κάποια θέματα δεν είναι καθόλου εύκολο να ανοιχτουμε. Καλό καφέ κυκνακι μου
Ευχαριστώ :)
Αν θέλετε ακούστε αυτό το υπέροχο κομμάτι, έβαλα μουσική μήπως και μου φτιάξει η διάθεση...
https://www.youtube.com/watch?v=T1G0siH6FbQ
Amor amor... Ω λαλά!
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που κάπως με έχει επηρεάσει το κλίμα της επικείμενης γιορτής των ερωτευμένων κυκνε.
Λέω να γιορτάσουμε απλά το γεγονός ότι δεν υποφέρουμε από έρωτα. Δεν ξέρω αν συμφωνείς...
Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε;
Κυκνακι καλά ξύπνησα αλλά πολύ νύστα σήμερα δε ξέρω τι γινεται. Εσύ;;
Τσεκάρω από την εφαρμογή το φόρουμ όποτε μπορώ και νομίζω θα φαίνομαι συνεχόμενα on line. Καλά με τα όνειρα έχω πάνω από μήνα που βλέπω έντονα άσχημα περίεργα. Κάθε φορά λέω ξέχασε το ξέχασε το όλα είναι καλά γιατί κακά τα ψέμματα επηρεάζουν διάθεση.
Κάποιες μέρες είναι πιο ζορικες και το γνωρίζουμε κυκνακι άσε που έχεις το ραντεβού για το δοντάκι και δε θα πας και στην θεραπευτρια. Νομίζω υπό συνειδητα ίσως σε απασχολούν και σε επηρεάζουν. Μέρα είναι θα περάσει κοπελαρα μου.