Αχαχαχαχα...ειλικριναααα;;;!! !σοκ κ δεος!!!Εγω επιμενω να δει καντυ καντυ...για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλιοι...
Printable View
Ε όχι ρε συ Γιώργος δεν ξέρεις την Κάντυ έλεος!!!!
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος δες
Οι απίθανοι
Ξενοδοχείο για τέρατα
Εγώ ο απαισιοτατος
Ο μικροποδαρος
Πίτερ ρομπότ
Σελροκ Ζουμπομς
Αν τις είδες και όλες αυτές τι άλλο να πω δεν θυμαμαι
Δες harry potter να ησυχασουμεε
Θα δω χαιντι
υπολογισαν σχεδον τα παν τα και μονο ενα πραγμα τους ξεφυγε οτι με ειδοποιησε ο Θεος και μου αποκαλυψε τοσο ποιοι βρισκοντουσαν πισω απ ολα αυτα καθως και το πραγματικο τους προσωπο και οταν το πεπλο επεσε ας το σκεφτοντουσαν καλυτερα για το τι γκαφα εκαναν αφου μολις ειδα το ποιοι ειναι πραγματικα μετα δε γινετε να παρουν πισω τιποτα γιατι το πηραν κατοπιν εωρτης γιατι ειχα τοση αυτοπεποιθηση εκεινη τη στιγμη που ξεχασαν οτι απλα το επαιζα αποδυναμωμενος γιατι ηθελα να δω τι θα κανουν και κοιταγα πολυ καλα οσα εβλεπα
και απ οτι βλεπω το μονο που τους ενδιαφερει σημερα ειναι να με συγκινησουν κατι που δε προκειται να γινει γιατι εμενα αυτη τη στιγμη το μονο που με απασχολει ειναι το τι μου ειπε ο θεος για το θεμα αυτο και οχι οι ιδιοι δε προκειτε να καμψουν τη θεληση μου με τιποτα εγω συνεχιζω ακαθεκτος και η δυναμη μου δε στερευει με τιποτα ισα ισα θα κανω οτιδηποτε για να το αποδειξω αυτο το οτι χαλαρωνω μονο οταν θελω εγω και μονο οταν γινετε αυτο που θελω αν νομιζουν οτι θα με μπερδεψουν ο θεος θα με ξεμπερδεψει και αυτο το εχουν ξεχασει μαλον και αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του θεου εμφανιζετε παντα οταν τον χρειαζεσε και ποτε οταν δε τον χρειαζεσε αφου μπορεις να καταλαβεις πολα για το χαρακτηρα καπιου απο το τροπο που θα σου συμπεριφερθει οταν τον εχεις αναγκη το να εμφανιζετε καπιος απ το πουθενα και να σε καθοδηγει σαν μανα σου η πατερα σου αυτο ειναι ενδειξη αγιοσυνης
Σηκωνομαι το πρωι, παω στο δωματιο της μανας μου να παρω ενα ρουχο, μυριζε εντονα κατι σαν οινοπνευμα. Αμεσως αισθανθηκα ζαλαδα και ενα γαργαλημα πισω απ το κουτελο. Πιο ελαφρα μυριζε ετσι και στο διπλανο δωματιο. Ειμαι πολλες ωρες τωρα απο τοτε που νιωθω θολουρα, ζαλαδα και βαρος στο κεφαλι. Πυρετο δεν εχω να πει κανεις οτι κρυολογησα. Τι διαολο επαθα; Ρωταω τη μανα μου εβαλες οινοπνευμα πουθενα, οχι μου λεει. Δεν καταλαβαινω.
Θα θελα να ξυπναω καθε πρωι σαν να παιζω σε διαφημιση,να τρωω υγεινο πρωινο ,να κανω γιογκα κ τετοια...τωρα περιμενω περιοδο ομως κι ολο τρωω κ εχω φουσκωσει σα βοδι...καμμια σχεση δλδ...
Μα αυτο γαμωτο...εχω παρει πεντε κιλα κ δε μου παει καθολου...δε χωραω στα ρουχα μου...καπνιζω πολυ και τρωω τον αμπακο...το πιστευεις οτι ετρωγα επι μια βδομαδα δυο κρεπες καθε μερααα;;φαντασου τωρα με την περιοδοοο...θα γελανε μαζι μου οι ντελιβεραδες...αλλα με πιανουν κατι πεινες κ υπογλυκαιμιες....τωρα την πιτσα τι ηθελες να την αναφερεις...;;;εδω μονο γραπτο το ειδα κ ζηλεψα...ελπιζω να συγκρατηθω κ να μην κανω παλι μαλακιααα
για σασ που θελετε να με βαλετε φυλακη λυκειο 15 μηχανικοσ τει στρατο στρατονομοσ ξερω την αληθεια για τα παντα θα σασ δωσω ενα τυρακι απο οτι γραφουν 100 εκατομμυρια αμερικανοι εχουν χρονιο πονο η αληθεια ειναι οτι εχουν σχιζο και παιρνουν ναρκωτικα αναλγητικα δεν μπορει 100 εκατομμυρια στην αμερικη να εχουν σχιζο καθωσ και 10 εκατομμυρια ελληνεσ κατι εγινε παγκοσμια στα αλλα κρατη δεν ξερω τι γινεται
Ξανά μετακόμιση. Ήρθα εδώ πριν από 4-5 χρόνια για να γλυτώσω από την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι. Εδώ συνέχεια έλεγχος μιας και δεν είναι εύκολο να ζεις με παππούδες. Όμως τουλάχιστον είχα διαμορφώσει τον δικό μου χώρο όπως ακριβώς τον ήθελα, είχα κάποια ηρεμία για διάβασμα, είχα συνηθίσει. Δεν ήμουνα με μια βαλίτσα στο χέρι σε περίπτωση που ξεσπούσε πανικός για να 'φευγα σε σπίτια συγγενών ανά πάση στιγμή για διανυκτέρευση. Τώρα έγιναν τα πάνω κάτω. Θα έρθει να μείνει εδώ ένας άνθρωπος που μου έχει κάνει πάρα πολλύ κακό και θα είναι επικίνδυνο και για την ψυχική αλλά και την σωματική μου υγεία αν μείνω... Το έμαθα το απόγευμα, μάζεψα ήδη κάποια πράγματα για να τα επιστρέψω σπίτι μου (που η κατάσταση είναι καλύτερη ναι μεν από παλιά, αλλά πάλι είναι χάλια) και τώρα κάθομαι στο κρεβάτι, κοιτάζω το δωμάτιό μου, φτιάχνω τον χώρο για να τον αφήσω ωραίο όταν φύγω σε 2-3 μέρες και είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Γιατί να μην μπορώ να έχω μια φυσιολογική ζωή; Γιατί;
Μην κάνεις παράθεση πλς. Θα το επεξεργαστώ για να μην φαίνονται οι λεπτομέρειες. Ποτέ δεν ξέρεις.
Και που θα πας? Έχεις δικό σου σπίτι? Καλά κατάλαβα?
Με τους γονείς και αδερφό
Αν μπορείς κάνε επεξεργασία το προηγούμενο please για να μην φαίνεται τι έγραψα
Αχαχαχα...φιλη μου μην φοβασαι...!!!δεν θα λιμοκτονησω...!θα φαω ενα φρουτο αντι για δυο κρεπες....!!!το μεσημεριανο μου πριν απο πεντε λεπτα το τελειωσα...ουτε στην χωνεψη δεν ειμαι ακομααα...αλλα ναι!! καημο το χω να ξυπναω και να πινω σμουθις κ να κανω γιογκες...σε καλο δρομο ειμαι δλδ...προς τα κει παω ξεκαθαρααα απλα το παω σαν χελωνααα...
Απο την στιγμη που υπαρχει φοβος για την σωματικη σου υγεια εφυγες χθες...φυσικα να κλαψεις και να ξεσπασεις αλλα εφυγες χθες...συναισθηματισμοι δεν χωρανε...σφιξε δοντια,διαμορφωσε και τον προηγουμενο χωρο ωστε να νιωθεις ανετα και οσους σε επηρεαζουν μαθε να τους γραφεις...βρες τροπο...κλεισμενη στο δωματιο;στο δωματιο...περισσοτερο εξω;εξω...θα βρεις τον τροπο.
Σ' ευχαριστώ Γιώργο.
Για αρκετό καιρό απ' ότι έμαθα. Είναι λεπτή η κατάσταση. Δεν πρέπει να ξαναγυρίσω όμως. Τους έχει φάει η ζήλια και η κακία. Συγγενείς σου λέει μετά. Οι συγγενείς μας κάποτε είναι οι χειρότεροι εχθροί μας. Τους σιχάθηκα όλους.
Στο σπίτι η κατάσταση είναι άσχημη, αλλά όχι τόσο άσχημη όσο παλιά. Νομίζω δηλαδή. Αφού 5 χρόνια δεν ζούσα εκεί. Κάποιες μέρες ακόμα και για επίσκεψη δεν την πάλευα και αρρώσταινα. Θα δω. Δεν ξέρω ειλικρινά. Έχω κουραστεί. Το μόνο που θέλω είναι να εξαφανιστώ όσο πιο σύντομα γίνεται και να πάω σε ξένη χώρα μακριά από όλους και όλα και να ζήσω μόνη μου. Μπορεί να μην γίνει και ποτέ αλλά αξίζει να το ονειρεύομαι και να το προσπαθώ, για να μην φουντάρω.