Εσύ ήθελες να μου κάνεις βασανιστήρια, να τρως τη σοκολάτα κ εμένα να μη μου δίνεις αλλά επειδή έχω καλή φίλη κ μερίμνησε για εμένα τελικά αντιστράφηκαν οι ρόλοι χαχααχα
Printable View
Εσύ ήθελες να μου κάνεις βασανιστήρια, να τρως τη σοκολάτα κ εμένα να μη μου δίνεις αλλά επειδή έχω καλή φίλη κ μερίμνησε για εμένα τελικά αντιστράφηκαν οι ρόλοι χαχααχα
ʼβα μου μην ανησυχείς και εγώ ίδιες ποσοσφαιροκαταστάσεις βιώνω! Μάλιστα κάθε φορά που βάζει ο Ολυμπιακός γκολ με τραβάει κιόλας ο πασάς και με ζουλάει από τη χαρά του και με φιλάει, αλλά τόσο δυνατά που με γρατζουνάει με τα γένια του και μου έρχεται να του δώσω μία να κόψει πέρα! :lol: (την χρησιμοποίησα πάλι την χωριάτικη έκφραση μου χιχιχιχι πολύ γελάω:lol: )
:lol: :lol: ʼβα ούτε στους πιο τρελούς μου εφιάλτες να σε βρει τέτοια συμφορά! :lol:
Ήρθα Γλαυκόνι όχι κουρασμένη από το μάθημα όσο .....τρελαμένη από το δίωρο ποτό με τον Ιταλό συμμαθητή μου....!!!!!!!!Αχ κορίτσια!!!!Πόσο μ'αρέσει...................λαλαλαλα λαλαλαλαλαλα (αλλά μάλλον δεν του αρέσω εγώ οπότε.... rien de rien) :wow::wow::wow::wow:
Κορίτσια κάτω τα χέρια απο τον σοκολατομάναρο!!!!!!!!!
Δεν τον βλέπετε που με καλεί? Τόσο με θέλει που μου έχει βάλει τη σοκολάτα στα απόκρυφα σημεία μπας κ με δελεάσει κ ενδώσω :lol::lol::lol::lol::lol:
Eli μου, αυτό ακριβώς το σκηνικό έγινε πριν από λίγο! Με ζούληξε στην κοιλιά και ενοχλήθηκα γιατί είχα φάει τον αγλέωρα! Πήρα το αυστηρό μου ύφος και έκοψε πέρα!:lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Χωριάτικη ξεχωριάτικη η έκφραση είναι πολύ αποτελεσματική!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
ʼβα μου μην ανησυχείς και εγώ ίδιες ποσοσφαιροκαταστάσεις βιώνω! Μάλιστα κάθε φορά που βάζει ο Ολυμπιακός γκολ με τραβάει κιόλας ο πασάς και με ζουλάει από τη χαρά του και με φιλάει, αλλά τόσο δυνατά που με γρατζουνάει με τα γένια του και μου έρχεται να του δώσω μία να κόψει πέρα! :lol: (την χρησιμοποίησα πάλι την χωριάτικη έκφραση μου χιχιχιχι πολύ γελάω:lol: )
Κοριτσάκια μου γλυκά, πάω να ξαπλώσω.. Δε νυστάζω καθόλου, αλλά αύριο πάλι πρέπει να σηκωθώ μέσα στα μαύρα χαράματα.. Θα τα πούμε αύριο! Αφήστε μου από το σοκολατογκόμενο έστω ένα δαχτυλάκι, τη μυτούλα, κάτι.. Φιλάκια!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Eli μου, αυτό ακριβώς το σκηνικό έγινε πριν από λίγο! Με ζούληξε στην κοιλιά και ενοχλήθηκα γιατί είχα φάει τον αγλέωρα! Πήρα το αυστηρό μου ύφος και έκοψε πέρα!:lol::lol:
Τελικά όλοι οι άντρες το ίδιο σπαστικοί είναι!
Καληνύχτα Αβούλα, άντε κόψε πέρα εσύ να γλυτώσεις και από το ζούληγμα! :lol::lol:
Καληνύχτα Αβουλίνι, καλή ξεκούραση και όνειρα σοκολατούχα! :lol:
Είναι σπαστικοί, αλλά κόβουν πέρα :lol: αν πάρεις το αυστηρό σου!
Κόβω πέρα, κορίτσια μου, πάω να ονειρευτώ κάτι σοκολατένιο.. Αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει, με βλέπω αγκαλιά με το μιλκομπούκαλο! :lol:
Σε σας εύχομαι καλύτερη τύχη!
ναι ναι το θανατηφόρο βλέμμα της Φράου Μέρλελ! :lol:
Και έτσι θα λέμε ότι η ʼβα έμεινε μιλκομπουκάλα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Κόβω πέρα, κορίτσια μου, πάω να ονειρευτώ κάτι σοκολατένιο.. Αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει, με βλέπω αγκαλιά με το μιλκομπούκαλο! :lol:
'Όνειρα γλυκά........................................ ..
Βρε τον άτιμο τον vivere pericolosamente!! :lol: :lol: :lol: Τέτοιος κορίτσαρος και να μην τον θέλει! Οι Ιταλίδες με τις τρίχες στη μασχάλη του αρέσουν καλύτερα δηλαδή;! ʼντε να μην του πω κανένα γαλλο-ιταλικό! :lol:Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Ήρθα Γλαυκόνι όχι κουρασμένη από το μάθημα όσο .....τρελαμένη από το δίωρο ποτό με τον Ιταλό συμμαθητή μου....!!!!!!!!Αχ κορίτσια!!!!Πόσο μ'αρέσει...................λαλαλαλα λαλαλαλαλαλα (αλλά μάλλον δεν του αρέσω εγώ οπότε.... rien de rien) :wow::wow::wow::wow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Και έτσι θα λέμε ότι η ʼβα έμεινε μιλκομπουκάλα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Καλησπέρα κοπελιές !!!!!Τα νέα της ημέρας:Δεν είμαι έγκυος ο γυναικολόγος μου είπε πως η καθυστέρηση οφείλεται σε μια στρεσογωνο κατάσταση κ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα .Αύριο λοιπόν φεύγω για την εξορία κ ο Θεός βοηθός.
Αστεροσκονίτσα femme fatale μου δύο έχεις να σέρνονται στα πόδια σου θέλεις και τρίτον;;; Τςτςτςτςτςτςτς αχόρταγο κορίτσι! Μοιραία γυναίκα!
Καλε μεχρι να διαβασω τη σληβ αλλαξατε 2 σελιδες κ πηγε κ η Αβα για υπνο?Δεν παμε καλα εδω μεσα!
Τι να τον κανεις τον Ιταλο εσυ καλο μου?Παπουτσι απο τον τοπο σου.....
Τελικά τι θα ήταν καλύτερο μία μπεμπούλα ή η εξορία;....Quote:
Originally posted by giotaki
Καλησπέρα κοπελιές !!!!!Τα νέα της ημέρας:Δεν είμαι έγκυος ο γυναικολόγος μου είπε πως η καθυστέρηση οφείλεται σε μια στρεσογωνο κατάσταση κ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα .Αύριο λοιπόν φεύγω για την εξορία κ ο Θεός βοηθός.
Γιωτακι μου ολα καλα λοιπον!Δεν αλλαζουν τα σχεδια σου!Σε ποια εξορια ομως πας?
Είναι να μην μαζευτούμε Μεγαλειοτάτη όλοι οι αυλικοί σου! Έτσι γεμίσαμε και τις 100 τελευταίες σελίδες με πολύ κόπο, ιδρώτα και ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή! :lol:
Ελλάκι καλύτερα η μπέμπα άλλα?ʼγνωστες οι βουλαι του Κυρίου !!!!!
Γλαυκούλη μου η εξορία είναι ένα μέρος στο οποίο αποφασίσαμε να επενδύσουμε για την καλοκαιρινή καλλιεργητικη περίοδο και να καλλιεργήσουμε ένα προιόν με ΠΟΠ το οποίο γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ναι εισαστε πολυλογουδικα παιδια!Παρτε κ μια τουρτιτσα για να μην ξεχναμε τι εβδομαδα ειναι.Αυτοι που κανουν διαιτα να λενε οτι τρωνε σουσι!
Γιωτάκι αυτό το ΠΟΠ που λες δεν είναι ούτε ποπ κορν ούτε μετά το ποπ δεν έχει στοπ! :lol: :lol: ʼρα τι είναι;
Γιωτακι μου καλη επιτυχια σε οποια καλλιεργεια κανετε!Να παει καλα κ να ειναι καλοπουλητη!δεν πιστευω να σε χασουμε?
Θαυμαζω το τσαγανο σου παντως!Ξερω ποσο δυσκολη ειναι η ζωη με τα αγροτικα γιατι κ εμεις εκτος απο τα μαγαζια εχουμε κ μια μοναδα με βιολογικα βοοειδη.
Γιωτάκι μου καλή επιτυχία στην νέα σας επένδυση!!! Θαυμάζω τους νέους αγρότες που τολμούν να επενδύσουν σε νέες καλλιέργειες. Όσο για το μωρό, έχετε καιρό ;). Αν είναι να δώσει ο Θεός θα δώσει την κατάλληλη στιγμή. Καλό ταξίδι και καλή δύναμη στο νέο σας εγχείρημα εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!! :love::love::love:
Ωωωωω αγαπητή Μεγαλειοτάτη μας κακομαθαίνετε! Και τουρτοσούσι βλέπω! Μα από όλα να έχει ο δικός μας ο μπαχτσές;;; Τίποτα δεν του λείπει :lol:
Οκ Γιωτάκι μου...όλα όπως τα ήθελες λοιπόν!!!Καλή επιτυχία στα νέα ξεκινήματα!!!!
Κορίτσια μου, δεν έχει σημασία πόσους έχει κανείς αλλά πόσα παίρνει!!!Κι εμένα αυτός ο τύπος πολύ μου έχει κολλήσει ίσως επειδή είναι μιά κρύο μιά ζέστη...Και την Τρίτη θα έρθει σπίτι μου για μια εργασία...Τί να κάνω, τι να κάνω!!!!!!!
Τζινάκι το ΠΟΠ είναι προστατευόμενη ονομασία προέλευσης
Γλαυκούλη τώρα που σας βρήκα δεν πρόκειται να με χάσετε πότε!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου,πιστεύω ότι θα πιάσει γιατί ότι κ αν ευχήθηκατε μαζί μου έγινε !!!!!Ειλικρινα κ εγώ αυτο ονειρεύομαι,μια βιολογική φάρμα,ξέρω ότι είναι μανίκι η δουλειά ,όπως κ αυτή που κάνω τώρα γιατί δεν έχει ούτε ώρα ούτε γιορτή κ αυτο παλεύω να κάνω!!!!!
Να'σαι καλά κούκλα μου !!!!!Ευχομαι ο Θεός να δώσει στον καθένα ότι λαχταρα!!!!!Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνεται ,είστε οι αδερφόυλες που ποτέ δεν είχα!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Γιωτάκι μου καλή επιτυχία στην νέα σας επένδυση!!! Θαυμάζω τους νέους αγρότες που τολμούν να επενδύσουν σε νέες καλλιέργειες. Όσο για το μωρό, έχετε καιρό ;). Αν είναι να δώσει ο Θεός θα δώσει την κατάλληλη στιγμή. Καλό ταξίδι και καλή δύναμη στο νέο σας εγχείρημα εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!! :love::love::love:
Μέσα σε αυτό το τόπικ τελικά χτίζουμε σχέσεις ζωής....
Γιωταδερφούλα μου λοιπόν, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη νέα σας καλλιέργεια και να έχει μεγάλη επιτυχία, ώστε να δείτε τον κόπο σας να ανταμοίβεται και να χαίρεστε χωρίς άγχος την υπέροχη οικογένειά σας. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις ίντερνετ και θα μπορούμε να τα λέμε, έτσι;
Και το καλοκαίρι θα χτίσουμε και το ομορφόσπιτο της Γιώτας!! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Μεγαλειοτάτη μου επιτρέπετε; :D
Εμείς δεν μασάμε όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και το καλοκαίρι θα χτίσουμε και το ομορφόσπιτο της Γιώτας!! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πόσο δίκιο έχεις Ελλάκι μου όμορφο...!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Σ'ευχαριστώ Τζιναδερφουλα για την πολύ γλυκιά ευχή σου!!!!!Θα είμαι πάντα εδώ γιατί δε μπορώ χωρίς εσάς!!!!! Και ναι,μαζί θα το χτίσουμε το σπιτάκι,όλες παρεούλα,έχουμε κ το Ελλάκι άλλωστε που είναι κ του επαγγελματος!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιωταδερφούλα μου λοιπόν, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη νέα σας καλλιέργεια και να έχει μεγάλη επιτυχία, ώστε να δείτε τον κόπο σας να ανταμοίβεται και να χαίρεστε χωρίς άγχος την υπέροχη οικογένειά σας. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις ίντερνετ και θα μπορούμε να τα λέμε, έτσι;