Συμφωνω με την ντιντι μου...παιδια εγω δεν ειμαι καλα σημερα.Ηρθε η περιοδος με πονοκεφαλο ειμαι ολη μερα...ουφ...παω για τριτο ντεπον
Printable View
το σιγουρο ειναι οτι μετα απο οσα συνεβησαν με διατηρισα ανεπαφο απο θαυμα και κανενας δε γνωριζει γιατι το λεω αυτο και δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που ψαρωνουν και κανουν πισω μονο οταν θελω εγω χαλαρωνω εδω και καιρο μεσα απ το φορουμ τους εστελνα δεκαδες προειδοποιησεις για το τι θα συμβει και αυτοι το ιδιο τους εκανε προσπαθησαν ως τωρα χιλιαδες φορες να με τρομοκρατησουν ενω τους ειχα κανει σαφες οτι δεν ειμαι απ τους ανθρωπους που τρομοκρατουνται επειδη μια μερα οντος ψαρωσα και νομιζαν οτι απ αυτο ανακαλυψαν την αμερικη δε λεω μια φορα μπορει να πεσω εξω αλλα δευτερη δε θα υπαρξει συνεχισαν κατεπαναληψη να προσπαθουν να με ψαρωσουν νομιζοντας οτι βρηκαν επιτελους το κολπο ομως απ οτι φενετε το μονο που καταφεραν ειναι να χρειαστουν νευρολογο ας θυμιθουν ποσες φορες τους το ειχα πει
Εφυγε ο πονοκέφαλος από εσενα και ήρθε σε εμένα σήμερα .....ξεκίνησα εγώ με ντεπον άντε να δούμε .....
Αυτό είναι μια ένδειξη ότι ο οργανισμός σου αποδυναμώνεται μ' αυτή τη δοκιμασία. Αντί για κρέας μπορείς να παίρνεις ένα διατροφικό συμπλήρωμα με σίδηρο και μερικές βιταμίνες B που υποβοηθούν την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και ενέργειας, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η αδιαθεσία και κατά τη διάρκεια.
Όχι, απλά σκέφτομαι. Δεν έχεις δηλαδή ισχυρούς πόνους στην κοιλιακή χώρα, που μπορεί ακόμα και να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Ή ακανόνιστο κύκλο.
Παιρνω βιταμινη β αλλα μαλλον δικιο εχεις προφανως χρειαζομαι σιδηρο.Απο οταν ειχα ξεκινησει πολυ εντονη γυμναστικη οι κοιλιακοι πονοι σταματησαν τελειως...εδω και πολλα χρονια...και καθολου πονο δε νιωθω μην σου πω,μονο φουσκωμα...ΑΛΛΑ εχω αλλα συμπτωματα οπως πολυ κλαμα,πολλα νευρα κτλπ...με το μαγνησιο και την β ομως εχουν μειωθει πολυ αυτα τα συμπτωματα.Εχω ομως ολα τα υπολοιπα που ανεφερα.
Αα ξεχασα...ο κυκλος μου ειναι κανονικος...στανταρακι 28 μερες,σπανια συν πλην δυο.
Η γενική αδυναμία, οι πονοκέφαλοι και το εύθραυστο δέρμα είναι από τα χαρακτηριστικά συμπτώματα έλλειψης σιδήρου. Βέβαια λες ότι οι εξετάσεις σου είναι εντάξει, οπότε υποθέτω ότι είναι κάτι παροδικό λόγω της «γενικής επιστράτευσης» στον οργανισμό σου. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις (εκτός από λίγα ευρώ) αν δοκιμάσεις ένα συμπλήρωμα σιδήρου ενισχυμένο με 3-4 βιταμίνες Β (π.χ. B2, B6, B9 και Β12).
Πολύ ωραία. Έτσι δε χρειάζεται να βγουν τα μεγάλα όπλα. :cool:
Μα κι εγω αυτο σκεφτηκα οταν εκανα τις εξετασεις.Κατι δεν πηγαινε καλα με τις εξετασεις ομως ρε παιδια.Εξηγουμαι...ειχα ξεχασει να παρω το χαπι του θυροειδη ενα μηνα και υπεθεσα κι εγω οτι θα μου πει οτι ξερυθμιστηκε.Εκανα τα παντα απο εξετασεις κ το μονο που μου βρηκε ηταν ελλειψη βιταμινης d. Θα πειτε πως ξεχνας μαρη ενα μηνα το χαπι;;ολο ελεγα θα παω φαρμακειο κι ολο το ξεχνουσα.Ναι ειμαι μουλαρα αλλα πως στο καλο αυτος τον βρηκε ρυθμισμενο ενω εγω ειχα ενα μηνα να παρω το χαπι;υποθυρειδισμο εχω.
Έτσι και εγώ γιατί δεν τα έχω καλά με το κρέας ,αλλά παίρνω σίδηρο με φιλικό οξύ μαζί γιατί μπορεί ο αιματοκρίτης να ήταν 40 αλλά η φεριτινη μου στο 10 ......
Όπως επίσης βοηθάει το πετιμέζι ....έχω ένα δίμηνο που τα παίρνω και τώρα άρχισα να συνερχομαι και να μην κουράζομαι και στο περπάτημα .
Vox μιλααα φοβηθηκα λιγο...να ξαναπαω για εξετασεις αλλου ρε παιδια;;πως γινεται αυτο;;ειχα ενα μηνα να παρω θυροξινη κι ο γιατρος τον βρηκε οκ;;;νορμαλ τωρα αυτο;;