Ανέβηκα πάνω στην μεγάλη βεράντα και έπλυνα τα χαλιά...Τα έφτυσα στο στρίψιμο,αλλά τωρα νοιώθω μια απίστευτη ευεξία...Ενδορφίνη οβερλόουντ.
''Μακάριοι οι κοπιώντες, ότι αυτοί αναπαυθήσονται.''
Printable View
Ανέβηκα πάνω στην μεγάλη βεράντα και έπλυνα τα χαλιά...Τα έφτυσα στο στρίψιμο,αλλά τωρα νοιώθω μια απίστευτη ευεξία...Ενδορφίνη οβερλόουντ.
''Μακάριοι οι κοπιώντες, ότι αυτοί αναπαυθήσονται.''
Είμαι σε υποτροπή.
αλλάζω και με τρομάζω, να παραφράσω ένα τραγούδι.
Σκατά. Το ζώο μου χειροτερεύει και με πιάνει φρίκη.
μοναξιά
-τί πρωτότυπο.
WildHoney, bitch μου εσύ, να ξέρεις ότι σε πονάει η καρδιά μου γιατί ξέρω πόσο λατρεύεις τα ζώα και πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτε για' σενα.
Αλλά σου εύχομαι να γίνει κάτι και να πάνε καλύτερα τα πράγματα, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Στο διάολο. Λυπάμαι πραγματικά... Εύχομαι για κάτι καλύτερο. Κουράγιο και δύναμη.
Ο Προφήτης Τέρενς ΜακΚέννα.
Εχουν περάσει 24 χρόνια από τον θάνατό του,και η ανθρωπότητα ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη.
https://www.youtube.com/watch?v=tAvO_bawTtY&t=558s
https://www.youtube.com/watch?v=UFgK_4jhgzA
έχω αναφέρει άλλη φορά ότι το γιουτούμπ είναι κόπιν μέκανισμ για μένα.
εδώ ο ειδικός εξηγεί τί είναι το σύμπλεγμα στην συμπεριφορά.
αισθάνομαι αυτό, μια ενεργοποίηση συμπλέγματος.
Εγώ είμαι κομπλεξικός και σε πληροφορώ σώθηκα γιατί με πλησίαζαν πλούσιες κι εγώ από το κόμπλεξ μου ΤΗΣ έδιωχνα ευτυχώς γιατί τώρα θα ήμουν στα ραδίκια ανάποδα βέβαια το κατάλαβαν κ δημιούργησαν ολόκληρο σχέδιο μεγάλη η χάρη μου και έχω συμβιβαστεί με το κόμπλεξ μου το θεωρώ χάρισμα
Εγώ θέλω πάντως αν πεθάνω να κηδευτω Θεσσαλονίκη κ να βάλετε στον τάφο μου ένα καφεδάκι κι κάτι μπαρμπαδακια που παίζουν ποδόσφαιρο κι εγώ θα πω μια καλή κουβέντα στο Θεό για σασ αυτό το είπα σε 30 κορίτσια εκεί που με κάνουν τον καφέ 2 μαγαζιά και σε εσάς εδώ είμαι φτωχός κι έχω προβλήματα κι η ζωή πάει όσο θα αντέξω
Ευχαριστώ πολύ κι ελπίζω κάποια να το κάνει
Καλά είναι, αλλά για πόσο. Θα δείξει. Ευγνώμων για κάθε βελτίωση φυσικά, δεν το συζητώ. Αλλά με συγκρατημένη χαρά, γιατί δε σε αφήνουν τέτοιες καταστάσεις να νιώσεις ανακούφιση παρά προσωρινά. Μου κάνει κλικ και στον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο πατέρας μου, καρκίνο, δεν είναι ο ίδιος φυσικά, εκείνου ήταν και επιθετικός και σπάνιος, αλλά...
Ένας γνωστός μου παντρεύεται από προξενιό και ζηλεψα γιατί εγώ θα μείνω μόνος μου στην ζωή
Πολύ μοναξιά ρε παιδιά!
3 Οκτωβρίου πρώτη συνάντηση, το έργο θα αποφασιστεί κατά το Δεκέμβριο!!
θα ήταν ωραία να ανεβάζατε Τσέχοφ!
ή τον Ίλιαν Ίβιτς, πολύ σημαντικό έργο γεμάτο νοήματα!
Θεατρικό εργαστήρι είναι. Θα κάνουμε πρόβα σε διάφορα έργα μέχρι να καταλήξουμε στο κυρίως έργο. Ενθουσιασμένος δεν είμαι, ούτε όμως και αγχωμενος
Δεν ξέρω ακόμα πόσα άτομα θα είναι, τώρα ξεκίνησαν οι εγγραφές!
όντως μπράβο σου γενικά.
φαντάζομαι το άγχος σου αν υπάρχει τόση απασχόληση με αυτό ακόμη δεν άρχισαν οι εγγραφές.!
Το άγχος θα ενταθεί όσο πλησιάζει η παράσταση δηλαδή κατά την άνοιξη!
τόσον καιρό χρειάζεται; και δεν θα πληρωθείτε;
Δεν μας πληρώνουν, εμείς πληρώνουμε 10 ευρώ το μήνα
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάω στο θέατρο έχω δεύτερες σκέψεις, γιατί πέρασα μεγάλο άγχος πέρσι μέχρι να μάθω τον ρόλο μου.
δεν είναι πολλά εντάξει τώρα είδα που είπες εργαστήρι. λολ
μαθαίνετε δηλαδή, θα πάρετε κάποια πιστοποίηση την άνοιξη;
να το βάλεις στο βιογραφικό σου, τα ενδιαφέροντα είναι προσόν.
Όχι καμία πιστοποίηση
Αισθάνομαι δυστυχισμένος
Πέρασα όμορφα το Σαββατοκύριακο, οπότε ωραία, με περισσότερη όρεξη για όλα. Περιμένω τον Οκτώβρη με ανυπομονησία, ξεκινάω κάτι νέο.
Όχι με το θέατρο
Αισθάνομαι υπέροχα.
Λοιπόν,έχω εξελίξεις...
Ξεκίνησα να παίρνω και τα 3 αντικαταθλιπτικά το βράδυ πριν τον ύπνο αντί για μεσημέρι,απόγευμα ,βράδυ που τα έπαιρνα.
Παρατηρώ τις πρώτες μέρες περισσότερη ενέργεια κατα την διάρκεια την ημέρας,καλύτερη διάθεση και μεγαλύτερη αντοχή στο τρέξιμο κάθε βράδυ.
Μου είχε πει ένας γιατρός ότι δεν έχει σημασία πότε το παίρνεις το αντικαταθλιπτικό αρκεί να το παίρνεις...Ακυρο τελείως...Εχει μεγάλη σημασία!
Αν αισθάνεστε ότι σας ρίχνει το αντικαταθλιπτικό, δοκιμάστε να το παίρνετε πριν τον ύπνο, ούτως ώστε να μην καταλαβαίνετε αυτο το ρίξιμο.
φαντάζομαι ότι το ξέρει ο γιατρός σου του το είπες; παράτολμο μου ακούγεται.
δεν ξέρω για τις ώρες, μπράβο σου πάντως και για τις εξελίξεις και για το τρέξιμο!
υγεία πάνω απ όλα και τα λοιπά