καλημεραααααααααααααααααα ααααααααα ζητω πωλινακι!!!!!!!!!!!!!!
χαμογελαμε τωρα & τρεχουμε, τρεχουμε & χαμογελαμε!!!!
Printable View
καλημεραααααααααααααααααα ααααααααα ζητω πωλινακι!!!!!!!!!!!!!!
χαμογελαμε τωρα & τρεχουμε, τρεχουμε & χαμογελαμε!!!!
Kαλημέρα κι απο εμένα που τρέχω τρεχω και δεν φτάνω
δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω και να απαντάω καθημερινά αλλά πάντα σας σκέφτομαι, πωλινάκι κοντεύεις βρε να αγγίξεις το όνειρο σου..
μ' αρέσει που το έχεις πάρει τόσο θερμά και άνετα το κρεβάτι του πόνου..
δεν μου στέλνεις κι εμένα λίγο από το θάρρος σου και την αισιοδοξία σου που πρέπει κι εγώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι του πόνου, γύρω στον Μαίο για μια επέμβαση (γυναικολογικής φύσεως) και όταν το σκέφτομαι με πιάνει σύγκριο...
μπάντ μου μαρέσει το χαμογελάμε και τρέχουμε..
ναταλία μου ελπίζω να είναι όλα καλύτερα,, τρελλάθηκα με την φωτογραφία της ΟΝΤΡΕΙ στο μπρέκφαστ ναι ναι έτσι θέλω να γίνω αλλά στο ξανθό..
κι επειδή έχω πολύ καιρό να ενημερώσω στο θέμα κιλών όλα τέλεια
το παλεύω για να δω επιτέλους 6..ακόμα είμαι 78 άλλα 15 κιλά
διατροφή, γυμναστική και τρέλλα
καλημέρα σε όλες φιλια πολλα
τώρα τρέχουμε και χαμόγελαμε(κλεμμένο από μπάντ αλλά πολύ καλό)
Kαλημέραααααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααα!
Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και δεν προλαβαίνω, εφόσον το πρωι υποτίθεται ότι δε δουλεύω...
Τελος πάντων, ξεκινώ από το αετονύχικο Πωλινάκι που βρίσκεται λίγες μέρες πριν το χειρουργείο...πολλά φιλιά και να συνεχίσεις έτσι θετικά!
Αγαπητό Νατάλι, που σχολιάζεις την καταπληκτική μου ευχή"να μας κοιτάνε όλα γύρω μας με το ίδιο βλέμμα, όπως εμείς" ως ανέφικτο...δεν υπάρχουν ανέφικτα και αν υπάρχουν, χωράνε στις ευχούλες!
Πιτσόπαιδο, το "πολυλογού" πώς σου φαίνεται, κατ'ευφημισμόν, βέβαια, αφού αν συγκεντρώσουμε όλα τα μηνύματά σου δε φτάνουν σε έκταση ούτε το μισό από ένα της Ναταλίας, ε; ΄
Σας φιλώ όλες βιαστικά με την ευχή να μην αντισταθούμε σε αυτά που μας αρέσουν αλλά να μην ενδώσουμε και τόσο ώστε να σταματήσουν να μας αρέσουν πια...
Καλημερα τιντε!!! πως πας βρε ψυχη?!?! ετσι κ γω οταν δε δουλευω! εδω παει για βροχη, βρεγμενες καλησπερες κ ενα γλυκο κρυο βραδυ κ καλα να περασετε!
ANNEZINA δεν υπάρχει ΄λόγος να φοβάσε. αλλοστε εσύ απλά θα κοιμάσε, άλλοι θα κάνουν την δουλιά. Δες το έτσι!!!!!!!
εμένα είναι η 4 μου φορά που θα ξαπλώσω στο κρεβάτι του πόνου, το έχω συνηθήσει!!!!! Εχω τουλάχιστον ακόμα 3 φορές ακόμα στα μετέπειτα χρόνια!!!!!
Τιντε μου σε ευχαριστώ [πολύ!!!!!! Από δω και πέρα μόνο θετικά συνεχίζουμε!
καλησπέρα και από μένα..... Πωλινάκη άντε και είσαι πολύ κοντά στο όνειρο σου.... μια βδομάδα είναι θα περάσει...και μετά ποιος σε πιάνει !!!!
Αννεζίνα ελπίζω η εγχείρηση να είναι ρουτίνας.... μπράβο για τα κιλά σου, άντε να ακούω καλά νέα για να παίρνω κουράγιο.
Το Μπαρμπούνι που είναι ???
Πολύ βροχή σήμερα.......... θα αγοράσω στεγνωτήριο δεν μπορώ άλλο, άπλωνε, μάζευε....
Καλησπέρα σας.
Έχει πλάκα που δεν με ξεχνάτε ... "καλημέρα κορίτσια και αγόρι" ... με τιμάτε !!
Ναταλάκι, δυνατά.
Πολινάκι, σε θαυμάζω για το θάρρος σου.
Τηλεγραφική απάντηση, ίσα για να ευχαριστήσω που με θυμάστε, και να πω μια καλησπέρα.
Φιλιά.
Πιο θάρος μου σποτάκο μου? Δεν πάω δα και στο πόλεμο :P
οντως που ειναι η μπαρμπ? :love:
Eεεε...Μα καθόλου φαντασία;Ωραίο είναι,δε λέω,αλλά έτσι σε φωνάζει η γειτόνισα που της λερώνεις τη μπουγάδα.Quote:
Originally posted by herts
...το ονοματάκι μου τί σας λέει Ζωή ας πούμε?:bouncy:
Παρεμπιπτόντως το herts τι σημαίνει;Αν δεν είναι κάτι αυστηρά προσωπικό,που έτσι θέλεις να παραμείνει!
Την ίδια απορία έχω βέβαια και για την κολλητή σου,παλίρροια...Για να επανέλθω,εγώ ήθελα ένα παρατσούκλι.
Αν δεν προτείνεις ή έστω δώσεις μια κατεύθυνση εσύ,δε βλέπω να παραμένεις πιστοκόριτσο και δη ξετσίπωτο!
Το μπαρμπουνέλι είναι πολυάσχολο όπως πάντα!Quote:
Originally posted by alalumaki
Το Μπαρμπούνι που είναι ???
Κυριακή κοντή γιορτή θα το δω,θα του τραβήξω το αφτί,
που μας παράτησε και Δευτέρα το κόβω να μπαίνει μέσα φουριόζικο!
Έχει να μας πει και τα νέα του βαλεντινιάτικου ραντεβού του,να μην ξεχνιόμαστε!
Έναν άντρα έχουμε και τι άντρα!Ξεχνιέσαι άραγε,Σποράκο;Δε νομίζω!Quote:
Originally posted by spot
Έχει πλάκα που δεν με ξεχνάτε ... "καλημέρα κορίτσια και αγόρι" ... με τιμάτε !!
Θα σε δω κι εσένα την Κυριακή μετά των πανέμορφων συνοδών σου!
Φιλάκιαααααα!!!!!!!!!!!!!
Οι βρεγμένες καλησπέρες σου μου θύμισαν τις πεθαμένες του Πασχαλίδη,κακό κορίτσι...Σου το αφιερώνω...Quote:
Originally posted by badgirl11
...βρεγμενες καλησπερες κ ενα γλυκο κρυο βραδυ κ καλα να περασετε!
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ : ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ
Έτσι εξηγείται πως ακόμα σου αρέσει ο καλός σου,ακηλίδωτο κάτοπτρο, καθαρότατε ναέ,Quote:
Originally posted by tidekpe
Σας φιλώ όλες βιαστικά με την ευχή να μην αντισταθούμε σε αυτά που μας αρέσουν αλλά να μην ενδώσουμε και τόσο ώστε να σταματήσουν να μας αρέσουν πια...
Συ,η άσπιλος,αμόλυντος,άφθορος,� �χραντος,αγνή,πανάμωμος Μαρία,η Παρθένος!
Πώς γίνεται να έχεις φέρει στον κόσμο δύο παιδιά και να φοβάσαι μια ψιλοεπεμβασούλα!Ειλικρινά απορώ!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
...πρέπει κι εγώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι του πόνου, γύρω στον Μαίο για μια επέμβαση (γυναικολογικής φύσεως) και όταν το σκέφτομαι με πιάνει σύγκριο...
Κι αντί για μαύρο φόρεμα τη δερμάτινη μαύρη φούστα,μην ξεχνιόμαστε!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
... τρελλάθηκα με την φωτογραφία της ΟΝΤΡΕΙ στο μπρέκφαστ ναι ναι έτσι θέλω να γίνω αλλά στο ξανθό..