Αλήθεια δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε τρεχάματα για το γάμο σου???
Printable View
Αλήθεια δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε τρεχάματα για το γάμο σου???
Του χρόνου και κάτι λίγο περισσότερο ;) αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά θα σας σέρνω σε γλέντια!
Δεν θα το πιστέψεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να υιοθετήσω την νοοτροπία : παίρνω ένα ρούχο, το βάζω σε θέση που να φαίνεται και μετά κάνω αγώνα για να αδυνατίσω ώστε να χωράω μέσα σε αυτό. :)
Σε μένα λειτουργούσε κάπως αρνητικά το θέμα! Ήθελα να έχω στην ντουλάπα μου μ΄νο ότι μου χωρούσε! γιαυτό έφτασα στο σημείο τώρα να έχω πολύ λίγα, τα απολύτως απαραίτητα!!!!! :D :D
Το σκέφτηκα αυτό με το στράπλες αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι ;)
Μπορώ να βάλω ράντες!!!!!!!!! ;)
Το καλοκαίρι του 2010 (σε 46 εβδομάδες).........!!!!!!! Τι γλυκιά προσμονή!!!!!!!! :)
Τελικά δεν μου είπες, το πάρτι που θα το κάνουμε??? :D :D :P
Και εγω ακριβως οπως η Αμαλια!Ιδια κατασταση ομως!!Εχω ρουχα για ολα τα κιλα.Παντελονια για τα 70,για τα 67,για τα 64,για τα 62,τα 61,ακομα και για τα 58,τα οποια δεν εχω φορεσει φυσικα σχεδον ποτε.Ειναι φοβερο το ποσο αλλαζει το σωμα μου ακομα και 2 κιλα να παρω η να χασω και ολα τα παιρνω στον πωπω.Τουλαχιστον στις μπλουζες δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.Εχω ρουχα που δεν εχω φορεσει ποτε και ρουχα που τα λιωνω στην κυριολεξια γιατι με κανουν να αισθανομαι ανετα.Και εγω πλεον δεν αγοραζω τιποτα.Πανε χαμενες και οι εκπτωσεις!!Εχω πει λιγη υπομονη ακομη και οταν σταθεροποιηθω στα κιλα που θελω θα κανω ενα καλο ξεσκαρταρισμα.Το δε αχτι μου ηταν ανεκαθεν τα τζιν παντελονια,τα οποια δεν τα εχω χαρει και μου αρεσουν παρα πολυ.Δεν μου πηγαινουν καθολου μεχρι τα 62-63 κιλα και αναγκαζομουν να τη βγαζω με μαυρα ελαστικα παντελονια.Οταν ομως πηγαινω απο 60 και κατω μου πηγαινουν παρα πολυ τα στενα τζιν και τα εχω λαχταρησει απιστευτα.Ειπα και εγω τον πονο μου,αντε γρηγορα να ανανεωνομαστε!!
Αστερακι τι ακουω,η ωρα η καλη ευχομαι!Προλαβαινεις να φτασεις το στοχο σου ανετα και θα εισαι μια κουκλα νυφη!!
Για μεσημερι εφαγα τοστ με τυρι φετα και σαλατα και τωρα πινω εναν καπουτσινο.Συνολο εως τωρα 11,5 ποντοι.Θα με συρω εστω και με το ζορι αργοτερα για περπατημα.Φιλακια!!
AX Eυχούλα μου, καταλαβαίνεις τον πόνο μου!! Έτσι κι εγώ έχασα και φέτος τις εκπτώσεις. Που θα πάει όμως θα φτάσουμε στο στόχο μας και τότε.... ε ρε γλέντια που θα κάνουν οι μαγαζάτορες!!!
Ευχούλα , μήπως μένουμε κοντά να πηγαίνουμε μαζί για περπάτημα?
Αστέρω, για ποιό πάρτι μιλάς? για να γιορτάσουμε την απώλεια των κιλών μας?
εξαρτάται τι εποχή θα είναι. Αν είναι όντως καλοκαιράκι προσφέρω και τον κήπο μου για να χωράνε όοολοι οι καλεσμένοι μας που σίγουρα θα είναι πολλοί.
Αν είναι χειμώνας.... ιδέα δεν έχω.
Μάλλον μόνη μου έμεινα,
φεύγω κι εγώ
τα λέμε αύριο
φιλάκια πολλά σε όλους
Αμαλια μου δυστυχως δε μενω στην Αθηνα... Κριμα,ωραια ιδεα.Η παρεα στη γυμναστικη ειναι ενα κινητρο να ξεκουνιεσαι. Παρ ολα αυτα πηρα τα κουραγια μου και περπατησα σε στυλ βαδιν αλλο ενα μισαωρο σημερα.Οσο για τους μαγαζατορες,οντως θα κανουν χρυσες δουλειες οταν φτασουμε το στοχο μας,εχει να βγει πολυ απωθημενο!!
Απο ποντους σημερα ειμαι στους 15,5. Για βραδυ εφαγα λιγα κριτσινια με λιγο τυρι και 2 φρουτα.
Καλο βραδυ!:)
γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! !!!!!!!!!!! :)
είχα πάει για ψώνια και απλά ξεθεώθηκα!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Δεν πήρα τίποτα για μένα αλλά μου πήρε η ξαδέρφη δωράκι για τα γενέθλιά μου (τον ιούλιο!). Κάτι απίστευτα μακριά σκουλαρίκια με πεταλούδες μεγάλες! απλά ΤΕΛΕΙΑ! :)
Το πήρα και το δωράκι μου λοιπόν και περπάτησα σε οοοοοοοοοοοοοοολη την νέα ιωνία και ήρθα στα ίσα μου ;)
Ας πω και γω τί έχω φάει μέχρι τώρα (δεν είμαι σίγουρη αν τσιμπήσω ακόμη και κάτι άλλο :D ) :
το μεσημέρι ένα ωραιότατο σουφλέ 8π
το απόγευμα προς το βράδυ μια σαλάτα δροσερή ρόκα-κοτόπουλο 8π
Σύνολο 16π
μέχρι τους 20 έχω ακόμη άλλους 4π. δεν ξέρω τί θα τους κάνω.... μπορεί και να τους αποθηκεύσω ;)
Χμμμμμμμμμμμμμμμ βλέπω κανονίζετε εσείς και εμένα με αφήνετε στην απόξω εεεεεεεεεεε??????????? θα σας δείξω εγώ θα δείτε τί θα πάθετε!!!!!!!! :D :D :D
Αργώ ακόμη για παντρειά ευχούλα μου! λέμε για του χρόνου αλλά κάτσε να δούμε ;) Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου πάντως!!!!
Το πάρτι για την επιτυχία μας αγαπημένη μου Ούρσουλα-γοργόνα θα το κάνουμε στον κήπο σου τότε έκλεισε!!!! :)
ʼντε λοιπόν, σε λίγο καιρό μας βλέπω και τις 3 με τις λίστες στο χέρι να ψάχνουμε στα μαγαζιά!!!!!! :) :) :D :P
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά ζουζουνοφιλαράκια μου και θα τα πούμε το πρωί πρώτα ο Θεός! :)
Καλημερούδια σας ζουζουφιλαράκια μου!!!!!!!! :)
Τί κάνετε???????????
Χθες έκανα μια γουρουνιά πρώτης τάξεως!!!!!!!! Έφαγα γλυκό σοκολατένιο....... έτσι μετράω 5π παραπάνω τους οποίους πρέπει να αποσβέσω μέχρι την Τρίτη! ;)
εύκολη δουλειά δεν λέω αλλά πρέπει να κόψω τις ζαβολιές.. ;)
Όλα καλά και σήμερα, χαλλλλλλλλλλλλαράαααααααα αααα!!!!!!!!!!! :)
Περιμένω νέα σας!!!!!
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!! :P
Ας ακούσω λίγη μουσική..... και να σας αφιερώσω το τραγούδι ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ από τον Σαββόπουλο με το οποίο ξεκίνησα την μερα μου! :)
Σας φιλώ γλυκάααααααααααα! :)
Καλημέρα σας!!!!!!!!! :)
Όλοι καλά ελπίζω ε??? ;)
Λοιπόν, χθες έμαθα ότι αυτή η δροσερή σαλάτα με ρόκα και κοτόπουλο που υπολόγιζα στους 8π έχει 11π!!!!!!!! Οπότε χθες έκανα απόσβεση των επιπλέον πόντων και αποθήκευσα και έναν!!! :P
Σήμερα έφερα μαζί μου γεμιστά στα οποία και δίνω 8π με λίγο φέτα 2π. Σύνολο γεύματος 10π! μέχρι τους 20π που δικαιούμαι θα έχω υπόλοιπο για το απόγευμα και το βράδυ άλλους 10π και ένας ο μπόνους από χθες σύνολο πόντων που πρέπει να καταναλώσω 11!!!! είπα να μου δώσω και άλλους 2 bonus πόντους επειδή είμαι όμορφη αλλά δεν θα το κάνω και θα δείξω ανωτερότητα!!!!!!!!! :D :D :D :D
όχι, δεν είμαι ψώνιο...!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
σας φιλώ γλυκά όλους ζουζουνοφιλαράκια μου και περιμένω νέα σας!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :)
Καλημεριζω και εγω!
Απ'οτι βλεπω εχουν επανελθει καποια ποστς απο χτες το βραδυ,αλλα εχουν σβηστει αυτα που γραψαμε χτες η κανω λαθος? Χτες δεν μπορουσα να "μπω" ολη τη μερα...
Anyway!
Λοιπον,εγω ζυγιστηκα χτες που εκλεισα την πρωτη εβδομαδα μου στο προγραμμα και η απωλεια ηταν 600γρ.,οσα ειχες πει αστερακι... Πηγα στα 62,7 απο 63,3. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αν σκεφτω πως το Σαββατο εκανα αρκετες ατασθαλιες... Και συνεχιζω φυσικα ακαθεκτη και με περισσοτερο πεισμα! Χτες καταναλωσα 17π,αλλα δεν πηγα για περπατημα. Σημερα ομως σκοπευω να παω..
Πολλα φιλακιααααα
Kαλημέρα κι από μένα!
asteraki, τα γεμιστά με ρύζι (ντομάτες) έχουν 7 π. Με κιμά 8 π.
Όσο για τις πιπεριές, η μία γεμιστή με ρύζι έχει 4 π. και με κιμά 4,5.
Καλη συνέχεια στη μέρα σας!
Mπράβο ευχούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Τέλεια η απώλειά σου αν σκεφτείς ότι έχεις να χάσεις τόσα λίγα κιλά!!!!!!!! ;)
Την επόμενη σε βλέπω για κιλό!!!!!! :)
Όλα καλά!!!!!!!!! :)
Εντάξει βρε δεν έγινε και τίποτα που δεν πήγες μια μέρα για περπάτημα! θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα ποδήλατο και να αρχίσεις να κόβεις βόλτες! :)
Αν θες σήμερα που θα πας για περπάτημα κάνε και 2χλμ παραπάνω για μένα! μπας και ξεπιαστώ!!!!!!!! :D :D :D ;)
Euxi συγχαρητήρια!!!
Πολύ καλή η απώλεια! Συνέχισε με συνέπεια και σταθερότητα και όλα θα πάνε καλά! :)
τα γεμιστά μου είναι πιπεριές και έχω και λίγο ρύζι από το ταψί.........
νομίζω πως οι πιπεριές εχουν 3π η μία αν είναι και μικρές........
μμμμμμμμμμμ πάλι λάθος έκανα????????????????? :(
Καλημέρα κι από μένα,
χθες και σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ
Κάτι είχε γίνει.
αστεράκι 3,5 πόντους θα υπολογίζεις για κάθε γεμιστό με ρύζι
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΙΣΙΜΟ ΕΥχούλα για την απώλεια των 600γρ.
Πολύ καλά πήγες και ας έκανες ατασθαλίες το Σ/Κ.
Εγώ για να πω την αλήθεια σε υπολόγιζα για λιγότερο πως θα έχανες.
Αλλά να που η διατροφή ww δούλεψε αμέσως και στον δικό σου οργανισμό.
Γρήγορα τα παραπανίσια κιλά θα είναι παρελθόν, αλλά το κυριότερο θα απαλλαγείς με την βοήθεια αυτής της διατροφής από τις ενοχές του να φάς και κάτι θερμιδογόνο.
Να δείς που γρήγορα θα φτάσεις στον στόχο σου τα 58 κιλά και το κυριότερο θα αλλάξεις τρόπο αντιμετώπισης του φαγητού. Η ευελιξία των ww βοηθά πολύ σ'αυτό. Σε λυτρώνει βρε παιδί μου.
Στο λέω εκ πείρας.
Καλή συνέχεια λοιπόν.
Η μέση μου πέρασε, και χθες βράδυ περπάτησa και για σένα αστέρω μου.
μία ολόκληρη ώρα. Μισή ώρα για μένα και μισή για σενα. Μάλλον γι'αυτό νιώθεις πιασμένη μωρό μου:D :D :D
α!!!!!!!! ωστε εσυ ευθύνεσαι για όλα εεεεεεε????????? :D :D
οπότε έχουμε σύμφωνα με αυτά που μου λέτε 11π γαι το μεσημεριανό μου........
Καλό είναι και αυτό...........
ΛΟΙΠΌΝ ας γράψω και τους δικούς μου πόντους μέχρι τώρα,
1 τοστ ολικής με ίχνος από ζαμπόν, μία φέτα μίλνερ ντομάτα και πιπεριά 4π
τα φρούτα τα ξέχασα,
μπριζόλα μοσχαρίσια ψητή 7π
2 κγλ. λάδι 2π
1 αγγουράκι
σύνολο πόντων 13
θέλω να εξοικονομήσω και 3 πόντους για τις ατασθαλίες του περασμένου Σ/Κ
άρα 16π
Δηλαδή μπορώ ακόμα να φάω 4π μέχρι το βράδυ. Καλά είμαστε, πιστεύω πως θα τα καταφέρω.
Καλημερα και απο εμενα εχθες κατεγραψα απο καποιο μελλος εδω τους ποντους της καθες τροφης ομως δεν ξερω ποσους ποντους πρεπει να καταναλωνω γι να αδυνατισω.
ειμαι 1.74 με 83 κιλα και θελω να παω 70
ποσους ποντους πρεπει να τρωω καθε μερα??
πειτε μου αν μπορειτε ευχαριστω!!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1
γεια σου ντριμερ!!!!!!!!! :)
για δες εδώ.... θα βρεις το ερωτηματολογιο και βγαλτους! και μετα εννοειται θα μας πεις κιολας! :D ;)
θα ξεκινησεις ww??
Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Αμαλια η αληθεια ειναι πως το περπατημα ειναι η λεπτομερια που κανει τη διαφορα,αν δεν το ειχα αρχισει ισως να εχανα ακομα λιγοτερο... Παντως το προγραμμα ειναι παααρα πολυ καλο,απλα φανταζομαι θελει λιγο και το χρονο του για να λειτουργησει και βεβαια να μην γινονται παρασπονδιες... Νομιζω πως οι εξοικονομησεις που κανεις και τα "χρεη" που επιστρεφεις θα φανουν αμεσα στο επομενο ζυγισμα σου! Αστερακι καλη ιδεα για το ποδηλατο,θα το επεξεργαστω...! Γιατι δεν ξεκινας με ενα τεταρτο γρηγορο περπατημα τη μερα? Ξερεις τι καλο θα σου κανει εστω και τοσο? Και να δεις που σε λιγες μερες θα θελεις απο μονη σου να αυξησεις το χρονο... Ενα τεταρτακι δεν ειναι τιποτα,γιαααα να σε βλεπω να βαζεις τα αθλητικα σου σιγα σιγα!! Dreamer ελα και εσυ να γινομαστε περισσοτεροι!!
Στα των ποντων εως τωρα:
1 φετα ψωμι,1 φετα τυρι,γαλα στον καφε,1 μπανανα,12 κουταλιες δημητριακα,1 μπολ γαλα ελαφρυ = 11π
Τωρα δεν πειναω καθολου γιατι μολις εφαγα τα δημητριακα και δεν σκοπευω να μαγειρεψω σημερα. Εχω και τα φρουτακια μου και βλεπουμε...
Χαιρετω!!
μμμμμμμμ δεν τα καταφέρνω με την γυμναστική ευχούλα μου.... εδώ και όταν περπατάω σέρνομαι!!!!!!!!! :D :D
Κοίτα, γενικά να ξέρεις ότι το πρόγραμμα ww είναι αποτελεσματικό, πολύ εύκολο στην παρακολούθηση και σε κινητοποιεί αλλά θέλει υπομονή με την απώλεια βάρους. Δηλαδή, θα χάνεις το max 1 κιλό την εβδομάδα που είναι και το προβλεπόμενο εξαλλου και μπορεί και 600γρ ή 300γρ. το θέμα είναι όμως ότι τρως όλες τις τροφές (δηλαδή δεν στερείσαι κάτι που μετά θα το έτρωγες μετά μανίας) και έχεις πάντα και τον μπούσουλα των πόντων.
Παρασπονδίες θα γίνονται αλλά το θέμα είναι η σωστή διαχείρηση των πόντων σου μετά. ειλικρινά δεν θα σου φανεί καθόλου ότι κάνεις διαιτα ή κάτι τέτοιο. Θα τρως ότι έχεις, στη σωστή ποσότητα, και θα χάσεις.
Μην άγχεσαι λοιπόν αν έκανες και κάποια μικρή ατασθαλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ αστερακι,να σε καλα!
Μετρησα τους ποντους μου και ειναι 23 ημερισιος για να χασω!!:)
μια χαρά dreamer μου! καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!!!! ό,τι χρειαστείς το ρωτάς εννοείται!!!!!! :)
Καλημερούδιαααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Τί κάνετε ζουζούνια????????????? :P
Λοιπόν, έχω να κάνω μια εκ βαθέων εξομολόγηση........ :)
Χρωστάω 5π από 200γρ παγωτό βανίλια λαχταριστό και από ενα κομμάτι κορμό! ήμουν έτοιμη να φάω τα φρουτάκια μου και μετά να φάω το βραδυνό μου αλλά άλλαξα γνώμη και είπα να γλυκαθώ λιγουλάκι........ μάλλον όμως το παράκανα!!!! :D :D
Σήμερα έφερα μαζί μου λίγο στήθος κοτόπουλο και ρύζι τα οποία έχουν συνολικά.... 9π.
Το ρύζι έχει και 1 κουταλάκι λάδι.
Μμμμμμμ, πολύ χάρηκα γιατί νόμιζα ότι σήμερα είναι Πέμπτη αλλά με ενημέρωσαν ότι είναι Παρασκευή και έτσι αύριο θα κοιμηθώωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω πολύ μιας και μου λείπει ύπνος!!!!! :)
Λοιπόν, για πείτε κανένα νέο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) ;) :P
Καλημέρα και από μένα,
βλέπω μεγαλώνει η παρέα μας,
Dreamer, καλώς ήρθες στην παρέα μας κουκλιτσα,
Ξεκινάς με αρκετούς πόντους (23) και είμαι σίγουρη πως το πρόγραμμα θα σε βολέψει και με το παραπάνω. Ότι χρειαστείς μη δίστασεις να μας ρωτήσεις όσο παράδοξο κι αν σου φαίνεται.
Σε συμβουλεύω τις πρώτες μέρες να μας γράφεις τι τρως καθημερινά και τι πόντους υπολόγισες για να σε διορθώνουμε όπου έχεις κάνει λάθος. Τώρα που είναι αρχή είναι σημαντικό να βάλεις γερές και σωστές βάσεις. Εύχομαι πολύ γρήγορα να πανηγυρίζουμε τον πρώτο σου στόχο την απώλεια του 10% του βάρους σου δηλαδή την απώλεια 8,3 κιλών. Καλή επιτυχία.
αστεράκι μου γλυκό,
από τα πολλά γλυκά που τρώς τελευταία έχεις γίνει ακόμα πιο γλυκό!!!!:D :D :D
εγώ τα μείωσα αισθητά, τα περιόρισα να τα τρώω το Σ/Κ και κυρίως απλό παγωτό (σοκολάτα βεβαίως βεβαίως) καταναλώνω. Βέβαια για να πω και την αλήθεια δεν το έκανα μόνο για καλύτερη απώλεια βάρους αλλά και για λόγους υγείας.
Χθες δεν είχα πολύ κουράγιο για γυμναστική και μετά βίας και πολύ βαριεστημένα ομολογώ έκανα 30 λεπτά αερόμπικ (dvd) Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Μα καλή μου Ούρσουλα πού να βρεις το κουράγι για γυμναστική με τόση δουλειά που ρίχνεις το πρωί?????????? :P
και αυτό το μισάωρο που κάνεις είναι σπουδαίο εγχείρημα!!!!! :)
Δεν ξέρω τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό με τα γλυκά.... πρέπει να τα μετριάσω την κατανάλωσή τους όμως γιατί θα μου ανέχει το ζάχαρο στο τέλος! :D :D
Είμαστε και μιας άλφα ηλικίας βλέπεις!!!!!!!!! :P
Να πω (μιας και είπες για τους 23 π της dreamer) ότι οι 20 πόντοι τελικά μου φαίνονται υπεραρκετοί και θέλω να ελπίζω πως θα μπορέσω από εδώ και στο εξής να παραμείνω με σωστή διατροφή σε αυτούς καθημερινά γιατί τώρα τελευταία δεν με βλέπω καλα!!!!!!!!!!!!! :D :D :)
astero,
πόσους πόντους πρέπει να παίρνεις ημερησίως τώρα?
στους ίδιους είμαστε Ούρσουλά μου!!!! :)
20 πόντους την ημέρα αφού έχω κατέβει δεκάδα.
Σκέψου ότι όταν θα φτάσω στην δεκάδα του 5 οι πόντοι μου θα πρέπει να είναι ημερησίως 18!!!!!!!!!!! Με βλέπω κάθε μέρα να χρωστάωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! :D :D :P
Το καλό είναι ότι η όρεξή μου δεν είναι η ίδια για το φαγητό. Στο θέμα γλυκό όμως υπάρχει ένα ζήτημα μεγάλο! Θα το καταφέρω και αυτό όμως πού θα πάει...... στο χέρι του είναι??????? :P
Για μένα πάλι ο πιο εφικτός στόχος πόντων είναι το 21.
Με τους 20 ζορίζομαι λιγάκι. Δυσκολεύομαι να καλύψω τις ατασθαλίες του Σ/Κ.
Είναι θέμα να έχεις επιπλέον 7 πόντους μες στην εβδομάδα.
Γι αυτό πρέπει από εδώ και πέρα να περιορίσω τις ατασθαλίες αυτές. Δεν πρέπει να μου ξεφεύγει ο έλεγχος γιατί μετά όλη την εβδομάδα αναγκάζομαι να ρίχνω την ημερήσια λήψη πόντων και με κίνδυνο φυσικά να μπλοκάρω τον μεταβολισμό.
Δεν έχει σημασία μόνο να χάσουμε μία εβδομάδα αλλά να διασφαλίσουμε ότι θα χάσουμε και τις εβδομάδες που ακολουθούν.
Νομίζω πως λίγοι είναι, είσαι ύψος κάτω από 1,62?
Μήπως στην εργασία έβαλες 0?
μα κι εμένα τα γλυκά με κάνουν και ξεφεύγω και επίσης και καμία τηγανιτή πατάτα που τις φτιάχνω μόνο το Σ/Κ του αντρούλη μου και φυσικά ζηλεύω κι εγώ. Οι άτιμες 8 πόντους έχουν τα μόλις 100γρ. Μεγάλη πικρα!!!
στο ερώτημα της εργασίας έβαλα την 2η επιλογή (καθιστική με λίγες μετακινήσεις), αφού από την ώρα που θα γυρίσω στο σπίτι, κυριολεκτικά δεν "βάζω κ@λ@) στην καρέκλα, όλο δουλειές κάνω μέχρι τις 11:30 Που τα παρατάω πια , κάνω ένα ντους και πέφτω για ύπνο.
2 οχτάωρα δουλεύω αλλά για το ένα πληρώνομαι.... τι αδικία!!!
σωστό αυτό!!!!!! :)
Συμφωνώ και επαυξάνω! πρέπει μεν να μένουμε στους πόντους μας αλλά να τρεφόμαστε και σωστά! η αλήθεια είναι ότι στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον δεν ενεργεί αρνητικά μια ατασθαλία αφού κοιτάω να την διορθώσω μοιράζοντας τους πόντους στις άλλες μέρες της εβδομάδας!
Πρέπει να τρεφόμαστε σωστά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα φάμε και γλυκό ή κάτι άλλο σε junk food. το θέμα όμως είναι εκεί ακριβώς που το εντοπίζεις, στην στην μείωση των ημερίσιων πόντων με σκοπό το ροκάνισμα των πόντων!
Όλα καλά θα πάνε και τις άλλες εβδομάδες είμαι σίγουρη μιας και πιατεύω ότι έχουμε πλήρη συνείδηση του ότι σημασία έχει να τρεφόμαστε σωστά.
Καμιά φορά ξεφεύγουμε και μεις...... άνθρωποι είμαστε!!!!!!!!
δεν είναι λίγοι....
είμαι 1.63 και η ζωή μου είναι εξολοκλήρου καθιστική. Το πρωί στην δουλειά ένα οκτάωρο γεμάτο καθισμένη στην καρέκλα (μόνο για νερό και τουαλέτα σηκώνομαι :D) και μετά όταν επιστρέφω σπίτι κάνω μπανάκι κανω κάτι λίγες δουλειές για να βοηθήσω την μαμά και μετά νάνι.... Εντάξει, τα σβκ κουνιέμαι και λίγο παραπάνω αλλά δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη σημασία! Πρέπει η αλήθεια είναι να πάω κολυμβητήριο μήπως και γυμναστώ λιγουλάκι αλλά ακόμη το επεξεργάζομαι..... είναι μεγάλη απόφαση........... :D :D
Το ίδιο ύψος έχουμε,
αν καταφέρεις και ξεκινήσεις κολυμβητήριο, θα δείς τεράστια διαφορά. Πίστεψέ με μετά από 4 μήνες δεν θα το αναγνωρίζεις το σώμα σου. Κι εγώ γράφτηκα πέρσι τέτοια εποχή αλλά αναγκάστηκα να το εγκαταλείψω για λόγους υγείας.
Θα χάσεις τα κιλά σου πάρα πολύ σύντομα , θα εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα κι η χαλάρωση , θα σφίξεις πολύ. Μην το καθυστερείς καθόλου. ʼσε που θα νιώθεις άλλος άνθρωπος μετά.
καλά, αφού σε πληρώνουν μόνο το ένα 8ωρο, το άλλο γιατί κάθεσαι??? ;)
Πάτα λίγο πόδι βρε Ούρσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μμμμμμμμμμ!!!!!!!!! Αν είχα παρέα να πήγαινα θα το ξεκινούσα αύριο το πρωί....!
Με τόσους άνδρες εκεί, μόνη μου δεν πάω!!!!!!!!!!!! ;)
Κυτταρίτιδα δεν έχω αλλά χαλάρωση αρκετή εντοπίζω στην ευρύτερη περιοχή της κοιλιάς.....
Μου είχε ο doctor κάποτε ότι πάντα έτσι θα είναι, λίγο χαλαρούτσικη, αν δεν κάνω γυμναστική.
Πόδια, γάμπες και όλα αυτά από την κοιλιά και κάτω είναι σφικτά (πως γίνεται αυτό δεν ξέρω ειλικρινά!!!!!!) :)
Μια φίλη μου έχει τον ίδιο σωματότυπο με σένα, Σφιχτά αδύνατα τέλεια ποδιά αλλά η κοιλίτσα δεν "μαζεύεται"
Το κακό είναι ότι είναι δύσκολο να γυμνάσεις την κοιλιά. Πρέπει να κάνεις καθημερινά αμέτρητους κοιλιακούς και πάλι "πλάκα" δεν γίνεται. Μόνο με το κολύμπι θα δεις σημαντική διαφορά και γρήγορα.
Το κολυμβητήριο είναι δημοτικό?
νομίζω είναι δημοτικό. Κοντά στην περιοχή μου μόνο αυτό υπάρχει αλλά δεν ξέρω, με πιάνει και μια τρέλα με τα μικρόβια της πισίνας!!!!!!!!! :P
Επειτα, σκεφτόμουν και την λύση του κολυμβητηρίου στου ζωγράφου που είναι κοντά στο πολυτεχνείο και βολεύει και η συγκοινωνία αλλά θα θέλω καμιά ώρα να πάω και άλλη τόση να γυρίσω. έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο.
Η κοιλιά μου δεν είναι φουσκωτή αλλά σχετικά πλαδαρή.... Μμμμμμμ πως να σου το περιγράψω...... Α! σαν εκείνες τις φατσούλες που αν τις πετάξεις κάτω γίνονται σαν ζελέ?? ε, κάπως έτσι! :D :D
Δεν με πολυπειράζει να σου πω την αλήθεια αλλά είναι ασυμμετρία στο σώμα όπως και να το κάνεις!!!! :)
Καλύτερα να γραφτείς σε κάποιο που είναι κοντά σου, αλλιώς η ταλαιπωρία θα σε κάνει να τα παρατήσεις.
ένα πολύ καλό έχει κοντά μου , αλλά ιδιωτικό, παρα πολύ καθαρό (έχω κι εγώ θέμα με τα μικρόβια) , έχει aqua aerobic προγράμματα και φυσικά πολλές γυναίκες. Πέρσι είχε ο μήνας 80ευρώ. Πιό κοντά σου αν έχεις αυτοκίνητο απ'ότι του Ζωγράφου. Βγαίνεις εθνική οδό και σε 10 λεπτά έφτασες.