Το προλαβα flatl , εχεις δικιο , βιαστηκα , χαζομαρα μου .
Printable View
Ο ζηκος ειναι ολα τα λεφτααα!!
ναι απαιχτος! ωραια η επιλογη σου! στη πολη που μενω εχει ενα μαγαζι που λεγεται της κακομοιρας παρμενο απο τη ταινια ! Διαχρονικη αξια λεμε!
Θέλω μια μέρα πίτα στον ήλιο και να την απολαύσω παρέα με μια καφεδιά στην Πλάκα.
Σκεφτομαι οτι εχω ξεχασει ενα χριστουγενιατικο στολιδι στη πορτα του σπιτιου κι εχει περασει το πασχα!
σκέφτομαι κι αναζητω!! με απολυτη αληθεια κι πονο ψυχης λεω τα παρακατω!!
αν υπαρχει ΘΕΟΣ!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΕΕ!!ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΤΟ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΕΙΟΥΣ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟΜΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΘΕΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!! ΚΑΝΕΜΕ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!!!
και μετά μου λες ........χαχαχα άσε ρε
Σκεφτομαι οτι μερες μερες νιωθω οτι ολοι με συμπαθουνε και οτι ολα τα βλεπω ξεκαθαρα..
Αλλες μερες ομως νιωθω τοσο αντιπαθητικος και οτι τα βλεπω ολα τοσο θολα..
Τι σκατα εχω γαμωτο...
:-(
''ΩωωωωραίοοοΣ''
πολες φορες ειναι καλυτερο να αδιαφωρεις οσο περισσοτερο αξιζεις τοσο περισσοτερο θα σε αμφισβητισουν εγω αυτο σκεφτομαι κ μενω βραχος ορθιος στα ποδια μου.
Εβλεπα το βραδυ στην TV καταχωρηση-διαφημηση του Υπουργειου Υγειας , αν δειτε ζωο με υποπτη συμπεριφορα , ειδοποιειστε το ΥΠ.ΥΓ. ( για λυσσα )
κ γελασα με την καρδια μου κ τωρα που το γραφω παλι γελαω . Πως θα ξεχωρησουμε αν ενα ζωο φερεται υποπτως ? χαχαχαχα
Σκέφτομαι ότι προτιμώ να με πατήσει εδώ και τώρα φορτηγό, παρά να σηκωθώ να φτιάξω καφέ.
Σκέφτομαι πώς καταφέρνουν οι γυναίκες οδηγοί να κάνουν στις ανηφόρες αυτό το πράγμα με το χειρόφρενο, κ εγώ δεν τό'χω καταφέρει ποτέ.
Σκέφτομαι για πόσο καιρό ακόμα θα βρέχει.
Σκέφτομαι ότι σε ένα μήνα αρχίζει η εξεταστική, και εγώ δεν έχω καν γραφτεί στη σχολή μου, επειδή έχουν έλλειψη προσωπικού.
Σκέφτομαι ότι πρέπει να εξαφανιστώ σήμερα από το σπίτι,για να γλιτώσω από τις φακές!!
Οκ,παω να φτιάξω καφέ..
Αν διαβαζεις βιβλια σου προτεινω να παρεις τη σειρα βιβλιων " Συζητηση με το Θεο" να δεις αν υπαρχει θεος η οχι!
http://www.e-shop.gr/product?id=BKS.0510027 Διαβασε το πρωτο αν σ αρεσει διαβαζεις και τα υπολοιπα!!!!
Ο γαμπρός , ετών 70 + , και η νύφη , ετών 25 , μπαίνουν στο ξενοδοχείο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος ... Δεδομένης της διαφοράς στην ηλικία , όλοι στο προσωπικό του ξενοδοχείου σκέφτηκαν το προφανές ( ... ναι , αυτό που σκεφτήκατε και εσείς ... όχι ο έρωτας , το άλλο ... ) Λοιπόν φαντάζεστε την έκπληξη όλων το άλλο πρωί : Ο γαμπρός κατεβαίνει κατά τις 8 το πρωί , με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του , γεμάτος αυτοπεποίθηση και φοβερά ευδιάθετος . Καταβροχθίζει μερικές φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα , αυγά , μπέικον κλπ κλπ και όταν τελειώνει κατευθύνεται στο σαλόνι του ξενοδοχείου για το πρωινό του πούρο ... Η νύφη κατεβαίνει κατά τις 9 ... Όταν λέμε κατεβαίνει , σέρνεται η κοπέλα ,
παραπατάει , παραμιλάει ...Τέλος πάντων , φτάνει στην σερβιτόρα : " Ένα καφέ ... " , ψελλίζει , " ... σκέτο και δυνατό ... " .Πηγαίνει όπως - όπως σε ένα
τραπέζι και σωριάζεται ... Η σερβιτόρα , έκπληκτη , πηγαίνει τον καφέ στην νύφη . Φεύγοντας όμως δεν κρατιέται ...
- " Με συγχαρείς , κοπέλα μου ... Δεν μπορώ να το χωνέψω όμως : Πώς εσύ , νέα κοπέλα , είσαι σε τέτοιο χάλι μετά την πρώτη νύχτα του γάμου με έναν γέρο που ξέχασε να πεθάνει ; "
- " Ο αλήτης ! Ο απατεώνας ! Με ξεγέλασε ...Τόσο καιρό μου έλεγε ότι κάνει οικονομίες εδώ και 50 χρόνια ... Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε χρήματα ..."
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
γιατί τυχαίνει με αυτές που κατά καιρους μου αρέσουνε να έχουμε πολλά κοινά αλλά να μη βλέπουν ερωτικά;
σκευτομαι γιατι να βλεπω τα όνειρα μου, τα δικά μου όνειρα να τα πετυχαίνουν, να τα ζουν άλλοι οι οποίοι μπορεί να μην τα επιθυμούσαν και τόσο... και με πιάνει το παράπονο.. και γίνομαι ΄χάλια
ίσως ναι, ΄κουράστηκα όμως να περιμένω και να μένω στάσιμη... και βιάζομαι δεν ξέρω γιατί βιάζομαι τόσο, λες και η ζωή μου δεν έχει νόημα μέχρι να πετύχω τους σκοπούς μουQuote:
προσπάθησε....προσπάθησε και θα δεις ότι θα πετύχουν μιά μέρα και για σένα
--------------------
Τόσο ξέρουν, τόσο λένε! Αν δε φεύγεις πίσω, ποιος ο λόγος να ξεκινήσεις με χειρόφρενο; Για να φθείρεις τα λάστιχα;
Αλλά μήπως ξέρουν όλοι να οδηγούν;
Άλλη φορά πες τους, καιρός να μάθετε κι εσείς να ξεκινάτε χωρίς χειρόφρενο!
Και να μην οδηγείτε μονίμως με τον συμπλέκτη πατημένο! (Κι αυτό είναι κακή συνήθεια μερικών).
Και να βγάζετε φλας όποτε στρίβετε ή αλλάζετε λωρίδα!
Και να μην πιάνετε τη μεσαία ή ακόμη χειρότερα την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και πάτε σαν χελώνες!
Τα νεύρα μου!
ίσως σε κάποιους τελικά δεν αξίζουν αυτά που θέλουν? δεν αξίζουν να βλέπουν τα όνειρα τους να γινονται πραγματικότητα? όμως αν έκαναν κάτι για να τιμωρούνται, κάτι κακό, αν πλήγωναν κάποιον αν έβλαπταν κάποιον δεν θα το ήξεραν?
ΑΧ! ποσο δικιο εχει μια ψυχη εδώ μεσα¨) που μου ειπε!! από τωτες που επιτραπηκε να ψιφιζουν αυτές, οι γυναικες δλδη!! διαλυθηκε η πολυτικη!!! αφανιστικη η αξια της δημοκρατιας!! όλα είναι πανω στο ιματζ μεικερ!! αφου ψιφιζουν οι γυναικες!! χιχιχιχιχ
από τωτες που οδηγανε οι γυναικες!!! εχουν αυξηθεί τα ατυχήματα!!! εχουν χασει την αξια τους τα αμαξια!! πλεον δεν είναι μηχανιματα αδρεναλυνης!! είναι πλαστικοι κουβαδες!!"), με φλορικα ντιζαιν!!
αχχχ!!!,δεν πατε να πληνετε καμια καλτσα!! χαχαχα, να καθαρησετε κανενα πιατο!! η? να σφουγκαρισετε κανενα πλακακι ,μαρμαρο ε?? χιχιχιχιχι
Πως είναι λυπηρό το πόσο αχάριστοι και εγωιστές είναι οι άνθρωποι....
σκεφτομαι οτι θα βαρεθω αυριο 5 ωρες ταξιδι!!!