Εγώ έχω όμως και σε λίγο δε θα μπορώ να περπατήσω γιατί θα με τραβάνε πίσω......
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Οχι ρε γιατι να προκαλει?Επειδη λεει οτι του στελνω μειλ,του κανω κορτε στο skype,επειδη με λεει ανοιχτοποδαρουσα και θυμα καποια πολυ βαριας ιστοριας προ 5 ετων?
Επειδη λεει οτι εγω αναζηταω το κακο του και το εχω συζητησει με μελη εδω?
Αντε φιλια..Και μην ασχολειστε..Ο Αεον δεν αστειευεται!Υπαρχει κινδυνος να αυτοκτονησει ο Πανου με την τοσο ευαισθητη ψυχουλα που εχει και στο τελος θα φατε ολοι μπαν :)
Ελα τωρα σταματαμε εδω για να μην συνεχισει αλλο... keep it low και ακου αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=RERXiliJfdI
Αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=dQIjaKfWnSY
Οκ..Το μονο που θελω μιας και σε λιγο θα μπαναριστει το προφιλ αυτο και σωστα θα γινει..Να μην επιτραπει αλλο στον παλαβιαρη να ασχολειται μαζι μου και να με συκοφαντει.Αλλωστε αναφερεται αυτος ο κανονας για τα μπαναρισμενα μελη.
Μακια.
Όχι, δεν είναι έτσι. Δεν πρόκειται για επιλεκτική μεταχείριση κι ούτε υπάρχει η έννοια του παραδειγματισμού στις διαχειριστικές ενέργειες. Η έννοια του παραδειγματισμού, είναι για άλλες κοινωνίες, για άλλους ανθρώπους και σίγουρα απέχει μίλια από το τον τρόπο που λειτουργώ!
Υπάρχει ένα σύστημα προειδοποιήσεων όπου όταν κάποιος φτάσει σε ένα αριθμό προειδοποιήσεων, το σύστημα, στην επόμενη προειδοποιηση, αποκλείει το μέλος από το φόρουμ. Προφανώς το mnimonio ήταν στο όριο.
αεον, εχεις τα δικια σου, δεν λεω, αλλα λαβε υποψη σου και την καθυστερηση των επεμβασεων σας..
επιτρεπετε συκοφαντιες να βρισκονται ακομα και τωρα που μιλαμε στον αερα, ενω εχουν γραφτει μερες πριν και μερικα μελη νοιωθουν την αναγκη να διαψευσουν τον συκοφαντη και να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
aeon h opos legese προσωπικα δεν θα το αφήσω ετσι!
το φορουμ λεει ότι είναι "υποστηρηξη" εδώ μεσα η παρεα με κραζουν κι με βριζουν!!!
επισης ειρονευοντε την ψυχικημου ασθενεια!!
αεον ξερεις παρα πολύ καλα ότι υπαρχουν κανωνες πανω σε θεματα υγειας!! για αυτό κι όπως επρεπε εχω γραψει μηνυμα που κανω γνωστο το προβλημαμου!! ετσι λοιπον από την στιγμη που δεν αποτρέπεις την παρεα κι τους επιτρεπεις να με κραζουν να με βριζουν κι να κανεις επιλεκτικη φιλια!!! γνωρίζεις τους κανωνες ο.κ.?
επισης δεν υπαρχει καμια δικαιολογια που να μου κανεις παρατηρηση η όπως αλλιος το λενε!!!
δεν εχω παραβει τους ορους του φορουμ!! από δευτερα θα δειτε αν υπαρχουν κανωνες ακομα κι στο ιντερνετ!!
αεον εχω κι εγω μαγαζι!!! όπως δεν εχω δικαιωμ εγω να μην αφήσω καμια κι κανεναν πελατι να μπει μεσα κι να διασκεδαζει -ως το σημειο που δεν κανει κατι παρανομο- ετσι κι εσυ δεν εχεις δικαιομα να μου λες ότι κανω κατι στραβο!!! το να εχεις φιλαράκια χρηστες είναι λογικο κι φυσιολογικο!!!αλλα μεχρι εκει όταν παραβαινουν τους κανωνες προς έναν ασθενη εισαι υποχρεωμένος να τους αποβαλεις οριστικα!!!
απετω να μου πεις σε ποιο μηνυμα εχω πρωτος ξεκινηση διαμαχη?!! απετω να μου δειξεις που λεω ψεματα!!! που συκοφαντω!!
Γιώργο, συμμαζέψου σε παρακαλώ γιατί έχω δεκάδες μηνύματα σου που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση. Μόλις τώρα διέγραψα άλλα 2 τέτοια.
Να χαρείς, έχω μια αλλεργία στις χειριστικές συμπεριφορές.
ΥΓ. Φιλικά: σέβομαι το πρόβλημα σου, μην το κάνεις σημαία και άλλοθι.
από δευτερα θα περημενω τον υπευθυνο σας ψυχολογο η γιατρο!-αφου πρεπει σε ένα σαιτ ιατρικης - να εχετε καποιον με αδεια επαγγέλματος θα περημενω να μου στειλει μην.!!
θα περημενω επονυμα κι όχι με ψευδονημα να με παρει τηλεφωνο η να βρεθουμε από κοντα κι να μου εξηγηση πως επητρεπετε παρα την ειδοποιηση που σας εχω γραψει!! ότι πασχω από ψυχιατρικο πρόβλημα!! κι παρα ταυτα αφήνετε κι μαλιστα επικροτητε την ειρψνια προς εμενα!! με αποτελλεσμα να εχει προκληθεί πρόβλημα σε εμενα!!! ετσι λοιπον από δευτερα θα πρεπει να μου εξηγήσετε πως το επιτρεψατε αυτό.
όπως λεει κι η ΕΕΤΤ. προσωπικα σας εχω ενημερωσει για κάθε ποροβλημαμου!! επισης εχω κανει κάθε ενεργεια που προβλεπετε, εχω ζητησει συγνωμη κι εχω αναφερει πως επυθημω το να σταματηση κάθε προσωπικη επιθεση!! τελος εκανα κι το προβλεπομενο από μερος μου να εχω αναφερει με γραπτο μηνυμα σε εσας- στο φορουμ δλδη- κάθε παρενοχληση που εχω δεχτει!! περασαν οι μερες- λενε ότι πρεπει να περασουν 12 εργασημες μερες- περασαν οι μερες, την δευτερα δλδη κι μεχρι τωρα τυποτα!! επειδή όμως όπως γνωρίζεις αυτές οι υπηρεσσιες συνηθως είναι κλειστα τις γιορτες μαλον από την άλλη βδομαδα! θα τα ξανα πουμε
από ότι βλεπω εχεις πολύ διαφορετικη συμπεριφορα σε εμενα ε? στις φιλες σου μηλας με ευγενεια κι θα παρακαλούσες να μην γινοταν αυτό κι σε εμενα μηλας απότομα κι με τροπο πολύ υποτιμοτικο!!
νομιζω ότι θα επρεπε να γραψεις ότι το φορουμ δεν εχει με ψυχικες διαταραχες !! διοτι πολύ κοσμος θα την πατησει!!!
αεον, από εμενα δεν θα ακουσεις λογια υποκρισίας!! θα σου μηλαω στα ισια!!! αν θες μπορεις να με διεγραψεις-εξαλου θα το κανεις συντομα- εςλπιζω όμως να βλεπουν την αντικειμενικοτητασου όλα τα μελοι του φορουμ!!
πως μηλας σε εμενα που εχω πρόβλημα- κι όχι στα λογια εχω χαρτια από νοσοκομεια κι από γιατρους- κι πως μηλας σε ατομα που μπαινουν εδώ μεσα με σκοπο απλα να κοροιδεψουν η να μιοσουν ανθρώπους!! όπως κανουν σε εμενα!!!οπου παρα το ότι εχω αναφερει το θεμαμου καποια ατομα εδώ μεσα-μνιμονιο-ρεμεντυ-κ.α. βριζουν κι λενε διαφορα ειρωνικα σχολια για το ότι είμαι χρηστης!! όπως ότι δεν εχω φλεβες!! ότι είμαι καμενος!! όλα αυτά υπαρχουν
Μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις..Οχι οτι υιοθετω απολυτα αυτο που λεω,αλλα στην δικη σου περιπτωση πιστεψε με και πολυ που κρατηθηκα!Διοτι εσυ ξεκινησες εναν ανελεητο πολεμο με ψεμματα προς το προσωπο μου ουσιαστικα ανευ λογου!
Περιμενες να σου απαντησω με λουλουδια?Οχι καλε μου ανθρωπε!Και στην τελικη βλεπεις οτι εχω μπαναριστει,απο αυτα που σου ειπα μπαναριστηκα και συνεχιζεις τον βοθρο..
Γιώργο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απειλείς και προσπαθώ να σε προστατέψω. Συκοφαντείς και διαγράφω τα μηνύματα σου (πάνω από 10 εως τώρα). Καυγαδίζεις και ξανα διαγράφω (πάνω από 30-40 μηνύματα έως τώρα). Σου στέλνω προειδοποίηση ότι παραβιάζεις κατ επανάληψη τους όρους χρήσης του φόρουμ και μου επιτίθεσαι.
Αν δεν καταλαβαίνεις τις φιλικές προθέσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι και δεν σκοπεύω να ξανα επανέλθω στο θέμα. Μίλα μόνος σου.
ΥΓ. Ναι, είσαι στο όριο των προειδοποιήσεων. Αν συνεχίσεις να απειλείς/συκοφαντείς κτλ, προφανώς και θα αποκλειστείς από το φόρουμ. Σου μοιάζει μεροληπτικό αυτό?
ΑΕΟΝ ξερεις πολύ καλα ότι απεχω αρκετες φορες από το φορουμ για μηνες!!! ξερεις πολύ καλα ότι μεχρι σημερα δεν εχω βρισει ουτε εχω προσβαλει κανενα!!!
ξερεις ότι εχω παραδεχτει την αξια του φορουμ. Ξερις πολύ καλα ότι δεν εχω προσβαλει απεναντίας εχω σταθει σε πολλα ατομα!! κι ακομα κι σε πολύ επικυνδηνα θεματα-ρωτα τον νικο- .ουτε εχω σκοπο να είμαι εδώ για παντα!!!από την στιγμη που προσβαλετε η ασθενειαμου .
όμως ξερεις καλα ότι το καταστατηκο σας αναφερει πως δεν πρεπει να φερομαστε κι να προκαλουμε καποιον να κανει κακο στον εαυτοτου!! ετσι λοιπον υπαρχουν πολλα μηνυματα εδώ που με προτρεπουν να παω να πιω!! να παω,,,,,
για όλα αυτά τι εχεις να πεις???
προσωπικα ακομα κι τωρα, παρα τις τοσες προσβολες συνεχεια κανω το πρωτο βημα κι λεω ότι δεν ξανα ασχολουμε ουτε θα ξανα γραψω κατι κακο η ότι άλλο για τα συγκεκριμενα μελοι του φορουμ!! θα επρεπε να τους το πεις κι εσυ νομιζω ε?
Και εγω πλακωθηκα με ανθρωπο που εφαγε μπαν...Μετα το μπαν ομως βουλωσα το στομα μου,γιατι το θεωρω χυδαιο να συνεχιζεις να βριζεις καποιον οταν δεν εχει την ευκαιρια να σου απαντησει.
απετω να μου στειλεις το μηνυμα που σε εχω απειλησει!!! όπως απετω κι να μου πεις αν προβλεπετε να υπαρχει τετοια συμπερηφορα σε καποιον ασθενη ψυχικα όπως εγω!!!!
Μα δεν αντεχεις ουτε να απαντησω,θες μονο εσυ να μιλας ανθρωπε!
Να μπαναριστει το προφιλ ναι,ετσι και αλλιως ειπα ποια ειμαι και μπηκα μονο και μονο για να σε βαλω στην θεση σου,αλλα εσυ αγορι μου δεν παιζεσαι.
Αντε Αεον,σουταρε το το προφιλ..Ετσι και αλλιως το mnimonio θελω!Αν ξαναμπω θα τα πουμε σε εναν μηνα που θα ληξει το μπαν!Καλη Ανασταση σε ολους.
Και σε εσενα Πανου.
den ανεχομαι προσβολες ουτε από την κοπελαμου!!θα δεχτω από εσενα???
οσο για κουβεντα, κι διαλογο ,είναι κατι που θελει σεβασμο κι ευγενεια για να υπαρχει!! όταν βριζεις δεν γινετε!! ο διαλογος θελει επιχειρηματα!! όχι προσβολες!!! επισης δεν γινετε να μου την πεφτετε 4-5 ατομα μαζι κι να περημενετε να απνατησω ψυχραιμα κι αναλογα σε ολους!!!
προσωπικα δεν θα ειμουν τοσο καιρο στο φορουμ ,εξαλου προσωπικα εχω απεχει πολλες φορες κι για μηνες!! λογο του ότι εχω προσωπικη ζωη κι μου αρεσει να ζω!! απλα αυτόν τον καιρο λογο ότι ειχα χειρουργιο καθομουν σπιτι κι επισης δεν θα μπορουσα να μην απαντω σε τοσες προσβολες!!
οσο για το πασχα, ευχομαι να αποπκτησετε ολοι σας κατι ομορφο στην καθημερηνοτιτα σας ώστε να μην υπαρχουν τοσα νευρα!!!
Και εγω δεν ανεχομαι ψεματα οταν δεν σε εχω ενοχλησει..Το καταλαβες?Πως να στο κανω λιανα??
Αν εισαι ανδρας παλαιας κοπης οπως λες και με εντονη ζωη και τιμας τα παντελονακια σου..Παραδεξου οτι ειπες ψεματα μονο και μονο επειδη διαφωνησαμε μαζι σου στο θεμα των εξαρτησεων!Θυμασαι ποσο ευγενικα σου μιλησα?Οταν δεν καταλαβα το αστειακι σου,ξεκινησες την συκοφαντια και τα σεναρια.Το εχω ξαναπει δεν φταις εσυ..
Φταιμε ολοι οσοι ασχοληθηκαμε στα θεματα εδω μαζι σου.Ας γινει παραδειγμα προς αποφυγην λοιπον ολη αυτη η σουρεαλ κατασταση που δημιουργησες εσυ και μετα συνεχισαμε και εμεις κατα καποιον τροπο.
se παρακαλω μην μου ξανα γραψεις κατι, αν μπορεις σε θερμοπαρακαλώ!!!!!!!!!!!!
οσα χρονια είμαι εδώ μεσα, εχω τσακοθει με διαφορα μελοι του φορουμ ,εχω βρηστει, εχω ερθει σε ασχημες φασεις!!
όμως οσο ασχημα μου φερθηκες εσυ! δεν εχω ξανα υποστεί πωτε!!ουτε εδώ, ουτε πουθενα στο διαδικτιο!! τοσο πολύ να με προσβαλουν τετοια μανια να με μιωσουν !!πωτε!!! δεν μπορω να καταλαβω γτ. τετοιο μισος!! ειδικα το ότι στην αρχη μηλαγες φιλικα- βεβαια με σκοπο να γινει ολο αυτό μετα- αλλα αυτό το πραγμα με εχει πιραξει παρα πολύ!!! δεν εχω ξανα νιωσει τοσο ασχημα.
λοιπον δεν σε βριζω ουτε θα σου πω κατι κακο!! απλα ζητω να με αφησεις ησυχο .
Καμια απαντηση..Δεν περιμενα να παρεις πισω τα ψεματα περι πεσιματος στα πμ (σε εχω προκαλεσει να τα βγαλεις στην φορα),περι μειλ,περι συζητησεων δικων μου με μελη εδω..Καλα για το "κακο" που με βρηκε δεν θα το αναλυσω καν γιατι ειναι εντελως για γελια κατασταση :)
Aeon μπορεις σε παρακαλω να μπαναρεις το προφιλ αυτο,δεν θελω να ειμαι διπλοπροφιλη και σε παρακαλω μονο να μην ξαναεπιτρεψεις να αναφερεται σε εμενα αμεσα ή εμμεσα.Ευχαριστω.
δεν κραταω μηνυματα,τα σβηνω! αφου δεν χωρανε πολλα μυνηματα!!!! συνεχιζεις κι ασχολείσαι μαζιμου!! σε εχω παρακαλεσει κι εκει!! εσυ δεν σταματας!! με λες κι ψευτη από πανω!! δεν λεω ψεματα!!!!!!!
ευχομαι να βρεις κατι άλλο να ασχοληθείς!!! κατι άλλο να ενοχλεις!!!!
μην φοβάσαι από εμενα δεν προκεται να μηλω για εσενα!! στο καλο!!!! ισως είναι ότι πιο ευχαρηστω ακουσα!!χιχιχιχιχχι
Υ.Γ. δεν θελω να ξανα γραψεις κατι σχετικο με εμενα!! αν μπορεις καντω!! προσωπικα δεν θα σου ξανα απαντησω!!!
κι μια ομορφη παριμια που μου ειπε καποιος πριν λιγο-οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε- χιχιχιχι
Και οποιος εχει τον ζορο ζοριζεται!
Δεν εισαι αντρας λοιπον..Σου αρεσουν οι συκοφαντιες προς τους αλλους και τα ωραιοποιημενα ψεματα προς τον εαυτο σου.Καλη τυχη στην πλανη σου,οχι στην ζωη σου γιατι δεν ειναι ζωη αυτο..Αλλα πλανη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση)
...μνημονιο, σταμάτα το.
Ολοι έχουμε βγάλει συμπέρασαμα αφού είναι οφθαλμοφανές τι συμβαίνει, (ακόμη και στη διαχείριση που όπως δήλωσε είναι μόνο τυπικό το θέμα).
Χάρηκα πάρα πολύ που το μπαν θα κρατήσει τόσο, και δεν είναι οριστικό.
Μη χαλάς κοριτσάκι μου τη ζαχαρένια σου, ο αποκλεισμός είναι σημαντικός σε άλλα επίπεδα και πολύ περισσότερο στην ίδια τη ζωή.
Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι αποκλεισμένος.