Λιτσακι τουλαχιστον ο Αλκαιος σημερα θα φαει... μετα απο μηνες...Quote:
Originally posted by litsaki28
+1 kilo
εκει που ειχα παρει κατηφορα απο τα 75 75.600 τωρα
Α ΡΕ ΑΛΚΑΙΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΣ
Printable View
Λιτσακι τουλαχιστον ο Αλκαιος σημερα θα φαει... μετα απο μηνες...Quote:
Originally posted by litsaki28
+1 kilo
εκει που ειχα παρει κατηφορα απο τα 75 75.600 τωρα
Α ΡΕ ΑΛΚΑΙΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΣ
χαχαχχαχα ναι οντως!!λολ
εγω παντως χθες μετα το μπεργκερ απο τα γκουντις,πριν κοιμηθω τραβηξα και εναν ωραιοτατο εμετο,το στομαχι μου ηταν χαλια και το μπεργκερ μου φανηκε απαισιο!
λιτσακι ηταν απο τα καινουργια μπερκγκερς των goodys?
Kαλημέρα! :)
-400! πράγμα πολύ περίεργο γιατί χθες μετά τις 1334 θερμίδες όλης της ημέρας έφαγα και ένα σουβλάκι κοτόπουλο σπέσιαλ με πατατούλες κτλ, ήτοι 400 θερμίδες ακόμα και μάλιστα στις 11 το βράδυ. Όπως και να ΄χει, σήμερα, παρ' όλο που είχα προγραμματίσει μαγειρική γκραν, θα προσπαθήσω να τη βγάλω με τα λάιτ της μάνας μου, γιατί φοβάμαι πως η χαρά θα είναι πρόσκαιρη...
πενελοπε ναι τα καινουρια δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου,και το εκανα τοση ορεξη!
το μπιφτεκι μου μυριζε,ηταν πολυ βαρυ,μπορει βεβαια να συνηθισε το στομαχι μου να μη τρωω αργα και για αυτο.
μπορει ρε συ... φαινονται πολυ ωραια αυτα? ειναι περιπου σαν τα μπεργκερς απο το simply burgers?
αυτο που πηρα με την κρεμα τυριου και μπεικον ,η γευση του μου φανηκε παρομοια με το γκολντεν αλλα σε πιο μεγαλο.το πηρα σε μεριδα με πατατες και ντιπ κρεμας τυριου,τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι καλο ηταν εμενα θα μ ηρθε βαρυ για βραδυ,θα ετρωγα ενα τωρα;P
ωραια θα σπευσω να δοκιμασω!
penelope ημαρτον, με σαλατα και ψητο κρεας την εβγαλες.Ποσο δικιο ειχες σε οσα ειχες πει.Τι καταδικη ειναι αυτη ρε κοριτσια λεμε.Εγω σημερα επιτελους ξεκολλησα και αντι να ξεκολλησω για τα καλα η ζυγαρια τρεμοπαιξε αλλα τελικα μου εκανε τη χαρη να δειξει -100. Μια βδομαδα κολλημα για να χασω 100 γραμμαρια και χωρις καμια παρασπονδια.
δεν ξερω ρε κοριτσια τι θα κανουμε οταν βλεπω με μια παρασπονδια να βαζουμε 1 κιλο απογοητευομαι.γιατι ωραια αργα αργα θα τα χασουμε τα κιλα αλλα γινεται να ειμαστε συνεχως με γιαουρτια το βραδυ?
ετσι και πριν 6 χρονια οταν ειχα χασει 15 κιλα σε ινστιτουτο με διατροφη και μηχανηματα τα ξαναεβαλα τα κιλα,χωρις να τρωω ιδιαιτερα πολυ αλλα θα ετρωγα πχ και για βραδυ ενα πιατο μακαρονια.δεν ξερω με στεναχωρει πολυ η συντηρηση
Καλημέρα :)
-1,1kg σήμερα.. Από 107,8 σε 106,7. Είναι σίγουρα υγρά μιας και είμαι ακόμα άρρωστη! Οπότε από αύριο προβλέπω άνοδο πάλι..
litsaki δεν εισαι η μονη μια απο τα ιδια.Αυτο που θα κανω εγω μαλλον τελικα ειναι να χασω κανα δυο κιλα παραπανω απο το στοχο μου.Και επισης θα αυξησω τις θερμιδες σταδιακα μεσα σε ενα μηνα(αυτο μου εχει πει ο διαιτολογος)για να μην εχω (ευελπιστω) τετοια θεματα.Παντως μια ζωη με γιαουρτι για βραδυνο δεν παιζει να την περασω.
penelope μηπως εφταιξε η ωρα που το εφαγες; Κι εγω παιδια οταν φαω κατι μετα τις 9 και στα πλαισια της διατροφης μου, οτι και αν ειναι αυτο ακομα και μαρουλοσαλατα, την επομενη θα με δειξει στασιμη ή οτι εχω παρει.Για να μη μιλησω γιαυτο που μου πε ο διαιτολογος οτι αμα κοψω το αλατι θα χανω πιο γρηγορα και δε θα εχω πρηξιματα αλλα προσωπικα δε μπορω να το κανω.
dew μπραβο!Περαστικα και παλι.Και σκεφτομαι να ερθω εκει να με κολλησεις.:P
εγω +100 σήμερα πρεπει να εχω κατακράτηση γιατι νιωθω καπως πρησμένη
Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν χρησιμοποιώ την αρρώστια σαν δικαιολογία για να υπέρ-φάω!
Αλλά και πάλι σίγουρα δεν είναι κανονική απώλεια..
Όσο για το αλάτι αν μπορείς να το ελαττώσεις τουλάχιστον..
Πάντως για αυτό που λέτε για το βραδινό κτλ το έχω ξαναγράψει.. σε μας δεν περνούν αυτά που περνούν σε αυτούς που από πάντα ήταν αδύνατοι.. Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να σταθεροποιηθεί για ΠΟΛΥ καιρό στα ίδια κιλά ώστε να μπορεί να ξεφεύγει χωρίς πρόβλημα..
Αλλά για τη σαλάτα που έφαγε η Πηνελόπη δεν ξέρω τι να πω.. Έλεος δηλαδή!
Constance μου χαίρομαι που ξεκόλλησες, άντε και μεγαλύτερες κατηφόρες τώρα :)
ανεπισημο ζυγισμα σημερα και εχασα 1,600 σε 6 μερες και τρωω καθε βραδυ γλυκο, εχω φαει πιτα σουβλακι κομπλε, παγωτα οτι μου ρχεται στο μυαλο αρκει να ακολουθω τους 4 κανονες του βιβλιου...
μου φαινεται και μενα υπερβολικο αυτό που λες,δεδομενου πως δεν εισαι ουτε 30. αλλα μπορει να φταιει και το καθημερινο ζυγισμα που σε οδηγει σε τετοια συμπερασματα.Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι πρφανως μονο αλλοι ανθρωποι μπορουν να τρεφονται ετσι... για μενα γιαουρτι και φρουτα...
αν παντως πιστευιες πως εχεις χαμηλο μεταβολισμο,καλυτερα να πας σε εναν διατροφολογο να σου πει τι να κανεις,και μετα ισως χασεις κι αλλα κιλα χωρις τον ιδιο κοπο.
δε ξερω,μη το αφηνεις σαν ντε φακτο κατασταση!
εννοειται οτι εφταιξε η ωρα αλλα και στις 8 να ετρωγα τα ιδια δεν νομιζω να υπηρχε τεραστια διαφορα. Ππαντως παιδια οι σαλατες π παιρνουμε απ'εξω ειναι θανατος...
Quote:
Originally posted by cat82
μου φαινεται και μενα υπερβολικο αυτό που λες,δεδομενου πως δεν εισαι ουτε 30. αλλα μπορει να φταιει και το καθημερινο ζυγισμα που σε οδηγει σε τετοια συμπερασματα.Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι πρφανως μονο αλλοι ανθρωποι μπορουν να τρεφονται ετσι... για μενα γιαουρτι και φρουτα...
αν παντως πιστευιες πως εχεις χαμηλο μεταβολισμο,καλυτερα να πας σε εναν διατροφολογο να σου πει τι να κανεις,και μετα ισως χασεις κι αλλα κιλα χωρις τον ιδιο κοπο.
δε ξερω,μη το αφηνεις σαν ντε φακτο κατασταση!
Ισχυει αυτο.Μπορει οντως να φταιει το καθημερινο ζυγισμα τι να πω ρε παιδια εμενα ομως προσωπικα εχω δει οτι με βοηθαει να μην εκτροχιαζομαι.Τι να πω.Quote:
Originally posted by dew
Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να σταθεροποιηθεί για ΠΟΛΥ καιρό στα ίδια κιλά ώστε να μπορεί να ξεφεύγει χωρίς πρόβλημα.
pennou το βιβλιο το διαβασα χθες, και δε μπορω να πω οτι λεει κατι διαφορετικο απο αυτα που κανω ηδη.Για τους 4 κανονες μιλω.Αν εξαιρεσω κατι ασκησεις ψυχολογικες που εχει τις οποιες δεν τις εχω κανει για μερες για να δω αν εχουν αποτελεσμα.Αλλα τους 4 κανονες ηδη τους εφαρμοζω.Και εχει και μια ασκηση για να μη ξαναφας πχ σοκολατα, που προσωπικα οσες φορες και να την κανω δεν παιζει να μην ξαναφαω.Αλλα μακαρι τουλαχιστον σε καποιον να λειτουργει.Ισως σε μενα δε λειτουργει επειδη δεν μπορεσα να ταυτιστω απολυτα με καμια κατηγορια υπερβαρων που περιεγραφε μεσα.
Μπορείτε να μου δώσετε το λινκ που το κατεβάσατε;;
Γιατί σε torrent βρήκα μόνο audio book και τα βαριέεεεμαι
αμα το κανεις τοτε χανεις...και φαινεται τα πας πολυ καλα...Quote:
Originally posted by Constance
Ισχυει αυτο.Μπορει οντως να φταιει το καθημερινο ζυγισμα τι να πω ρε παιδια εμενα ομως προσωπικα εχω δει οτι με βοηθαει να μην εκτροχιαζομαι.Τι να πω.Quote:
Originally posted by dew
Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να σταθεροποιηθεί για ΠΟΛΥ καιρό στα ίδια κιλά ώστε να μπορεί να ξεφεύγει χωρίς πρόβλημα.
pennou το βιβλιο το διαβασα χθες, και δε μπορω να πω οτι λεει κατι διαφορετικο απο αυτα που κανω ηδη.Για τους 4 κανονες μιλω.Αν εξαιρεσω κατι ασκησεις ψυχολογικες που εχει τις οποιες δεν τις εχω κανει για μερες για να δω αν εχουν αποτελεσμα.Αλλα τους 4 κανονες ηδη τους εφαρμοζω.Και εχει και μια ασκηση για να μη ξαναφας πχ σοκολατα, που προσωπικα οσες φορες και να την κανω δεν παιζει να μην ξαναφαω.Αλλα μακαρι τουλαχιστον σε καποιον να λειτουργει.Ισως σε μενα δε λειτουργει επειδη δεν μπορεσα να ταυτιστω απολυτα με καμια κατηγορια υπερβαρων που περιεγραφε μεσα.
απλα το λεω για ατομα σαν κ μενα που οντως οταν ετρωγα ετρωγα ασυναισθητα λες και βαριομουν και ηθελα να τελειωσει το φαι...ετσι δεν καταλαβαινα ποτε χορταινω και ετρωγα μεγαλες ποσοτητες...ομως τωρα τρωω συνειδητα και μπορει να φαω 5 πατατες τηγανητες οπως χθες το βραδυ και να πω οκ χορτασα κ πραγματικα να εχω χορτασει...
http://www.megaupload.com/?d=S3V6XRDLQuote:
Originally posted by dew
Μπορείτε να μου δώσετε το λινκ που το κατεβάσατε;;
Γιατί σε torrent βρήκα μόνο audio book και τα βαριέεεεμαι
To βρηκα εδω μεσα εγω σε καποιο ποστ της pennou, αλλα δε θυμαμαι σε τι τοπικ το ειχε βαλει.Αλλα το διαβασα και ειχε 4 κανονες, που ηδη μου τους ειχε πει και ο διαιτολογος, και τους εφαρμοζα.Ελεγε πχ οταν πειναμε να φαμε (δηλαδη να μην τρωμε πχ δεκατιανο επειδη ηρθε η ωρα του απλα επειδη πραγματικα πειναμε).Να τρωμε συνειδητα και αργα την καθε μπουκια, να μην εχουμε το συνδρομο να αδειασουμε ολο το πιατο λες και θα μας πει κανενας τιποτα αμα αφησουμε λιγο, να σταματαμε οταν εχουμε εστω την υποψια του χορτασματος, και να τρωμε αυτο που θελουμε να φαμε και οχι αυτο που νομιζουμε οτι πρεπει να φαμε.Γενικα το βιβλιο αυτο που μου αφησε σα συμπερασμα ειναι να μην υποσιτίζουμε τον οργανισμο μας σε διαιτες γιατι φερνει το αντιθετο αποτελεσμα παντα.Αλλα εγω που δυο μηνες τωρα τρωω 1500 θερμιδες καθημερινα δε μπορω να πω πως τον υποσιτιζω.Αυτο που μου φανηκε υπερβολη στο βιβλιο ειναι που εχει κατι ασκησεις για να μη ξαναφας γλυκο ας πουμε.Που δε νομιζω οτι θα πιασει και ποτε.Παντως οι αποψεις που εχει ειναι πολυ σωστες και δεν ειναι αλλο ενα επικυνδινο βιβλιο διαιτας.
Ευχαριστώ pennou :D Ααα και ήθελα να σου πω ότι είσαι ηρωίδα.. αν κατάλαβα καλά και έχετε το είδος μαγαζιού που πιστεύω πραγματικά σε προσκυνώ που είσαι στα κιλά που είσαι και χάνεις κιόλας. Για μένα θα ήταν α κ α τ ο ρ θ ω τ ο!!
Με αυτά που γράφεις constance συμφωνώ.. βέβαια εγώ είμαι και λίγο πιο ακραίο άτομο, αλλά πάνω κάτω αυτό ακολουθώ.
dew αμα διαβασεις το βιβλιο θα δεις οτι λεει πολυ σωστα πραγματα.Μονο κατι ασκησεις που εχει πχ δες τον εαυτο σου στον καθρεφτη και κανε αυτο κι εκεινο και το αλλο, μονο αυτες μου φανηκαν λιγο καπως.Ισως βεβαια να θελει βαθος χρονου και να τις κανεις πολυ καιρο.
Quote:
Originally posted by dew
Ευχαριστώ pennou :D Ααα και ήθελα να σου πω ότι είσαι ηρωίδα.. αν κατάλαβα καλά και έχετε το είδος μαγαζιού που πιστεύω πραγματικά σε προσκυνώ που είσαι στα κιλά που είσαι και χάνεις κιόλας. Για μένα θα ήταν α κ α τ ο ρ θ ω τ ο!!
Με αυτά που γράφεις constance συμφωνώ.. βέβαια εγώ είμαι και λίγο πιο ακραίο άτομο, αλλά πάνω κάτω αυτό ακολουθώ.
χαχα ποιος σου πε οτι πλησιαζω το μαγαζι????
ειλικρινα οταν ειχα βρει το βιβλιο λεω δεν γινεται να το κρατησω μονο για μενα...ας το μαθους οσο περισσοτερα ατομα μπορω γιατι ποτε δεν ξερεις μπορει να βοηθησει καποιους..
Εγω πιστευω οτι αυτο το βιβλιο λεει απλα τα προφανη...
Ναι οντως λεει τα προφανη και πραγματα που εκανα ηδη, αλλα πχ αλλα βιβλια λενε μ#λακιες και τα χω ακολουθησει παλια και χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο.Τουλαχιστον με αυτο δεν κινδυνευεις να παθεις τπτ.:P
Αυτο π εννοω ειναι οτι δεν ανακαλυψε την πυριτιδα ο κυριος αυτος!
μπορει να λεει τα προφανη για μερικους αλλα για αλλους ειναι πραγματα που ενω τα ξεραν στη θεωρια στη πραξη κολλουσαν...εγω πχ ετρωγα το μεσημερι μεχρι να σκασω για να μην πειναω μεχρι το βραδυνο που στην τελικη με εκανε να πειναω και να την χαλαω μεχρι τοτε..
Bασικα ενα βιβλιο δεν κανει τιποτα απο μονο του.Η ψυχολογια μετραει και η θεληση.Δηλαδη κι εγω που εκανα πριν το διαβασω τους 4 κανονες, παρολαυτα κολλησα μια βδομαδα τωρα.Πολλοι παραγοντες παιζουν ρολο σε καθε περιπτωση.Το βιβλιο δινει απλα καποιες γενικες κατευθυνσεις αλλα καθενας ειναι διαφορετικος.
στα ιδια και σημερα, αλλα μαλωσα με την τουαλετα
τουλαχιστον ομως ο γιαγκουλας εδειξε σημαντικη απωλεια λιπους
για να δουμε στη συνεχεια...
Ζυγισμα αξημερωτα σημερα!
-100 γρ
59.4
Καλημέρα!
Τα ανεξήγητα φαινόμενα συνεχίζονται..
-600γρ σήμερα. Από 106,7 σε 106,1.
Σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα! Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να μην έχει ανεβάσματα ανάλογα με τα υπέρ-κατεβάσματα της προηγούμενης...
Καλή εβδομάδα σε όλους!!
Penelope κοίτα το BMI μου! Είναι ίδιο με το αρχικό σου! Δε ξέρεις πόση ελπίδα μου δίνεις τώρα!!!
Kαλημέρα!
-400 κι από μένα! :)
Και για μενα τα ανεξηγητα φαινομενα συνεχιζουν... παλι 80,8 κολλημενη εδω και μια εβδομαδα! Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει και που ειναι το προβλημα. Αλλα... ΣΥΝΕΧΙΖΩ!
Συγχαρητηρια dew! Θα φτασεις και εμενα. Αργα και σταθερα!Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα!
Τα ανεξήγητα φαινόμενα συνεχίζονται..
-600γρ σήμερα. Από 106,7 σε 106,1.
Σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα! Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να μην έχει ανεβάσματα ανάλογα με τα υπέρ-κατεβάσματα της προηγούμενης...
Καλή εβδομάδα σε όλους!!
Penelope κοίτα το BMI μου! Είναι ίδιο με το αρχικό σου! Δε ξέρεις πόση ελπίδα μου δίνεις τώρα!!!
κάντε υπομονή παιδιά, η αλήθεια είναι εκεί έξω!!! οι απαντήσεις κάποια στιγμή θα ρθουν....
Quote:
Originally posted by bomo
κάντε υπομονή παιδιά, η αλήθεια είναι εκεί έξω!!! οι απαντήσεις κάποια στιγμή θα ρθουν....
Yes Mulder...