Μια απ τα ιδια και γω.Περιμενω πως θα ερθει το βραδυ να ηρεμησω να κοιμηθω. Τη μερα η ζωη μου ειναι κολαση..
Printable View
Μια απ τα ιδια και γω.Περιμενω πως θα ερθει το βραδυ να ηρεμησω να κοιμηθω. Τη μερα η ζωη μου ειναι κολαση..
Όταν λέμε εθνική επίπλων το ενοουμε γελάμε κ ολας αλλά είναι κ αλήθεια
Τα αστεία είναι βγαλμένα από τη ζωή
ξυπνησα με πολυ στρες..φοβο..κ ξαφνικα νιωθω πως δεν νιωθω τιποτα, αν με παρεις κ με βαλεις σε ενα κουτι, το ιδιο θα μου κανει..
τι σκατα εχω πια?νιωθω τοσο θολουρα, τοσο μπλοκαρισμα στον εγκεφαλο, λες κ εχω εναν ογκο κ μου παταει την μερια των συναισθηματων.
ειναι δυνατον απο το αγχος??ελεος πια!
Πάλι μελαγχολική κι ανήσυχη κι ας έχω λόγο να νιώθω έτσι...θα ήθελα να μπορούσα να παραμείνω χαλαρή όπως ήμουν χθες το βράδυ...να βάλω κάνα ποτηράκι κρασί αντί για καφέ; :p Επίσης πρέπει να οργανώσω λίγο τη μέρα μου σχετικά με μια υποχρέωση που έχω, ίσως έτσι ξεαγχωθώ λίγο...
Την γνωστή μελαγχολία... :(
Κρύο...έχω παγώσει κι ας είμαι ντυμένη καλά...και πονάω...
Απόλυτη μοναξιά... :(
Και τόσο χάλια που δεν μπορώ ούτε να φάω...
Απαλευτο αγχος..
Σκατα. Και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γραψω 10 χαρακτηρες. Σκατα σκετο
Καλημερα σας!
Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω πως αισθάνομαι χαχαχα! Τι σας λέω τώρα ε??
Εχτές ήταν τα γενέθλιά μου... ξύπνησα με ωραία διάθεση, πήπήγα στη δουλειά όπου κερασα διάφορα γλυκάκια κλπ, έσβησα κ ένα κεράκι σε ένα προφιτερολ που μου ειχε αγοράσει μια συνάδελφος κ ολα καλα...
Όταν πρότεινα σε διαφορους φιλους να βγούμε το βράδυ για ένα φαγητό βρε αδερφέ, να γιορτασω κ εγω τα γενέθλιά μου, ο καθένας ή κατι θα ειχε κανονισμενο, ή θα ήταν κουρασμένος ή το οτιδήποτε ξέρω γω...
σαφώς αυτοι οι άνθρωποι ήξεραν ότι εχω γενέθλια και, τουτουλάχιστον εγώ όταν εχω στο μυαλο μου ότι κάποιος φίλος έχει τα γενέθλιά του, υποψιάζομαι ότι κάτι θα θέλει να κανει κ έτσι έχω στο μυαλο ότι μπορεί κ να κάνει κάτι...
Έτσι τα πέρασα μονη τα γενέθλια, καθώς δεν εχω ουτε σύντροφο...
Πως να αισθανθώ? Θυμό για τους άλλους? Απογοήτευση για μένα που συνειδητοποιώ οτι είμαι μόνη? Ή απλά να αδιαφορησω...?
Χρονια σου πολλα και παντα με υγεια! Μακαρι να εινα η χρονια σου φετος! Οχι θυμος, οχι...ουτε απογοητευση....ετσι ειναι οι εποχες, κλειστες και απομονωμενες. Θα ερθουν αλλα γενεθλια πολυ πιο ευτυχισμενα και μακαρι και στο μελλον τα γενεθλια των παιδιων σου. Ποτε δεν εχω φανταστει τον εαυτο μου με παιδια, αλλα εχω σκεφτει ποσο απιστευτα χαρουμενη θα ημουν να εκανα ενα παρτυ για να σβησουνε κερακια τα παιδια μου... Μαγικο!
Τα καλυτερα και παλι και οχι απογοητευση, οσο ειναι δυνατον!
Χρόνια σου πολλά astimatnam! :) Συμφωνώ με την howtodream...
Αισθάνομαι κουρασμένη ψυχικά και σωματικά...