η παιδιατρος που τον παω ετυχε παλια να δουλευε στο νοσοκομειο μας εκανε κ την πρακτικη της εδω,δε ξερω αν αυτο βοηθησε να μας βαλουν κατευθειαν.παντως ηταν η πρωτη φορα που μας προσεξαν τοσο πολυ
Printable View
η παιδιατρος που τον παω ετυχε παλια να δουλευε στο νοσοκομειο μας εκανε κ την πρακτικη της εδω,δε ξερω αν αυτο βοηθησε να μας βαλουν κατευθειαν.παντως ηταν η πρωτη φορα που μας προσεξαν τοσο πολυ
Μα και να το κάνει αυτό καλή μου, σημαίνει πως και πάλι πρέπει να πάω πρώτες βοήθειες, και εκεί μπορεί να γίνει πάλι το ίδιο.Quote:
Originally posted by Alina
να στειλει εισαγωγη δε μπορει,μπορει ομως να γραψει ενα παραπεμπτικο με τη διαγνωση του που να γραφει οτι χρειαζεται νοσηλεια.αυτο σιγουρα θα βοηθησει να γινει πιο γρηγορα η διαγνωση κ μετα η εισαγωγη
Πωλίνα περαστικά στον μικρούλη σου εύχομαι! Τελικά επικρατεί χάος κι αλλού εκτός της Ελλάδας και της Μποτσουάνας... :mad:
Thanks καλή μου. Δεν μπορείς να φανταστείς τί γίνετε στις πρώτες βοήθειες. Πιο εύκολα ξεμπερδεύεις τα πρωινά από τα ιατρία, που είναι και πιο πολύς ο κόσμος, παρά από τις πρώτες βοήθειες που μόνο του τέτοιο τους ξέρουν να παίζουν.
πωλινα μου ναι προφανως το ιδιο θα γινει απλα μπορει λιγο πιο γρηγορα!
Μπα, η αναμονή είναι αναμονή... Ασε που μπορεί να ακούσω και το αφού πήγες γιατρό, σε μας τι μας τον έφερες. Και τότε είναι που θα τα διαλύσω όλα εκεί μέσα.
Το ξέρω Πωλίνα μου πως έχεις φοβερά νεύρα, κι εγώ μόλις γύρισα από το Νοσοκομείο που περιμένω να βάλω το γιο μου για επέμβαση ΩΡΛ και εκνευρίστηκα όταν είδα πως όλα τα κρεβάτια είναι για ενήλικες - δηλαδή θα βάλω τον τρίχρονο γιο μου στο διπλανό κρεβάτι με έναν γέρο; Θα κοιτάξω μήπως πάω στο Παίδων, αν και εκεί η κατάσταση δεν είναι ρόδινη.
Στο δικό σου το θέμα, η απάντηση κρύβεται στα ίδια σου τα λόγια:
Πρώτες βοήθειες ή επείγοντα είναι μόνο για τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ʼρα καλώς πήρανε το παιδί που είχε μόλις μια μέρα πυρετό, καθώς είναι η πρώτη φορά που κάποιος το βλέπει. Το δικό σου παιδί υποφέρει εδώ και 15 μέρες, και μάλιστα έχει πάρει και θεραπεία από γιατρό. Το ότι η θεραπεία δεν έχει αποδώσει, δεν είναι θέμα επειγόντων αλλά του γιατρού στον οποίου έχεις ήδη απευθυνθεί ή κάποιου τακτικού ιατρείου. Φυσικό είναι να έχεις εκνευριστεί, αλλά η δουλειά των επειγόντων δεν είναι να παρακάμπτουν τα εξωτερικά ή τα τακτικά ιατρεία αλλά να παρέχουν πρώτες βοήθειες και μόνο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
είναι δυνατόν να του λέω πως το μωρό εδώ και 15 μέρες ανεβάζει πάνω από 39 πυρετό, πως είχαμε πάει προ 10ημέρου στον γιατρό και κάναμε θεραπεία με εισπνεόμενα όμως τίποτα δεν άλλαξε ... ...Ασε που πριν από μας είχε στείλει εισαγωγή ένα άλλο μωρό 6 ετών το οποίο είχε μόνο 1 μέρα πυρετό και όχι πάνω από 39. ..
Όσο για το ότι δεν μπορείς να λείπεις συνέχεια από τη δουλειά, δυστυχώς για αυτό ακριβώς δυσκολεύουν τα πράγματα για τις μάνες εργαζόμενες, καθώς οι ασθένειες των παιδιών είναι απρόβλεπτες και συνεχείς. ʼρα, ή θα πρέπει να βρεις μια δουλειά που να κατανοεί τις ανάγκες σου, ή θα πρέπει να βρεις εναλλακτική λύση (μητέρα, σύζυγο, κοπέλα που θα πληρώνεις) καθώς όσο μεγαλώνουν τα αγγελούδια μας, μεγαλώνουν και τα προβλήματα.
Αννα μου το παιδιατρικό δέχετε εισαγωγή παιδιών με πυρετό μόνο εάν ο πυρετός συνεχίζετε για πάνω από 3 μέρες χωρίς να ρυθμίζετε. Γιαυτό τα πήρα, άσε που έδειχνε να είναι γνωστός ο μπαμπάς του μωρού με τον γιατρό. Τέλος πάντον.
Η δουλιά μου το κατανοεί, και το ίδιο το αφεντικό μου είπε πως όταν έχει σχέση με το μωρό φεύγω, αλλά επειδή έφυγα και περασμένη Δευτέρα για τον μικρό, Τετάρτη για μένα, έ και είμαι εδώ μόλις 1μιση μήνα, δεν θέλω να το παρακάνω....
Καλημέρα σας. Ο μικρός μου τελικά χτες δεν ανέβασε πυρετό αν και τον είχα υπό παρακολούθηση, και έτσι δεν πήγαμε γιατρό. ελπίζω ούτε σήμερα να ανεβάσει.
Εγώ σήμερα μετρήθηκα με την μεζούρα, και ιδού τα αποτελέσματα ( σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά)
02/06/2011
Στήθος 107/94
Ωμοι 108
Μεση 103
Κοιλιά 121
Περιφέρεια 128
Πόδι 71/56/47
Λαιμός 37
26/06/2011
Στήθος 107/94
Ωμοι 108
Μεση 102
Κοιλιά 120
Περιφέρεια 126
Πόδι 69/54/44
Λαιμός 37
Βασικά αυτό τον μήνα έχω χάσει από την μέση και κάτω πόντους και αυτό με χαροποιήσε πολύ
well done Polina!:bouncy:
Μπράβο Polinaki
Mε τη διαιτολόγο πως πάει?
Σας ευχαριστώ κορίτσια.
Καλά break μου, ακολουθώ το διατροφολόγιο της ως προς τα κυρίως γεύματα, αν και δεν μπορώ να φάω, αλλά ούτε και πιέζομαι να φάω, τις ποσότητες που θέλει. Στα ενδιάμεσα ανάλογα το τί τραβάει η καρδούλα μου είτε μια από τις επιλογές που μου έχει, είτε κάτι άλλο στα πλαίσια πάντα.
Τώρα από θέμα βάρους θα ξέρουμε το αποτέλεσμα σε 23 μέρες!!!
Περαστικα στον μικρο πωλινα!
Thanks Μιζερυ μου. Ασε και εγώ είμαι χάλια. Μάλλον έχει επιστρέψει η μόλυνση στα μάτια και το ένα μάτι εχει φουσκώσει κάπως και νομίζω πως θα πεταχτεί έξω.....
Κάπιος με μάτιασε, δεν εξηγείτε αλιώς..... Αχ αυτή η ζήλια που κυκλοφορεί γύρω μας............
ωχ, σοβαρα μιλας; κοιτα συμπτωση! εμενα σημερα τα ματια μου ειναι στεγνα και κατακοκκινα για καποιον λογο, ετσι ξυπνησα, νιωθω οτι κατι υπαρχει πανω στο μπαλακι που εχουμε στο μεσο του ματιου οταν το κλεινω.
ευχελαιο χρειαζομαστε!
Εμενα ειναι συνεχως υγρά, και τρέχουνε, και βγάζουν και κάτι σαν πύος, και το ένα νιώθω λες και έχει αέρα μέσα
Περαστικά και σε σένα κούκλα μου
Πηρες τη υγρασια των ματιων μου =P
Ειδαν τα δικα σου που ειναι τοσα αστερατα λουνα μου και σε ματιασανε =|
Αυτό ξαναπές το!!!!! χαχαχαQuote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Πηρες τη υγρασια των ματιων μου =P
Ειδαν τα δικα σου που ειναι τοσα αστερατα λουνα μου και σε ματιασανε =|
πωλινα τι ανακουφισει για το μωρο σου!! τωρα τα διαβασα ολα τα ποστ. πως ειναι σημερα? περαστικα και γρηγορα.
Α! μπραβο για την απωλεια ποντων. Αυτη ειναι η ουσια !!!
Κέιτυ μου σε ευχαριστώ. Ο μικρός μου χτες κοιμότανε από τισ 5μιση μέχρι τις 8, και μετά ξανά από τις 9μιση μέχρι τις 7 το πρωί. Μάλλον ήταν κουρασμένο από την αρρώστια το μανάρι μου. Πάντος χτες μόνο μερικά δέκατα ανέβασε, και σήμερα το πρωί πάλι μερικά δέκατα. Τώρα θα δείξει. Πάντος ξύπνησε κεφάτος, και ήθελε να παίξουμε με τα αυτοκινητάκια του.
Οσο για την απώλεια, σε ευχαριστώ. το όλο πρόβλημα στο σώμα μου είναι από την μέση και κάτω, και αργώ να χάσω εκεί. Γιαυτό χάρικα πολύ με την συγκεκριμένη απώλεια. Τώρα έχω αγωνία για την απώλεια των κιλών!!!!! Ακόμα 3 βδομάδες και θα ξέρουμε το αποτέλεσμα!
το καλο ειναι οτι υποχωρει ο πυρετος! μακαρι αυριο να μην εχει τπτ. Η διαθεση του ειναι οδηγος! ο υπνος τι περιμενες?? μετα απο τοσες μερες ταλαιπωριας με τον πυρετο βρηκε το κακομοιρο ευκαιρια που του επεσε ο πυρετος και κοιμηθηκε . να ναι καλα το γιαβρι μου
Οσο για τους ποντους το διαβασα και ειναι πολυ ευχαριστω οτι εχασες απο τα επιμαχα σημεια. Αυτο σημαινει κιολας οτι απωλεια δειξει η ζυγαρια θα ειναι λιπος!!! το πιο σημαντικο. αντε καλη δυναμη για την συνεχεια.
Α στο πα? δεν στοπα!!!! Προσπαθούμε να κόψουμε και το πανάκι μας!!!! Εχουμε όμως ένα πρόβλημα.... Στο σχολείο πάει στην τουαλέτα, και κάνει κανονικά την ανάγκη του, δεν λερώνει τα βρακάκια του. Σπίτι αρνείτε κατηγοριματικά να καθύσει στην τουαλέτα... Βρε πήραμε στεφανάκι που μπαίνει πάνω στην τουαλέτα, τίποτα, βρε πήραμε σκαμνάκι για να παταν τα ποδαρακια του και να μην φοβαται, και παλι τιποτα..... Δεν ξέρω τί να κάνω..... Στο σχολείο έχουν αυτες τις μικρες τουαλετούλες, τις παιδικές, και δεν φοβαται. σπίτι δεν μπόρεσα ούτε μία φορά να κάτσει στην τουαλέτα......
πωλινα μου δε θελω να σε ανυσηχησω αλλα κ τα δεκατακια που εχει δεν ειναι καλο,εμενα οι γιατροι οταν περασαμε την πνευμονια μου ειπαν οτι αν συνεχομενα 6 μερες εχει πυρετο εστω κ δεκατα κ δεν εχει μεινει ουτε μια μερα απυρετο ενδιαμεσα οτι πρεπει να μπει μεσα για να γινει καλυτερα η φαεμακευτικη αγωγη. θα σου ελεγα να τον ξαναπας εστω σε ιδιωτη γιατρο μη το αφηνεις να παιδευεται το καμαρι σου.
Καλημέρα σας. Το ξέρω Αλινα μου πως ακόμα και τα δεκατάκια δεν είναι καλά, αλλά είναι πολύ καλύτερα από το 39+ που είχε. Θα τον πάω αύριο στον γιατρό στην συντεχνία να μας γράψει αναλύσεις να κάνουμε. Να δούμε μήπως έχει κάπια μόλυνση ή κάτι τέτιο.
Καλό μήνα κιόλας σε όλους!!!!! 1 Ιουλίου σήμερα!!! Είμαι 9 μέρες χωρίς ζύγισμα και θα τρελλαθώ!!!!!!!!!!!!!! Θέλω την ζυγαριά μουυυυ.............. πως θα αντέξω ακόμα 21 μέρες? δηλαδή 3 βδομάδες..... 504 ώρες...... 30,240 λεπτά........... Θέλω να δω αν έχει κουνηθεί από το 104.6 που έδειχνε τελευταία φορά πριν πάω διατροφολόγο..............
πωλινα καλημερα!! Αν την κατεβασεις και ζυγιστεις και δεν εχει μετακινηθει η ζυγαρια απο τα 104,6 πως θα νιωσεις? το εχεις σκεφτει? Αν ειναι να σε χαλασει μην το κανεις. Αν εισαι αποφασισμενη πως οτι και να δειξει δεν θα σε επιρρεασει τοτε η αποφαση παλι δικη σου. Καταλαβαινω οτι θα φας τα νυχια σου απο την αγωνια αλλα , το ξερεις οτι εχεις ηδη χασει απο τους ποντους που εχει μετρησει, η ζυγαρια μπορει να το επιβαιβεωσει αλλα μπορει και οχι ακομη. Το μωρο τι κανει σημερα?
Καλημέρα Κέιτυ μου. Ξέρω πως έχει μετακινηθεί σίγουρα από το 104.6 της επειδή σήμερα μπήκα και στο πιο στενό παντελόνι που είχα άνετα, ενώ περασμένη βδομάδα μου ήταν τσίτα. Θα προσπαθίσω να την βγάλω από το μυαλό μου, αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Αλλωστε εκεί που είναι μόνο ο άντρας μου μπορεί να την κατεβάσει, επομένως μόνο αν θέλει αυτός θα ζυγιστώ. Στην ζυγαριά της μαμάς δεν θέλω να ζυγιστώ γιατί δεν ξέρω πόσο ήμουνα πριν εκεί και δεν θα είναι πραγματικό το αποτέλεσμα.
Το μωρό ας πούμε καλά, και πάλι χτες κοιμήθηκε από τις 6 μέχρι τις 8 και μετά 9μιση μέχρι το πρωί. Πυρετό δεν ανέβασε, μόνο δέκατα και πάλι, αλλά δεν έφαγε απολύτως τίποτα χτες. Μόνο γάλα ζυτούσε συνεχώς, και μάλιστα το ήθελε παγωμένο. Σήμερα το πρωί μου φάνηκε και λίγο χλωμός. Σήμερα 3-4 είναι ο παιδίατρος μας στην συντεχνία και αν προλάβω θα τον πάω, γιατί εκεί είναι δωρεάν, αλλιώς αύριο πρωί που και πάλι είναι ο ίδιος παιδίατρος στην συντεχνία. Τώρα αν δω και ως το βράδυ είναι χειρότερα από το πρωί, θα πάρω την τον παιδίατρο να πάω από το ιατρείο του αναγκαστικά.
Τελικά θα τον πάω σήμερα. Θα πάει και η μαμά μου την ίδια ώρα στην συντεχνία για δερματολόγο και θα μου φέρει και τον μικρό να τον πάω παιδίατρο. Προλαβαίνουμε έτσι να τον δει ο γιατρός.
αντε πωλινακι ολα να πανε καλα
Καλημερα πωλινα μου ευχομαι καλα αποτελεσματα για τον μικρουλη σου.Οσο για την ζυγαρια θα σου ελεγα κρατησου λιγο ακομα.αν δεν αντεχεις μπορεις να πεις στον αντρα σου να στην κατεβαζει ανα 15 μερες. χιχι αν το δεχτει!
Θενκς κορίτσια.
Αλίνα μου, τον ξέρεις τον άντρα μου, λες να δεκτεί να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην αποθήκη ανά 15 μέρες? Θα μου την σπάσει στο κεφάλι στο τέλος!!!!! χαχαχαχα
χαχαχαααααα μαλλον εχεις δικιο! ασ την κρυψει καπου πιο ευκολα,στο αυτοκινητο του ισως!
Καλημερα...Πωλινακι, κανενα νεο απο το μικρουλη σου;;;;Ελπιζω να ειναι ολα καλα!
Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε? Πήγα τον μικρό παρασκευή στον γιατρό, και μας έστειλε για αναλύσεις και ακτυνογραφία θώρακα. Η ακτινογραφία καθαρή ευτυχώς, οι πρώτες αναλύσεις καλές, και σήμερα περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων αναλύσεων καθώς και την καλλιέργεια ούρων. Μέχρι απόγευμα θα έχουν βγει και αυτά.
Η ζυγαριά είναι πίσω στα χέρια μου, γιατί αποφάσισα πως για να πω ότι νίκησα τον δέμονα πρέπει να τον αντιμετοπίσω κατάματα εγώ η ίδια. Ετσι, την έχω απο το Σάββατο πίσω στην κατοχή μου, ζυγίστηκα και με είχε δείξει 101.8 αλλά δεν το καταγράφω κάτω, Σάββατο βράδυ ήρθε και η περίοδος. αυτή την στιγμή η ζυγαριά βρίσκετε στην κανωνική της θέση (κάτω από το κομοδύνο) και εκεί θα μείνει μέχρι τις 22 του μήνα, που θα ζυγιστώ πρωτού πάω στην διατροφολόγο. Στόχος μου είναι να αντιμετοπίσω μόνη μου αυτή την εξάρτηση που έχει δημιουργιθεί, χωρίς να παίζω κρυφτούλη μαζί της.
μπραβο πωλινα μου χαιρομαι για την αποφαση σου. αυτη τη περιοδο η ζηυγαρια ειναι λογικο να γινει η καλυτερη σου φιλη! κ στο χερι σου ειναι να ελεγχεις ποσο πολυ θα σε επιρεαζει. λοιπον χαιρομαι που την εχεις παλι κοντα σου κ που εσυ μπορεις να την κουμανταρεις οπως νομιζεις. σιγουρα θα σου δωσει πολλες χαρες!
Καλημέρα Αλίνα μου. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά, που πίστεψέ με καν δεν την δίνω σημασία. Οκ είδα πως από 104,6 που ήταν στις 22.6 πήγε 101.8 και μάλιστα στην πρώτη μέρα περιόδου, είπα πως οκ πάω καλά. Ακόμα 18 μέρες μείνανε να πάω διατροφολόγο. Θα το αφίσω μέχρι τότε για να είναι ακόμα πιο μεγάλη (ελπίζω) η διαφορά.
Γεια σου Πωλινάκι.
Περαστικά στο μικρούλη σου, όλα μια χαρά θα πάνε, τα πιτσιρίκια είναι πολύ πιο δυνατά από όταν ήμασταν εμείς μικρά.
Όσον αφορά τη ζυγαριά, οκ ο καθένας λειτουργεί αναλόγως πώς πιστεύει ότι θα βοηθηθεί.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα κιλά σου πέφτουν όπως βλέπεις, τα 24 κιλά που έχασες σε 4 μήνες, δεν τα έχασες με καμία δίαιτα. :)
Συνέχισε να με μισείς αν σε βοηθάει πάντως :D:D:D
Θενκς Πάρη μου!!!! Πια 24 κιλά ? Που τα είδες? Με το ζόρι 23 είναι!!!! χαχαχαχα Ναι όντως δεν τα έχω ξαναχάσει ποτέ με καμία δίαιτα, όμως έχω ξαναυπάρξει 102 κιλά τον Γεννάρη του 2009!!!! Επομένως θέλω το 99 που έχει να το δω από το 1996!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ναι σε μισώ γιατί σε λίγο όπως πας θα με χαιρετάς από το 8!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαίρομαι ηλικρινά Πάρη μου που τα πας τόσο καλά μετά από όλα όσα πέρασες. Πραγματικά μπράβο σου!!!!!
Πωλίνα κοπελάρα μου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους αλλά σταδιακά.. Θα πρότεινα να το ξεχάσεις εντελώς το θέμα "κιλά και ταχύτητα απώλειας τους" και να επικεντρωθείς σε άλλες δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Συνεχίζεις τα περπατηματάκια όσο σου επιτρέπει ο χρόνος σου? Σε νιώθω λίγο εγκλωβισμένη και δεν θέλω! Σου στέλνω τα φιλιά μου!