Α παιζει και Βελγιο...
Printable View
Α παιζει και Βελγιο...
Δεν υφισταται χωρα Βελγιο!!!!!!Quote:
Originally posted by penelope1985
Α παιζει και Βελγιο...
Γιατι μα?
A! Kαι τα εμαθες για την Λεωφορο?
βασικα χωρα Βέλγιο υφισταται εξ οσων γνωριζω...
κυβερνηση στο Βέλγιο δεν υφισταται εδω κ καμια 10ρια μηνες..
κ επισης εχει τοσα προβληματα ως χωρα που δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να φυγεις απο ελλαδα για να πας εκει :S
Απο μας καλυτερα ειναι... γιατι υπαρχει κρατος... δεν χρειαζεται κυβερνηση... για μαστερς θα παω... αν παω... οχι για παντα...
Να πας μαναρι μου και να περασεις καλα.Το οτι δεν υπαρχει χωρα ΒελγιοQuote:
Απο μας καλυτερα ειναι... γιατι υπαρχει κρατος... δεν χρειαζεται κυβερνηση... για μαστερς θα παω... αν παω... οχι για παντα...
ειναι ενα αστειο δικο μου και της παρεας μου , με την λογικη οτι η χωρα
δεν υπαρχει πουθενα , ουτε ιστορικα ουτε τιποτα, δεν εχει εμφανιστει ποτε και πουθενα.
Τι εγινε με την λεωφορο;Καλο η κακο; Να θυμωσω;
O Παο θα δηλωσει την Λεωφορο ως εδρα για τα φιλικα και τα μπαραζ το καλοκαιρι γιατι το ΟΑΚΑ εχει πηξει απο τις συναυλιες.
Ας ερθουν στη Λεωφορο λοιπον να δουν τι παει να πει εδρα.Quote:
O Παο θα δηλωσει την Λεωφορο ως εδρα για τα φιλικα και τα μπαραζ το καλοκαιρι γιατι το ΟΑΚΑ εχει πηξει απο τις συναυλιες.
Για τα φιλικα ποσως με ενδιαφερει βεβαια..
Ω ναι φιλη.... ετσι να επαναπατριστω....
Λοιπον τσουρεκι Τερκενλη εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε γεμιστο με επικαλυψεις κλπ.Και απλα ηθελα να δοκιμασω.Αλλα επειδη max perry εχω φαει κεικ μηπως τελικα να παρω και τσουρεκι απο κει να τελειωνουμε.:P
Καλα Πηνελοπη ελιωσα που ξερεις τον Αθανασιου.Ταξιδιωτικος οδηγος τι να φαμε και που κλπ.:lol: Δεν υπαρχεις λεμε! :lol::thumbup::thumbup:
Mα το Μαρουλακι ειναι απο Καλαματα...
Καλα πλακα κανεις; Η Πηνελοπη με τοσα καλα φαγαδικα , ζαχαροπλαστεια και δε συμμαζευεται που ξερει,Quote:
Originally posted by Constance
Καλα Πηνελοπη ελιωσα που ξερεις τον Αθανασιου.Ταξιδιωτικος οδηγος τι να φαμε και που κλπ.:lol: Δεν υπαρχεις λεμε! :lol::thumbup::thumbup:
παιρνει την Καγια και την κανει Βογιατζακη...:spin:
:lol: Ακριβως!Maroulaki τι να λεμε τωρα!Ποιο food and the city στο mega και αηδιες.:PQuote:
Originally posted by marou_laki
Καλα πλακα κανεις; Η Πηνελοπη με τοσα καλα φαγαδικα , ζαχαροπλαστεια και δε συμμαζευεται που ξερει,Quote:
Originally posted by Constance
παιρνει την Καγια και την κανει Βογιατζακη...:spin:
Καλη η Πηνελοπη,ειναι θεα.Τα παντα ολα!Κινουμενος οδηγος διασκεδασης!
Μαρουλακι,εδω Κρητη!