Nadine ελα στο chat room . Σου εχω συγκλονιστικα νεα
Printable View
Nadine ελα στο chat room . Σου εχω συγκλονιστικα νεα
Nadine έγινα τώρα;Μάλιστα...Κατάλαβα...Ήρ� �α...Χάιντε!
Μίλα μου,αν την αγάπη,που σου έδωσα την άξιζες...
Καλησπέρα σας και ακόμα πιο μεγάλη καλησπέρα στην Ναταλία μου. Χέρομαι πολύ που βγήκε ο μπαμπάς, τουλάχιστος σπίτι όσο νάνε θα είναι καλύτερα ψυχολογικά. Σας έχω μέσα στις πεοσευχές μου για να βγούν όσο το δυνατόν πιο θετικά τα αποτελέσματα καλή μου. Αν μή τι άλλο, πρέπει να χαρεί και ένα εγγονάκι όταν με το καλό έρθει!!!!!
Απολαμβάνω όσο μπορώ το, για λίγο ακόμα ολόκληρο στομάχι μου μαζί με το κολλητάρι του τον δακτύλιο. Θα τα πάω και το Σαββατοκυρίακο στα γραφικά χωριουδάκια, να φάνε χαλούμια και λουκάνικα στο τζάκι, έτσι για το καλό του αποχαιρετισμού :):):) :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Το ότι εισαι στα 125 κιλά, δηλαδή σαν εμένα, το βρίσκω πολύ θετικό καλή μου. Πριν 4 μήνες που σε γνώρισα ήσουνα πάνω από 130. Δεν είναι και άσχημη πρόοδος. Σιγά σιγά και σταθερά θα φύγουν και τα εναπομείναντα. το συμαντικότερο είναι ότι τώρα πια είσαι πιο ύρεμη και το παίρνεις χαλαρά.
Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ γλυκα
Ωραία όλα αυτά αλλά και λίγο σεξάκι...Να φύγουν παντελώς ικανοποιημένα!Με κάθε δόξα και τιμή!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Απολαμβάνω όσο μπορώ το, για λίγο ακόμα ολόκληρο στομάχι μου μαζί με το κολλητάρι του τον δακτύλιο. Θα τα πάω και το Σαββατοκυρίακο στα γραφικά χωριουδάκια, να φάνε χαλούμια και λουκάνικα στο τζάκι, έτσι για το καλό του αποχαιρετισμού :):):) :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Το σεξ είναι αυτονόητο για μένα κούκλα μου!!! Πωλίνα και σεξ πάνε πάντα μαζί :smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by NADINE
Ωραία όλα αυτά αλλά και λίγο σεξάκι...Να φύγουν παντελώς ικανοποιημένα!Με κάθε δόξα και τιμή!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αχάμ...Ένα ένα μας τα ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου,Πωλινάκι μου!
Λένε πως ο έρωτας ξεκινά από το στομάχι,αλλά να περιφέρεται άσκοπα
χωρίς να καταλήγει κάπου...κρίμα είναι ο καημένος...Εύγε!Και εις σεξότερα!
Παλίρροια,σου έχω Βαλεντινιάτικο μήνυμα από μια ντροπαλή ηδονοβλεψία...Τάξε μου!
χαχαχαχαχαχαχαχα Εγώ πάντος ως γνωστόν τον περνάω από το στομάχι, και μετά τον πάω και μιά βόλτα μεχρι το κρεβάτι :P:P:P:P:P:P:P
καλημέρα σε όλες σας....:mad:Ντροπή και αίσχος Κυρίες και Κύριοι....
Μου έχει βγει το όνομα...και όχι και τίποτα άλλο πάω σε διαιτολόγο
και εσείς με αποκαλείτε ακόμη πιτσοκόριτσο..Παρακαλώ για αλλαγή
προσφώνησης...Τί κάνετε κούκλες μου?Ναντινάκι καλά σε 'ακούω'
διαβάζω..Πωλινάκι μου άντε με το καλό η επέμβαση και μην κόψεις
ποτέ το σεξάκι....(χμ μήπως να πάρει η Πωλίνα το πρώην nick μου?? )
Μαράκι μου σου έστειλα και u2u και σου δίνω και πολλά φιλάκια όπως
και σε όλες....φιλάκια και να έχουμε μία υπέροχη ημέρα!:love:
Καλημέρα κοριτσάρες μου (και αγόρι αν με διαβάζεις)!!!
Τί μου κάνετε σήμερα? 12 κι' απόψε λοιπόν για την εισαγωγή!!!!!!! Αχ θα τρελλαθώ!!!!!!!
Κορίτσια, χτες το βράδυ, είδε τυχαία ο άντρας μου μια φώτο μου τον καιρό που γέννησα και συγκεκριμμένα σε εκείνην ήμουνα περίπου 102 κιλα και τί γυρνάει και μου λέει? "Ρε αγάπη μου, μα ήσουνα πάααααααρα πολύ αδύνατη τότε (:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2 : ), κοίτα το πρόσωπό σου, ξεφούσκοτο, το σώμα σου μαζεμένο" Και λέω δηλαδή ήμουνα όμορφη? και μου λέει "Πάντα είσαι κούκλα, αλλά δες εκεί πόσο λάμπεις!!! Ετσι θέλω να γίνεις" και από μέσα μου έλεγα, αν εκεί στα 102 κιλά και με στήθος 6 κιλά με βλέπει πολύ αδύνατη :o:o:o, τί θα γίνει στα 85 κιλά και με κανονικό στήθος? θα με βλέπει μοντέλο? χαχαχαχα Καμιά μπούρκα να μην θέλει να μου φορέσει για να μην με βλέπουν οι άλλοι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Χερτς πιο ήταν το πρωην νικ σου?
Πωλινάκι με λένε 'πιτσο'κόριτσο...do the math
όπου πίτσα..σκέψου :yes:
αυτό το ξέρω:P:P:P Αλλά αυτό δεν είναι πρώην, είναι ΝΥΝ!!!!!Quote:
Originally posted by herts
Πωλινάκι με λένε 'πιτσο'κόριτσο...do the math
όπου πίτσα..σκέψου :yes:
και θέλουμε να γίνει πρώην Πωλινάκι μουυυ:bouncy:
Διόρθωση: Δεν θέλουμε. θελεις θες να πεις!!!! χαχαQuote:
Originally posted by herts
και θέλουμε να γίνει πρώην Πωλινάκι μουυυ:bouncy:
Χαίρετε, καλοκόριτσα, πιτσοκόριτσα, σεξοκόριτσα,Ναταλοκόριτσα( αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία, όπως αντιλαμβάνεστε),εργοσιοκόρ ιτσα, πριγκηποκόριτσα , επίδοξα νοσοκομειοκόριτσα και όλα τα καλά-κακά κορίτσια.
Ευτυχώς Ζωούλα που μου είπες για το μήνυμα, δεδομένου πως ου γαρ έρχεται μόνον και επηρρεάζει και την όραση....σου απάντησα με ένα μακροσκελέστατο μήνυμα το οποίο...σβήστηκε άμα τη αποστολή...την επόμενη θα σου στείλω περιστέρι, είναι πιο σίγουρο και ασφαλές πως θα σου έρθει αν το συγκρίνεις τουλάχιστον με τους βιαστικούς; πρόχειρους; άχρηστους χειρισμούς μου στην τεχνολογία.
Οπότε, περιληπτικά(ευτυχώς, είμαι καλή σε αυτό) σου αναφέρω το περιεχόμενό του (καθώς δεύετρη αποτυχημένη προσπάθεια δεν την αντέχει η πεσμένη αυτοπεποίθησή μου). ζητώ και την επιείκεια των υπολοιπών τσουπρών αλλά τι να κάνω;;;Σου έγραφα λοιπόν στα πάλαι ποτέ μηνυμά μου πως όντως θα αποφύγω αυτά τα σκευάσματα και ότι γυμνάζομαι 4 φορέ την εβδομάδα και ότι εσύ, τυχέρή, είδες το εξαράκι και ...αυτά!
Επίσης, αγαπητό Νατάλι αυτό το κόλλημα που έχετε όλοι με τους εκπαιδευτικούς, είναι τ ρ ε λ ό!!Δε μας επιτρέπεται: να καπνίζουμε, να ντυνόμαστε πιο σεξουλιάρικα, να πίνουμε λιγουλάκι, να λέμε κανένα ανεκδοτάκι πιπεράτο, να παίρνουμε λάθος αποφάσεις και τώρα:να παίρνουμε υποκατάστατα διατροφής!!!!Δηλαδή, θα ήσουν πιο επιεικής αν ήμουν τουριστικός πράκτορας;;;;;Ή πλοίαρχος;;;Ή ηλεκτρολόγος;;Ή λογίστρια(όπως το Πωλινάκι);;Αλλά ξέχασα αν ήμουν Πωλινάκι ή Ζωούλα θα ήσουν πιο επιεικής, γενικά. Και επειδή πάλι ξαναπρασινίζω από τη ζήλεια μου, σε αφήνω να το σκεφτείς....
Συνεχίζω λοιπόν τη διατροφή μετά από την πράγματι πολύτιμη συμπαράστασή σας και σας ευχαριστώ ειλικρινά(πέρα από την πλάκα με το Νατάλι) και θα ενημερώνω συχνά-πυκνά!
Σας φιλώ με την ευχή όλα γύρω μας να μας κοιτάνε με το ίδιο βλέμμα που τα κοιτάμε κι εμείς...