Να το απολαύσεις και να το χαρείς όσο δεν πάει !!!!!!
Printable View
Καλημέρα...
Αυτήν:
https://www.youtube.com/watch?v=_b6NcbB24G8
Την έχω δει και πιστεύω πως θα της αρέσει κι εγώ θα την ξαναδώ μ' ευχαρίστηση... :)
Εσύ την έχεις δει;
Παιδια επιτελους σ/κ θελω να λιωσω στο νετφλιξ και να κανω μποτε.Τιποτα αλλο.Χθες πηγα για καφε αλλα ξεπαγιασα.Οποτε μπορεσω θα κανω απντειτ στο ημερολογιο.
Ναι το θυμάμαι. Σήμερα ταινία θα δω γιατί δεν είμαι για λιώσιμο..
Ακου να σου πω για το σωστό το λιώσιμο να μην θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ και να δεις σερί τον κύκλο ολόκληρο δες mindhunter..οτι καλύτερο έχω δει! Και έχω δει ποοοοολλα.. Δες imbd κριτικές!
εχω βαρεθει να ακουω ψευτικες δικαιολογιες που εξηγουν υποτιθετε τις πραξεις τους απο τη μερα που εμαθαν ποιος ειμαι τους γνωρισα και οι πραξεις τους το αποκαλυψαν αυτο γιατι πριν βρισκομουν στη ψευδαισθηση ομως οσο δε γνωριζα την αληθεια ειμουν πολυ χειροτερα απο οτι τωρα και τωρα που το πεπλο επεσε επιτελους ηρεμισα και τωρα που η ηλεκτρονικη διακυβερνηση αρχισε να μπαζει τους εμαθα ακομα καλυτερα
Καλημέρα τι κάνετε πως πήγε το μπουτέ σας?
Εμενα καθε μερα ειναι η μερα του καπνισματος...χαχαχα...ναι βρε ασε...εχω αρχισει να ανησυχω που ειμαι τοσο δραστηρια...δεν βαζω ποπο κατω αλλα ενταξει μωρε κυριακουλα ειναι θελω απλα να ξεραθω...ααα κι εσυ χαλιααα;;;ααα ωραιαααα...μια ωραια ατμοσφαιρα μας βρισκω...
Και δεν μας φταναν ολα,εχουμε και κουνουπια χειμωνιατικα να μας πρηζουν τα συκωτια...τι δουλεια εχουν χειμωνιατικα εδω περα;;