ειμαι η μονη που δεν μου αρεσει το τσουρεκι του Τερκενλή??
Printable View
ΌχιQuote:
Originally posted by karamela
Οχι δεν εισαι η μονη!Μια φορα εφαγα και δεν τρελαθηκα καθολου.Quote:
Originally posted by karamela
δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο (πλεον)
εμενα προσωπικα το γλασο και η γεμιση μου αρεσουν
αλλα μπορεις να βρεις και σε πολλα αλλα ζαχαροπλαστεια, χωρις τετοια φημη
Kαι φανταζομαι οτι μπορεις να βρεις και σε πολυ καλυτερη τιμη!!!
Μαρια εμεις τα κανουμε με μυζηθρα τα καλιτσουνια..
Quote:
Originally posted by marou_laki
Ποιος Τερκενλης κοριτσια...Ελατε Καλαματα και δοκιμαστε τα τσουρεκια του Αθανασιου....Η Πηνελοπη μπορει να ξερει.
Και τωρα παω να λθποθυμισω!
AΘΑΝΑΣΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ� �ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ� �ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ� �ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ� �ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ� �ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Αλλα ρε Μαρουλακι.... και ο Τερκενλης λεει παρα πολυ... εγω φετος θα φαω και τσουρεκι cookie απο τα Max Perry...
Απλα,δοξαζω το Θεο που ειναι πανακριβα.-
Δε ξερω , ισως με ξενερωσε γιατι ηταν μπαγιατικο!!Ενω απ'τον Αθανασιου μολις τα ειχε βγαλει...και τρελαθηκα εγω που δε μου κανουν κουκου τα γλυκα!Αν τυχον ερθεις προς τα μερη μου μεχρι το καλοκαιρι που θα ειμαι εδω θα τον τιμησουμε!:smilegrin:Quote:
Originally posted by penelope1985
Αλλα ρε Μαρουλακι.... και ο Τερκενλης λεει παρα πολυ... εγω φετος θα φαω και τσουρεκι cookie απο τα Max Perry...
Καλα ,,,Max perry..δεν τα ηξερα!Πηγα τυχαια επειδη μου αρεσε η μοστρα για να παρω την τουρτα γενεθλιων του αγοριου μου.ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ τι γινοταν εκει μεσα:shocked2::shocked2::shocked2:
Ποια οικονομικη κριση και μαμακιες , 20 λεπτα περιμενα στο ταμειο και μαλιστα ειχε 2 κοπελες να εξυπηρετουν.
One , απο που εισαι;;
Θα ερθω να προσκυνησω τ'αγια χωματα πριν να μεταναστευσω ρε! Πασχα οχι αλλ εστω και μια βδομαδα το καλοκαιρι οπωσδηποτε!
aaaaaaaa, πενελοπε που θα πας?
στην αστραλια?
:D
Ε θα το κανονισουμε σιγουρα τοτε!Quote:
Θα ερθω να προσκυνησω τ'αγια χωματα πριν να μεταναστευσω ρε! Πασχα οχι αλλ εστω και μια βδομαδα το καλοκαιρι οπωσδηποτε!
Aστραλια θελω να παω ρε... αλλα δεν μ'αφηνει ο πατερας μου.... ΓΑΜΩΤΟ... οχι εδω κοντα μωρε... Γαλλια, Γερμανια ή Τσεχια....
Quote:
Originally posted by Constance
OMG!One τωρα το ειδα αυτο!Εισαι θεα!Οτι εξακολουθεις και χανεις με τετοιους ρυθμους σε αυτα τα κιλα που ειναι τα τελευταια ειναι φοβερο πραγματικα!Συνηθως πεφτει αγριο κολλημα στα τελευταια.Μπραβο!:smilegrin::thumbu p::thumbup:
Εγω σημερα στα ιδια παρολο που χθες ημουν κιουρια.Τεσπα επιμενουμε!:cool:
σου'πα εγω να φας παγωτο...
καλα ειναι κ εδω κοντα... αρκει αν ειναι λιγο μακρια απο δω, οπως δειχνουν τα πραγματα...Quote:
Aστραλια θελω να παω ρε... αλλα δεν μ'αφηνει ο πατερας μου.... ΓΑΜΩΤΟ... οχι εδω κοντα μωρε... Γαλλια, Γερμανια ή Τσεχια....
θα σε ξαναρωτησω σ αλλη ευκαιρια ;)