Printable View
Quote: Originally Posted by nick190813 χαχχαχα ρε γουαι πραγματικα ωρες ωρες με προκαλεις,δεν φταιω εγω ειναι αυθορμητο Τέτοια γράφε,και θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους.
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Δεν σου απολογηθηκα...αν ειναι να κλεβεις τις ατακες μου καντο τουλαχιστον σωστα -_- Μην μου απολογεισαι ρε ναταλια ελεος.δεν χρειαζεται σ ειπα:p
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τέτοια γράφε,και θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους. ωραια παμε σοβαρα ,εσενα σ νοιάζει να εχει μονο ομορφο ποσωπο η και σωμα?αν ειχε πανεμορφο προσωπο και ηταν χοντρη θα εκανες κατι?
Quote: Originally Posted by cube Θα την έκλεινες σε ένα δωμάτιο μόνο με νερό..... Θα της έκανα και αξιόλογα δώρα.....
Quote: Originally Posted by nick190813 Μην μου απολογεισαι ρε ναταλια ελεος.δεν χρειαζεται σ ειπα:p Ρε φιλε ξερεις τι θα πει απολογια; :P
Quote: Originally Posted by nick190813 ωραια παμε σοβαρα ,εσενα σ νοιάζει να εχει μονο ομορφο ποσωπο η και σωμα?αν ειχε πανεμορφο προσωπο και ηταν χοντρη θα εκανες κατι? Και τα 2. Εσύ? Εγώ όχι.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Θα της έκανα και αξιόλογα δώρα..... Όπως.......?
Quote: Originally Posted by cube Όπως.......? Μια ζυγαριά,ένα ελλειπτικό,έναν διάδρομο,ένα πρόγραμμα για δίαιτα.....
Quote: Originally Posted by Natalia_sups Ρε φιλε ξερεις τι θα πει απολογια; :P η δικαιολογιση.Αλλα σταματα να συνεχιζεις να το κανεις σ ειπα δεν μ νοιάζει
Quote: Originally Posted by cube Όπως.......? Κολαρο με τειζερ στο λαιμο να τη σοκαρει οταν τρωει χαχαχα
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Και τα 2. Εσύ? Εγώ όχι. αν ηταν χοντρη εγω θα της εφτιαχνα λουκουμαδες και θα καναμε το πλακωτο μετα χααχχαχα
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Μια ζυγαριά,ένα ελλειπτικό,έναν διάδρομο,ένα πρόγραμμα για δίαιτα..... Α είσαι πολύ καλός....χαλάλι της τα έξοδα.........
Quote: Originally Posted by nick190813 αν ηταν χοντρη εγω θα της εφτιαχνα λουκουμαδες και θα καναμε το πλακωτο μετα χααχχαχα Τι να σου πω.................
Quote: Originally Posted by nick190813 η δικαιολογιση.Αλλα σταματα να συνεχιζεις να το κανεις σ ειπα δεν μ νοιάζει Η πολλη παρεα με τον why σε εκανε να χρησιμοποιεις παρομοια επιχειρηματα χαχα τεσπα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τι να σου πω................. ε εγω φταιω ρε γουαι αφου αφτα θα εκανα?τι να σ πω δλδ?