-
να περασεις καλα funny μου!!!!!!!! να διασκεδάσεις και να γεμίσεις μπαταρίες!!!!!!! σε περιμένουμε πίσω με πολλές όμορφες εικόνες από το μέρος που θα πας!!!!
καλά μπάνι, καλή διασκέδαση και οταν γυρίσεις θα μας βρείς πιο ελαφρείς! αυτό δεν είναι υπόσχεση είναι δέσμευση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
-
Ζωίτσα και Γουρουνίτσα: θα ήθελα να μάθω πώς πάνε οι προσπάθειές σας και ποιες οι τελικές σας εντυπώσεις από τη χρήση των Ρεντουκτίλ. Εύχομαι τα καλύτερα!!!
-
καλημερα,σημερα ημερα ζυγισματος...-900 kgr με κατι ατασταλιες αυτη την εβδομαδα,αλλα μια χαρα τα -900!!
Ηθελα να συμπληρωσω επισης οτι σημερα κλεινω ενα μηνα με χρυση reduktil και ειμαι μειον 5 κιλα και 100 γραμμαρια!!
Ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!
το ιδιο ευχομαι και σε εσας!!!
-
Έχασα άλλο ένα κιλό. Είμαι 74, αλλά τη Δευτέρα φεύγω για διακοπές και ανησυχώ πολύ. Τόσοι πειρασμοί και χωρίς το Φορουμ για να εκτονώνομαι ...
-
Να πηγαινεις σε ιντερνετ καφε απο εκει που που θα πας διακοπες και ασε τις δικαιολογιες με τους πειρασμους και χωρις εμας..χαχαχα
καλα να περασεις!!
-
κοριτσια καλώς σας βρισκω
γύρισα από διακοπές και αύριο γυρίζω και δουλεία (σνιφ!).
Από απώλεια κιλών τίποτα (400 ψωρογραμμάρια!!!) αλλά παραδεχομαι ότι δεν έκανα και δίαιτα. Συγκεκριμένα 5 μέρες την εβδομάδα πρόσεχα πολύ και δύο ξεσάλωνα. Είμαι ΟΚ (πολύ ΟΚ). Θα ήθελα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου να πέσω σε διψήφια κιλά.
Από αυριο θα αρχίσω να οργανώνω την προσπάθεια μου.
Καλή αρχή? Ελπίζω.....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
-
Γεια σου παλιοπαιδο,και καλως ηρθες..μπραβο σου που δεν πειρες κιλα και εχασσες και γραμμαρια,μην τα υποτιμας καθολου...αυτο σου δινει δυναμη να συνεχισεις δυναμικα και πολυ συντομα διψηφια θα διχνει η ζυγαρια!!!
καλη συνεχεια και καλη δυναμη!!!
-
Παλιόπαιδο παιδί μου αυτά τα 400 ψωρογραμμάρια όμως είναι
και που σε χωρίζουν από το λαχταριστό διψήφιο!
Σα να τα βλέπεις με καλύτερο μάτι τώρα μου φαίνεται,ε; ;)
ʼντε,μια χαρά θα συνεχιστεί η προσπάθεια σου,αφού δηλώνεις ΟΚ
και μάλιστα "πολύ ΟΚ"!Όλα τ'άλλα είναι στο χέρι σου και το ξέρεις!
Κι αν ποτέ στραβοπατήσεις,εμείς εδώ είμαστε!Λέμε τώρα..."εάν κι εφόσον"
Ελπίζω να είχες πολύ όμορφες διακοπούλες και ανανεωμένη
και χαμογελαστή να ετοιμάζεσαι τώρα για τη δουλειά σου!
Καλή σου δύναμη!Καλή σου μέρα κι εβδομάδα!Φιλάκια!
-
Γεια σας και απο μενα. Επεστρεψα μετα απο μια εβδομαδα διακοπων και ευτυχως δεν εβαλα κανενα κιλακι, δεν προσεχα και ιδιαιτερα! Εφαγα κατι ωραια παγωτακια!!!!! Μονο που τα σκεφτομαι μου τρεχουν τα σαλια! Τωρα ξανα τα κεφαλια μεσα!... φιλια σ ολους!
-
Εβδομαδιαίο ζύγισμα ουγκρρρρρ.....
Είμαι στο + από την προηγούμενη φορά και δεν θέλω να το πολυσυζητάω (λιγότερο από 1/2 κιλό βέβαια αλλά + όπως και να έχει).
Δεν αλλάζω ticker (κρατάω το 100,4).
Σημερα το απόγευμα φευγω για Πάρο (για ένα γάμο) και γυρνάω από Δευτέρα. Από Τρίτη το αργότερο πρέπει να κάνω κανονικό πρόγραμμα (όχι απλά να προσέχω τρομάρα μου....).
Δεν θα ξαναγράψων (για ζύγισμα τουλάχιστον) αν δεν πέσω στο διψήφιο. Οπότε με βλέπω να μουγκαίνομαι για καιρό....
-
εγω θα ελεγα οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!!
κατεβηκα στα 73 κιλα (2 κιλακια πιο κατω) απο την προηγουμενη παρασκευη :D το καλο ειναι οτι εχω μπει σε προγραμμα και ευελπιστω να συνεχιστει η κατηφορα!!!
καλη συνεχεια σε ολους και να νιωθετε δυνατοι!!
-
Καλημέρα σε όλους, είχα πολύ καιρό να γράψω και έχω να καταθέσω το εξής: είχα δοκιμάσει και εγώ τα LIPOTOX, τι χημικές άλλες δίαιτες, τι διατροφή, ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ! Με αποτέλεσμα να χάνω λίγα κιλά να παίρνω τα πάνω μου αλλά μετά από λίγο καιρό τα κιλά έπαιρναν και εκείνα τα πάνω τους ξανά!
Έφτασα να είμαι 86 κιλά!!! Και να πέφτω σε κατάθλιψη!
ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΠΑ? έκλεισα ραντεβού στις 2 Ιουλίου με μία διατροφολόγο, και σήμερα που σας μιλάω μετά από 1 και 1/5 μήνα είμαι 74 κιλά!!! ;) έχω χάσει 12 κιλά, και 10 πόντους από την κοιλιά και συνεχίζω για τα υπόλοιπα 12 κιλά που μου έχουνε μείνει!
Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, πραγματικά η κοπέλα που πάω με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά κυρίως γιατί η διατροφή που κάνω είναι σουπερ, δεν πεινάω αφού τρώω 5 γεύματα κάθε μέρα.
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! Όσο μου κόστιζαν τα Lipotox τον μήνα μου κοστίζει η γιατρός που πηγαίνω! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ? φιλιά!
-
Gianna 266 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!
Μου κέντρισες την περιέργεια. 12 κιλά απώλεια σε 45 μέρες είναι φοβερή!
Πώς τα καταφέρνεις?
Είναι η διάιτα εξαντλητική ή είναι οκ απλά εσύ δεν κάνεις καμία παρασπονδία και έτσι έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Το συνδυάζεις και με κάποια δραστηριότητα (γυμναστική περπάτημα) και πόσο συχνά?
Η απώλεια είναι πραγματικά εξωπραγματική.
Αν είσαι από τα άτομα που κάνουν και την παρασπονδία τους και θεωρείς ότι ο διαιτολόγος ή γιατρός σε βοήθησε πολύ θα ήθελα να μάθω το όνομα του. Αν είσαι όμως από τις περιπτώσεις που έτσι και αλλίως αφιερώνονται στον στόχο τους και δεν λοξοδρομούν τότε μάλλον η απώλεια είναι αποτέλεσμα και του διαιτολόγου αλλά και του δυνατού σου χαρακτηρα.
Τέλος πάντων πες μας κάτι παραπάνω για την περιπτωση σου για να καταλάβουμε....
-
Εγω κοριτσια δεν ειχα καμια απωλια κιλων αυτη την εβδομαδα:( ενω κανω διαιτα..ειμαι λιγο bad mood,αλλα συνεχιζω... πειρα και 100 γραμμ.τεσπα...ελπιζω την επομενη εβδομαδα,να εχω καλυτερα νεα να σας πω!!
καλη συνεχεια !!!
-
Mπράβο,βρε Γιάννα!Αυτό είναι!Η απόφαση!Το "ως εδώ!"
Ασφαλώς θέλει δουλειά πολλή στην πορεία και την τύχη μιας καλής συνεργασίας
με τους κατάλληλους ειδικούς...Δεν είναι απλό αλλά ούτε ακατόρθωτο!
Ελπίζω να διατηρήσεις το καλό σου αποτέλεσμα και ασφαλώς να φτάσεις
στο επιθυμητό σου βάρος!Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Πέρνα καμιά βόλτα κι από δω,ε;
Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα κορίτσια ασφαλώς για την απώλεια τους
(απλά τα νέα της Γιάννας τραβούν τα περισσότερα φώτα),για την διατήρηση
του βάρους παρά τον αποπροσανατολισμό των διακοπών και υπενθύμιση σε όσες
δεν έχασαν ή ψιλοέβαλαν πως το σώμα μας έχει τους δικούς του χρόνους,
χρειάζεται την συντήρηση του και πως εδώ ειναι το κρίσιμο σημείο,
που αποθαρρυνόμαστε και κινδυνεύουμε να χαλάσουμε κόπους πολλών ημερών.
Ψυχραιμία!Δελεαστικοί οι αριθμοί,αλλά σημαντικότερη η σταθερή προσπάθεια
που αποκλείεται να μη φέρει τα καλά της αποτελέσματα!Φιλάκια σ'όλες τις όμορφες εδώ!
-
καλησπέρα και απο εμένα. ημουν διακοπές και δεν θυμάμαι πια ήταν η τελευταία φορά που ζυγιστικα. -2 κιλάκια
-
Μπράβο alikaki για την απώλεια σου!!!!
Καλή συνέχεια!!!!
-
καλημερα σε ολους!!!μετα απο απουσια 5 ημερων απο το σπιτι μου ,τυπικοτατη διατροφη,πολυ περπατημα,μολις 2 φορες μονο τουαλετα γυρισα σπιτι μου την παρασκευη με 1,5 κιλο πανω!!!!!!φρικαρα!!!!!αποφασισ� � λοιπον το σκ και εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ (παραλιγο να κανω εμετο) για να παω τουαλετα(λειτουργησε και με το παραπανω) και ο μεταβολισμος μου λιγο να ταρακουνηθει.σε ποντους βεβαια ειχα χασει αλλα επαθα ενα σοκ με τη ζυγαρια.πο σημερα λοιπον ξανα στον αγωνα και
ΕΛΠΙΖΩ να τα καταφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ειμαι πλεον στα -9 κιλα..
ξεκιναει ο δευτερος μηνας απο σημερα! αντε να περναει ο καιρος να ειναι και πιο εμφανες το αποτελεσμα!
πρωτη φορα νοιωθω τετοια χαρα!
-
Ζωητσα μπραβο!!!
Σου ευχομαι αλλα τοσα τον αλλο μηνα!!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....!!!!
ΜΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΖΑΚΥΝΘΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΡΩΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΚΟΛΥΜΠΙ, ΕΤΡΩΓΑ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ (ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!!!! Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ......!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΗΤΣΑ..ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!
ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ??
-
εχω κανει επεμβαση dreamer Μου ειναι μεσα στα λογικα πλαισια ;)
-
-
Καλως σας βρηκα και παλι .μετα απο διακοπες -500 gr.Καλα ειναι αν πεις οτι δεν προσεχα καθολου
-
Αλλο ενα κιλακι πηγε στον αγυριστοοοοοοοοοοοοο καντε υπομονη και ουρανος θα γινει πιο γαλανοςςςςςςςςςςςς λα λα λα
-
σημερα παλι ζυγιστηκα 82,8!!!!!!!
-
-
Συγχαρητηρια σε ολες που εχασαν!! Μβραβο κοριτσια..κι εν μεσω καλοκαιριου...πολυ καλα τα πατε! Εγω εχω καιρι να δωσω αναφορα(ελειπα, επεστρεψα, ξαναεφυγα), αλλα προσεχα σε γενικεσ γραμμες..Τις τελυταιες 2 εβδομαδες μονο..καπου ξεχαστηκα, αφεθηκα καλυτερα, και παρολο που δεν ετρωγα φαγητο, ετρωγα σχεδον σε καθημερινη βαση κι απο κατι γλυκο...
Οχι τιποτε χοντρο, κανενα κουταλιου, κανενα κωκακι, τετοια πραγματα, αλλα...σε καθημερινη βαση..Αφεθηκα, εν γνωσει μου φυσικα..
Ετσι τα αποτελεσματα της ζυγαριας, εδειξαν σημερα ολιγον μαυρα κι αραχλα!Πηρα 1.5κιλο... Απο σημερα ξεκιναω ξανα ww !
Καλη συνεχεια στον αγωνα κοριτσια!
Αντε να χασω κι εγω αυτη τη βλακεια...(μου την εσπασε), αλλα ειπαμε, εν γνωσει μου...
ΦΙΛΙΑ!
-
59. kollise pali i zygarioula
-
Χαίρεται και από εμένα,
λοιπόν πήγα πριν από 1,5 βδομάδα στην διαιτολόγο/διατροφολόγο και η ζυγαριά της έδειξε ότι έχω χάσει ακόμα 1 κιλάκι μέσα σε 2 βδομάδες...πάμε πολύ καλά :) συνεχίζουμε σταθερά και δυνατά...Από την ημέρα που ξεκίνησα έχω χάσει ακριβός 7 κιλά :)
-
καλησπερα σε όλους!!!!!!
αφού μας εφυγε το καλοκαιράκι, ήρθε ο καιρος να γυρίσουμε όλοι στη θέση μας!!!!
έχω πολύ καιρό να μπω και μπορώ να πω πως μου λειψατε πολύ!!!!!
βλέπω πως έχουμες πολύ καλά αποτελέσματα από τους περισσότερους εδω!
εγω δεν ήμουν κ τόσο καλή στις διακοπές μου, γιατί εφυγα με 84 και γυρισα με 86,5.....
μικρο το κακο θα μου πειτε, αφού εχω σταματησει τη διατροφη εδω και 2μιση μήνες και από τότε πραγματικα το είχα ρίξει πολύ έξω!!!!!
πολύ φαί, πάρα πολύ ποτό και γλυκάκιααααααα...!!!
Ηρθε το τελος όμως, αρχίζω δυναμικά από τη Δευτέρα (ήδη δηλαδή έχω κοψει τα πολλά πολλά, απλά Δευτέρα θα είναι επίσημη αρχή)
:)
-
Δηλώνω και γω επίσημη έναρξη με τα 87 κιλά μου!
Θα ενημερώνω για τις εξελίξεις. Ο στόχος μου αυτή τη φορά είναι πιο χαλαρός: 2 κιλά το μήνα. Έτσι σε 11 μήνες (μέχρι το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή) να έχω χάσει 22 κιλά και να είμαι 65!!!
-
Δίκιο είχα που ανησυχούσα. Πήρα δύο κιλά και είμαι πάλι 76. Δυστυχώς!!!
-
μην απογοητευεστε βρε κοριτσια το καλοκαιρι εχει πειρασμους κ δεν πειραζει καλο μας εκανε που ξεφυγαμε λιγο.........κ γω παραμενω στα 65κ.........υπομονουλα λιγο κ παλι θα βρουμε το ρυθμο μας.
-
Γεια σας, σήμερα γράφω για πρώτη φορά..
Σας διαβαζω πολύ καιρό, κ εχω την αίσθηση πως η παρέα σας θα με βοηθησει πολυ :)
Σημερινό ζύγισμα: 84.7
ΥΓ: Μία ερωτησούλα πως βάζω δεκαδικά ψηφία στην υπογραφή μου? :)
Ευχαριστώ πολύ!
-
Κοντεύω να σκάσω. Ο άντρας μου έχασε τρία κιλά στις διακοπές και έτρωγε τα πάντα και χωρίς να προσέχει. Αδικία !!!
-
καλημερουδιαααααααααααα παρασκευη σημερααα ΟΛΕ....!
-1 Κιλο σε 1 1/2 βδομαδα...χανω λιγο πιο αργα αλλα χανω τουλαχιστο το κατι τοις μου ας ειναι
-
Καλημέρα και από εμένα,
Λοιπόν πήγα διατροφολόγο και έχασα ακόμα 400γρ. χεχεχε και τώρα είμαι 71 ακριβός?σε εμένα νομίζω κολλάει η παροιμία που λέει φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι αφού κάθε φορά που πάω διατροφολόγο χάνω ένα μέσο όρο 700γρ?όπως και να έχει αν τα βάλω κάτω έχω χάσει από τις 08/04/2009 7κιλά και από ότι φαίνεται και από την λιπομέτρηση και τα 7 κιλά ήταν λίπος...Πολύ αργά αλλά σταθερά?
-
ανοδος ανοδος!!
δεν το συζητω..... :)
Ομως σας το λεω μεσα απο την καρδια μου , αν δεν ειχα και εσας δεν θα ειχα δυναμη να ξανασυνεχισω!!