-
Γιορτάζει το Νατάλι μας;;;;;Κανονικά έπρεπε να γιορτάζεις σε 4 μερούλες που είναι και η γιορτή της αγάπης αλλά, δεν πειράζει, τη συγχωρούμε τη μανούλα που βιάστηκε κατά 4 μέρες...σάμπως και να γεννιόταν ανήμερα στις 14 θα μπορούσε άραγε να αγαπήσει περισσότερο;;;Αμφιβάλλω!!!
Χρόνια καλά και πολλά, λοιπόν, να έχεις δύναμη για να συνεχίσεις να δίνεις δύναμη και αγάπη στους τυχερούς που είναι γύρω σου!
Υγ. δεν ξέρω ούτε εικόνες να βάζω ούτε φωτο...αλλά ελπίζω η δύναμη του λόγου να είναι αρκετή..
Σας φιλώ
-
'Εχει γενέθλια το Ναταλάκι????
Τι να ευχηθω? Τι να ευχηθω?
Μια όμορφη καρτουλα λοιπόν με γλυκές ευχές! ...
39 ε? Δηλαδή 39 ευχες?
Αρχίζω:
1. χρόνια πολλά
2. χρόνια όμορφα
3. χρόνια χαρούμενα
4. χρόνια ευτυχισμένα
5. χρόνια ευλογημένα
6. με υγεία
7. με χαρά
8. με ισορροπία
9. με καλούς φίλους
10. με ελευθερία
11. με ευρυχωρία
12. με άνεση
13. με αυτοπεποίθηση
14. με αυτοεκτίμηση
15. με αγάπη για τον (υπεροχο) εαυτό σου
16. με χαμόγελο
17. με θετική σκέψη
18. με θετικη ενέργεια
20. με πίστη
21. με αισιοδοξία
22. με καλή παρέα
23. με ελαφρύτερο σώμα και ψυχή
24. με πολλη πολλη αγάπη!
25. με νέες εμπειρίες
26. με ταξίδια στο Παρίσι
27. με πτυχίο
28. με όρεξη για ζωή
29. με γνώσεις μαγειρικής (χαχα)
30. με χιούμορ
31. με ενα μωρό! (ή και δύο!)
32. με υγεία στους αγαπημένους σου γύρω σου
33. με εκπληρωμένα όνειρα
34. με χρώμα
35. με τραγούδι
36. με τρέλα και κορδέλα
37. με τόλμη χωρίς φόβο!
38. με όλους εμάς που σ' αγαπάμε και...
39. με αυτόν που σε λατρεύει και λιώνει για σένα!
Είσαι υπέροχη και μοναδική!!! Πολύτιμη και αγαπησιάρα!!!
Καρδιοκλεφτρα μας!
Την αγάπη μου ομορφούλα!
-
ααααα ξεχασα..... κατι ακόμη!!!!
για σήμερα... για να μην εισαι μόνη.....
σου στελνω και ενα μπαλονι... με εναν ασχημο! χαχα
μην τον διώξεις καλε και αρπάξει κανενα κρυολόγημα! Βάλτον μεσα τον ανθρωπο!!! :)
-
Αντε βρε Ναταλάκι, σπάσε το μπαλόνι να δούμε τι έχει από πίσω !!!!!!!
Χρόνια πολλά, πολλά με υγεία, αγάπη και καλή διάθεση... Εύχομαι να γίνουν όλες οι ευχούλες σου πραγματικότητα.... ΄
(για την καθυστέρηση έχω ήδη δικαιολογηθεί, γιατί το νοιώθω ότι ετοιμάζεστε να μου τα σούρετε ... )
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας,τις τόσο ζεστές και ξεχωριστές!
Σύζυγε,πιστοκόριτσο,Πωλινά κι,παλίρροια,Νεκταρίνι,Αλα� �ουμένια...δεν έχω λόγια...
Το ελάχιστο να πραγματοποιηθεί από όσα μου εύχεστε,είμαι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!
Για πρώτη φορά στα τόσα μου γενέθλια δεν είχα τούρτα ούτε έσβησα κεράκια...
39 χρόνια πριν οι γονείς μου ήταν στην κλινική για μένα,χθες ήμασταν η μαμά κι εγώ
στο νοσοκομείο για τον μπαμπά...Ας είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ευοίωνα κι άλλη ευχή ας μη βγει.
Τα τηλέφωνα και η αγάπη σας έκαναν τη μέρα μου ξεχωριστή.Κι ο ήλιος μου έκανε τη χάρη να λάμπει...
Παράπονο δεν έχω κανένα!Μια μεγάλη αγκαλιά να σας σφίξω όλους μέσα και δυό ρουφηχτά φιλιά!
Να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας,αγαπημένοι κι ενωμένοι τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δύσκολα
κι ό,τι είναι το καλύτερο για τον καθένα να έχουμε τη φώτιση να το διακρίνουμε,την πίστη να το επιδιώκουμε
και τη δύναμη να πληρώνουμε το όποιο του τυχόν τίμημα.Να μου σας προσέχετε,πολύτιμές μου!Φιλάκια πολλά!
-
Πιστοκόριτσο??Εγώ...??:roll:
Ελπίζω οι εξετάσεις να είναι τέλειες...
φιλάκια μάτια μου
-
Καλημέρα σας!
Ναταλάκι μου ελπίζω τα παοτελέσματα του μπαμπά να είναι τα καλύτερα που μπορεί να έχει.
Φιλάκια καλή μου
-
:) Σας ευχαριστώ,πιΤΣοκόριτσο και Πωλινάκι μου!
Το ότι κάτι κακό έχουμε,το έχουμε...Πόσο πολύ είναι πλέον το θέμα...
Θετικές σκέψεις και πίστη στο καλύτερο δυνατό!Προς το παρόν είμαι ήρεμη.
Σας φιλώ και φέυγω πάλι για το νοσοκομείο.Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο!
-
ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές κι επιτυχίες και ένας κύριος ψηλός μελαχρινός με αδρά χαρακτηριστικά και την κορμοστασιά του κυρίου με το μπαλλόνι (που είναι λίγο πιο πάνω) να μπει στην ζωή σου.
όσο για τον πατερούλη σου τι να πω σου εύχομαι κοριτσάκι μου όλα να πάνε καλά φιλιά πολλά πολλά πολλά ....
-
καλημέρα ξανά σε όλα τα κορίτσια από Κύπρος έως βόρεια..
συγχωρέστε με για την απουσία μου αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω
πολλά συγχαρητήρια στην κορούλα της φίλης τάιντ και εις ανώτερα..
φιλιά στις υπόλοιπες να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο...
-
Καλημέρα κοριτσάρες μου, Τι μου κάνετε?
Ναταλία μου πως είναι ο μπαμπάς? βγήκαν τα αποτελέσματα? Ελπίζω όλα να είναι καλά.....
Φιλάκια!!
-
Xρόνια σου πολλά!!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο!!!
-
Χρόνια σου πολλά Ναταλάκι μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και υγιής, εσύ και όσοι αγαπάς.
-
kαλημέρα κορίτσια...όταν λέω εγώ ευλογημένη ρουτίνα, ακριβώς αυτό εννοώ: τις άσχημες αλλαγές της ζωής μας που προανώς υπάρχουν για να διακρίνονται οι όμορφες αλλά δεν παύουν να είναι επίπονες! Τα καλύτερα στον μπαμπά της Νάταλι, τα πιο ανώδυνα και αξιοπρεπή.
Καλή Κυριακή σε όλους, ευχαριστώ Αννεζίνα για τα συγχαρητήρια, Πωλίνα μετράμε γερά, Πιτσόπαιδο όλο κατεβαίνεις τυχερή, Μπάρμπι πού είσαι;;;;;;;;
Σας φιλώ!
-
Καλημέρα ερωτευμενούλια!!
Είμαι από αυτές που διαλέγουν να γιορτάζουν την αγάπη κάθε μέρα και οχι μονο μια μέρα τον χρόνο!
Ειναι πολύ σπουδαίο να αγαπάς αλλα και να δέχεσαι την αγάπη των άλλων!
Νιώθω πολύ ευλογημένη και είμαι ευγνώμων!
Να εχουμε μια πολύ όμορφη μέρα με πολύ πολύ αγάπη και πολλές εκπλήξεις!!! :wink1: