Εγώ περιμένω να δώσω τιμή για μία φωτό με τη μούρη της μόνο, δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα. Δεν μπορώ να την φανταστώ με τίποτα.
Printable View
Εγώ περιμένω να δώσω τιμή για μία φωτό με τη μούρη της μόνο, δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα. Δεν μπορώ να την φανταστώ με τίποτα.
Κι επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει...ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ! ʼμαν πια!
το μουστακι τωρα το αφησες? γιατι δεν το ειχες στην τελευταια μας συναντηση
ψέματα!! ψέματα!!
Αφου δεν καπνίζει...........
Με αποκαλείτε και ψεύτρα τώρα;
Πρώτον,από την τελευταία μας συνάντηση έχει κυλήσει πολύ νερό στ'αυλάκι και φυτρώσει πολλή μπούκλα στο μουστάκι.
Και δεύτερον,το τσιγάρο το κρατάω γιατί πάει με το look και συμπληρώνει το image μου!Καπνό δε βλέπω να πεις πως το'χω αναμένο!
ε είσαι απίστευτη!! φαντάσου και να μιλούσες...
Αχ αυτό το κορίτσι,την απάντηση την έχει έτοιμη.
οριστε λοιπον.. καταδίκασε το αρνάκι..Quote:
Originally posted by NADINE
Μη νομίζεις πως δεν έχω ράμματα για τη δική σου γούνα....Απλά με καθυστέρησαν στο σχεδιαστήριο...Quote:
Originally posted by esceden
(φιου.. φτηνα τη γλιτωσα εγω.. σαλονικιες, περιμεντε δελεαστικο u2u!!)
Βάλε φωτό σου τώρα να το στείλω για εκτύπωση,γιατί όσες έχω είναι με το ουγκ κι αυτό δε μου έφταιξε σε τίποτα...Χάιντε!
http://www.brownstoner.com/brooklynf.../22/wanted.png
ποιο ειναι το κοριτσακι?
το καταζητουμενο ξενια. αφου θελει να με βαλει σε αφισες και να με βγαλει στο κλαρι, σας δειχνω ποσο αδιστακτη ειναι που παει να μπουζουριασει ενα τοσο αθώο πλάσμα..
τι κ αν η φωτο ειναι 21 χρόνια πριν.. ετερον εκάτερον! το ρεζουμε ειναι οτι η ναντιν ειναι αδίστακτη.. πιο Βιρνα απο την Βιρνα!
..χαρηκα για την γνωριμια !!!!!!!!!!esceden!
μα καλα!!!!!
καμμια σας δεν βαζει μια φωτο της ναταλιας???????
σας εκβιαζει ετσι και εσεις καθεστε με τα χερια δεμενα?
Καλε τι γινεται εδω σημερα? Η ομαδα εχει κεφια!!! Μπραβο κοριτσια, μου φτιαξατε την διαθεση, τοσο που σκεφτομαι να ανεβω θεσσαλονικη να κανω τον παπαρατσι, πιστευω θα οικονομισω καλα!!!
πολλα φιλια και καλη αυριανη....μερα ζυγυσματος.....
καλέ τι γουτσου γουτσου αννιώ είναι αυτό??? αρνάκι με τα όλα του... μια γλύκα κ κατι μαγουλάκια... αχ!!! βρε συ αμέσως θα σε πιάσουν!! αναγνωρίζεσαι ευκολα..
Μαρικάκι μου όλα καλά?? αν θες το παίζουμε μαζι κατάσκοποι¨..να βγάλω κ εγω κανα φραγκο..
Αντε Ευγενια μου, παμε? θα ξεκινησουμε και μαζι να χουμε και παρεα στο ταξιδι, τα φραγκα μισα μισα...
Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!! Έχω κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου και δεν το ήξερα! Έχω όλα αυτά που ζητάτε.. ΑΝ η τιμή είναι καλή! Όπως είπε και μια προλαλήσασα.. έχω και κόρη να προικήσω!! Ένα σπιτάκι να μην έχει το πουλάκι μου όταν μεγαλώσει;; :)
Όσο για την αυριανή συνάντηση.. εγώ φυσικά μέσα όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει! Για το μέρος πάλι δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο! Αφήνω τον τεντζερούλη μου να κανονίσει! Πριν λίγο διάβασα ότι έχω επικυρηχθεί και εγώ.. οπότε προτείνω να αρχίσουμε με σωματική έρευνα για κρυμμένες κάμερες, μικρόφωνα και τα συναφή! Τώρα αν κάποιος είναι έτοιμος να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα.. θα πάρει τη Ναταλία αρχικά και μένα δώρο! 2 σε 1!! :)
Καλημέρα κορίτσια!!! Δε το πιστεύω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου!!!!!!! Η ώρα κοντεύει 12 το μεσημέρι και καμία δεν έχει δώσει το παρόν. Εγώ είμαι απόλυτα δικαιολογημένη για την σημερινή αργοπορία μου, καθότι πήρα άδεια για να παω τα παιδιά στον αγιασμό και μετά καφέ με τις μαμάδες. Αλήθεια, καλή σχολική χρονιά να έχουμε , όσες έχουμε παιδάκια στο σχολείο. Καλή μας υπομονή και δύναμη να αντεξουμε και αυτό το χρόνο. Στα δικά μας τώρα... Συνεπής στο εβδομαδιαίο μας ζυγισμα αναφέρω απώλεια 1 κιλού. Επίσης σας λέω ότι ως απουσιολόγος έβαλα σε όλους από μια απουσία.....Εμ πια!!!! Πρόεδρε, μήπως μπορώ να βάλω τις απουσίες δικαιολογημένες;;;
Kαλησπέρα!Πάρε ένα πρόν από μένα να'χεις,κυρ-απουσιολόγα(αν και η αρχή πάντα παρίσταται...)
κι όσο για τις άλλες,καλά έκανες και τις απουσιολόγησες και μόνο άμα έρθουν με πιστοποιητικό αγιασμού
κι εκείνες να τις κάνεις δικαιολογημένες.Και να σκεφτούμε στις πόσες μένουν στην ίδια τάξη...Τα διαδικαστικά τ'αφήνω σ'εσένα...Όσο ανεβοκατεβαίνεις,να κάνεις και καμιά εγκεφαλική δουλειά...
http://www.sarantakos.com/asteia/kyr/sxoleio.jpg
Καλή σχολική χρονιά στα παιδιάκια σας,μανούλες!Καλή δύναμη και σ'εσάς και σ'εκείνα!
Αλλά δεν το βρήκαμε τώρα σαν δικαιολογία να εξαφανιζόμαστε πως έχουμε να διαβάσουμε θρησκευτικά!
Σαν κάτι από πέρισυ αυτό να μου θυμίζει...ʼντε,καλή τους φώτιση και να τα προσέχετε!Πυρ στη γνώση!!!!
http://phonedifferent.com/articleima...rystalBall.jpg
Basia,βλέπω στη μαγική μου σφαίρα πως λίαν συντόμως θα έχεις κλήση από ένα θαλασσινό...
Δρόμο βλέπω...κάτι για συνάντηση θα σου πει...Έχε το νου σου...Έναν καρχαρία βλέπω...Να προσέχεις!
Το τι γέλιο έκανα με την φωτό της Nadine δεν λέγεται!!!!!!!!!!
Αρνάκι άσπρο και πρώην παχύ,δεν παίζεις έντιμα!Χτύπημα κάτω από τη ζώνη ήταν αυτό
και σφοδρότατος ψυχολογικός πόλεμος εις βάρος μου!Πώς να συνδράμει τώρα ο λαός και να σε καταδώσει
όταν η γλυκοφατσούλα,που είχες όταν ήσουν ακόμα αθώο(καθότι κανείς δε γεννήθηκε εγκληματίας)
συγκίνησε κάθε μάνα,κάθε ευαίσθητη ψυχή κι όλους όσους δε γνωρίζουν καλύτερα το ποιόν σου;
Επιφυλάσσομαι λοιπόν...Εντωμεταξύ να έχεις υπόψιν σου πως εγώ τουλάχιστον σ'έχω πάρει πρέφα!
Κοριτσια καλησπερα. Πριν λιγο γυρισα απο την δουλεια και τους εβαλα να ''τσιμπισουν λιγο'' και πηρα θεση εδω. Απο Δευτερα ξεκιναω εισαγωγικη εκπεδευση και θα ειμαι ολη μερα στους δρομους, το παιδι απο εδω και απο εκει και ο βασιλης ταξιδια...με εχει πιασει τρομερο αγχος.
Νομιζω οτι σημερα πρεπει να ανεβουμε και ζυγαρια η κανω λαθος? ελπιζω να κανω λαθος γιατι δεν της εχω καμια ορεξη.
Σημερα εσεις θα πιειτε καφεδακι, τυχερα κοριτσακια.... Καλα να περασετε πουλακια μου και προσοχη στους παπαρατσι!!!!
Δε σε καταλαβαίω Λίντα,τι θέλεις να πεις...Εννοείς μήπως πως είμαι γελοία;Quote:
Originally posted by LIDA
Το τι γέλιο έκανα με την φωτό της Nadine δεν λέγεται!!!!!!!!!!
Γιατί αν σας παραξενεύει το μουστάκι στη γυναίκα...Αν εκεί είναι το θέμα σας...
http://www.studiolo.org/Mona/images/Dali2.jpg
Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα! Ειπα να ξεκινήσω και εγω!Διαβάζω τα μηνυματά σας και παίρνω δύναμη, να 'στε καλα!
Ελπίζω να περάσετε τέλεια.
Φιλιά σ'ολες!
Nadinaki είσαι τελείως τρελό μωρό!
Μετά τον καφέ θέλουμε ενημέρωση αυτές που ειμαστε μακρυά και δεν έχουμε την πολυτέλεια να απολαυσουμε έναν καφε μαζί σας. Φιλάκια, καλά να περνάτε.
Καλε τι τρελα κεφια ειναι αυτα?Καλη σχολικη χρονια λοιπον, και ειδικα στις γλυκιες μας μανουλες!!Πολυ ζηλευω τον καφε σας...να ημουν κι εγω!!Αντε να μας πειτε τα νεα σας οταν γυρισετε τρελοκοριτσα!!Σημερα που ζυγιστηκα εδειξε 76.600 yes yes yes!!!!Ειμαι με την αδερφουλα μου τωρα,15 μερες ειχα να το δω το μικρο μου!!Φιλακιααααα!!!
Γειά σας,απούσες...Η συνάντηση έλαβε χώρα,αφού με είχαν στημένη γωνία Συνδίκα και Όλγας,πριγκίπισσα μου,
για πάνω από μισή ώρα(λίγο ακόμα και θα πάθαινα καρκίνο πνεύμονα με τόσο καυσαέριο που ανέπνευσα)
και μου ήρθαν κομμωτηριασμένες,κουνάμεν� �ς,λυγάμενες κυρίες με το πάσο τους κι είχαν το θράσσος
να τα ρίξουν και στην αντιπολίτευση για την αργοπορία τους,τον Πλούταρχο και μια άλλη ξένη...Τέσπα...
Ε,μετά αφού κυκλοφόρησε το αίμα μου και στο υπόλοιπο σώμα πέρα του κεφαλιού και βολευτήκαμε στις μαξιλάρες,
καλά περάσαμε,δε μπορώ να πω...Και μ'εσάς ασχοληθήκαμε και με άλλα θέματα...Γελάσαμε,χαζοφέραμ ε,ωραία ήταν...
Το μόνο που έχω παράπονο(γιατί το άλλο με την καθυστέρηση ήταν γκρίνια)είναι πως η σύζυγος ούτε με ασπάστηκε
ούτε με άγγιξε σε καμία στιγμή της όλης συνεύρεσης.ΤΙΠΟΤΑ!Δεν πειράζει όμως...Το διαζύγιο είναι μόνο 4 χρόνια μακριά!
Κι επειδή δεν άκουσα ακόμα πόσο αξίζω για να σας στείλω φωτογραφία μου,σας στέλνω τι έβλεπαν τα μάτια μας...
Κι η ελιά μου...
Κι όσο σουρούπωνε...ένα από τα ιστιά,ιστιά,μωρή λελουδιασμένααααα...
Κι επειδίς ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος κι εμείς σκοπεύουμε ν'αλλάζουμε τόπο κάθε μήνα,
όσες και καλά ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στην παρέα μας,να κλείσουν αεροπλάνα,παπόρια και τρένα και να προσέλθουν...
Μην έχουν μετά να λένε πως δεν προλαβαίνουν και δεν είχαν έγκαιρη ειδοποίηση...
Μαίρη Λου,χαιρόμαστε που απολαμβάνεις την παρέα μας...Να σε βλέπουμε πιο συχνά και πιο ενεργά συμμετέχουσα,καλα;
Χανελέλι μου,καλά να περάσεις με την αδελφουλίνα σου και πολλά πολλά συγχαρητήρια για την νέα σου απώλεια!
Όχι σαν μερικές μερικές που κάνουν πως δεν είναι σήμερα Παρασκευή,Μαρικάκι και υπόλοιπες κοπανοτσούπρες...
Φιλάκιαααααααα
Έι...ψιτ!Μπορείτε να βγείτε από τις κρυψώνες σας!Η Παρασκευή πέρασε!
http://i67.photobucket.com/albums/h3...Saturday-1.gif
Αν και μουντά τα χρώματα,ψυχρούλα η αίσθηση με υπόσχεση βροχής,
να έχουμε μια υπέροχη,φωτεινή έστω μέσα μας,μέρα!Καλημέρααααα
http://i.mycommentspace.com/9/982.jpg
Καλημέρα και σε σένα αγαπημένη. Αχ ποσο θα ήθελα να ημουν κοντά σας χθες. Ζηλεψα με αυτες τις φωτο που ανεβασες. Αλλα που θα παει.......θα ερθω και εγω σε καποια συναντηση, δε μπορει!!!
Και σε σκεφτόμουν πολύ όσο με είχαν στημένη Βελερεφόντη και υπομονής γωνία κι ήθελα να σου τηλεφωνήσω
να μοιραστώ τον πόνο της εγκατάλειψης μου,αλλά δεν είχα περασμένο το κινητό σου στο δικό μου...
Το ότι θα συναντηθούμε,θα συναντθούμε....αλλά καθότι έχεις αφήσει όμορφες αναμνήσεις εδώ,καλύτερο θα'ταν
να τις αναζητήσουμε στον αέρα της πόλης ,όσο βολτάρουμε και καφεδιαζόμαστε...Εν αναμονή της ανάβασης σου λοιπόν...
Να έχεις μιά υπέροχη μέρα,πριγκιπέσσα μου,πλαισιωμένη από τις δικές σας ομορφιές εκεί κάτω,που δεν είναι και λίγες...
Φιλάκια φθινοπωρινά!Και μη μου πεις πως ακόμα Αφρική έχει,γιατί αλλιώς η παραλίες σας θα μας στερούσαν την καλημέρα σου....;)
Όχι Ναταλία μου....βροχούλα έχουμε και εμεις!!! Χουχουλιαζουμε οικογενειακώς στο σπίτι...Μ'αρέσει αυτό το πρώτο φθινοπωρινό Σάββατοπρωινο. Φιλιά πολλά
Καλησπέρα. Στην άλλη συνάντηση με βλέπω να ρχομαι και εγω! Αλήθεια ζήλεψα....
Εξ΄ άλλου μονο 250 χιλιόμετρα με χωρίζουν!
φιλιά!!!!!!
Και αφού κατηγορηθήκαμε (ΑΔΙΚΑ θα ήθελα να δηλώσω) πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια! Η πόλη ήταν ασφυκτικά μποτιλιαρισμένη λόγω εκδηλώσεων, συναυλιών και προεκλογικών ομιλιών.. και επειδή το κορίτσι μας ήθελε να βλέπει θάλασσα κάναμε ταξιδάκι ολόκληρο εμείς του "εξωτερικού" για να φτάσουμε στην καταραμένη γωνία της εγκατάλειψης και να την παραλάβουμε! Περάσαμε όμως πολύ ωραία.. και φύγαμε μόνο όταν άρχισαν να μαζεύουν όλο το υπόλοιπο μαγαζί γύρω μας καθώς άρχισε να βρέχει κάποια στιγμή.
Όσο για τα παράπονα περί έλλειψης "συζυγικής" οικειότητας.. που να προλάβεις όταν σε περιλαβαίνει για τον καρκίνο που της προκάλεσες αναγκάζοντάς την να εισπνεύσει τόνους καυσαέριο την ώρα της αναμονής;; Γκρινιάρες γυναίκες.. τι να πεις!! Πάντως είπαμε να το κάνουμε μια φορά το μήνα, και όσοι πιστοί προσέλθετε!! Ήταν πραγματικά πολύ ωραίος καφές, εγώ τουλάχιστον το καταευχαριστήθηκα και χάρηκα πολύ που μετά τη Ντάλια μου γνώρισα το Μπαρμπούνι και τη Βάσια από κοντά!
Μπαρμπούνι μου ελπίζω να ήταν εύκολη και γρήγορη η επιστροφή, σε είχα στο μυαλό μου που είχες δρόμο να κάνεις βραδιάτικα! Σας φιλώ και εύχομαι καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο!
paidiakia me 8imaste? :)))
na rothso.ta xenical einai fytika?\
epeidh pasxo apo kata8lipsh pleon kai pernv antikata8liptika 8a mporousa na paro xenical?8a rothso bebea giatro prota