εμεις εχουμε πεσει με τα μουτρα στην σειρουλα του μνημονακιου. καναμε ενα διαλειμμα για πασχαλινη εκδρομη και τωρα ....βουτια!!!!!
εχουμε και true detectives για αμεσως μετα. ειναι καλο?
Printable View
ακυρο: αλλα αυτο ειναι που σκευτομαι :καλησπερα φίλοι!!!ειμαι ενα ατομο αρκετα ανοιχτο και ομιλιτικο...ομως ειμαι πολυ αγχωδης...και αυτο νομιζω με οδηγει να ιωοθετω ασυναισθητα περιεργες συμπεριφορες οπως να λεω επιζημια ψεματα σε πολυ κολλητους μου,να φερομαι δυπροσωπα,να χωριζω παρεες και να σκαρωνω μηχανοραφιες κ.τ. λ... με αποτελεσμα να χανω σημαντικους για μενα ανθρωπους ..Το γεγονος αυτο μου κανει εντυπωση γιατι ποτε δεν ειχα δωσει τετοια δικαιωματα ουτε στο περιβαλλον μου,ουτε στον ιδιο μου τον εαυτο...δεν ξερω τι πρεπει να κανω γιατι νομιζω πως αυτο οφειλεται στο αγχος ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ....σΑς παρακαλω θελω να με βοηθησετε να βγω απο αυτο το αδιεξοδο!!!!!οποιαδηποτε γνωμη ειναι δεκτη
γεια σου πανο.η γνωμη μου ειναι οτι για να ξεφυγεις απο το φαυλο κυκλο θα πρεπει να κανεις κατι αμεσα.
το αγχος σου μπορεις να το αντιμετωπισεις κανοντας πραγματα που σε χαλαρωνουν,σε ηρεμουν..εσυ ξερεις ποια ειναι αυτα.
για το ψεμα,μπορεις απλα να το αποτρεψεις εχοντας υποψιν οτι ειναι κατι κακο και επιζημιο κ δεν αξιζει να το λεμε σε κανεναν ανθρωπο αν ειναι να τον βλαψει :)
Σε ευχαριστώ πολυ για την κατανοηση,απλα τωρα καταλαβαινω πως μερια ψεματα τα ελεγα γιατι δεν ηθελα να χασω καποιους ανθρώπους που ηθελα να ειναι στο πλαι μου...και αντι αυτου εχασα αυτους και πολλους αλλους απο το πλαι μου δινοντας ετσι την ενυπωση σε αυτους πως ολα αυτα τα σχεδιαζα και πως το εκανα γι; για νακερδισω τις εντυπώσεις τους...εγω προσπαθησα να τους εξηγησω τι αισθανομαι στην πραγματικότητα και οτι δεν το εκανα αυτοεεκ προ μελετης αλλα απο αγχος και αγωνια μηπωσ τους χασω αλλα ηταν ματαιο....τωρα δεν θελουν ουτε να με δουν ζωγραφιστό .....τι να κανω για αυτο ειμαι σε ρνα αδιεξοδο
Σκέφτομαι ότι θέλω να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ...και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για ν' ανακουφιστώ...
Σκεφτομαι οτι θελω να κανουμε ενα νεο τσατ γιατι δεν περναει η ωρα...
Ενα τσατ χωρις τσακωμους και χωρις χαζομαρες και χωρις τα ακυρα του αλεξανδρου 77....
Κι αυτος ευπροσδεκτος θα ητανε αρκει να ελεγα λιγα και λογικα π να βγαζουνε νοημα...
Μνημονιο μ ελειψες...
κακη διαθεση!!!!
κι μας ριχνουν πολλοι κι διαφορα!!!! που γραφουνε ότι νανε, αναμενω την μερα που θα μπορεσει η τεχνολογια να ανακαληπτει κι να εμποδιζει τα ανηλικα να γραφουνε σε τοσο σοβαρα κι για ενηλικες φορουμ!!
καποιος επιρρεαζεται απο τις αποψεις και τα γραφομενα των αλλων!!!!????? Αφου λεει οτι υπαρχει κι αλλου ζωη γτ καθεται εδω και ψειριζει τι γραφουν οι αλλοι εδω μεσα???
of that I am Fucking happy! :-*
ευτηχως που υπαρχουν αξιολογα ατομα εδώ μεσα!! ανθρωποι κοπελες κι αγορια¨)! που εχουν το χαρησμα της αλληλυγγυης!! ατομα που εχουν βοηθησει κι βοηθαν αλλους που εχουν πραγματικα αναγκη!! που εχουμε αναγκη από "ψυχολογικη υποστυριξη" όπως κι λεει το φορουμ!! διοτι για φορουμ απλα γνωριμιών η επιδιξιας υπαρχουν πολλα αλλα!!
παντως προσωπικα ειχα κι εχω την τιμη να εχω εκλαβη αυτην την υποστιριξη κι είμαι ευγνομων!! μακαρι να μπορω να ανταποδοσω, αν κι ευχομαι να μην χριαστει πωτες!! δλδη να κυλανε ομορφα τα πραματα στην ζωη τους ετσι ώστε να μην εχουν αναγκη!!
Καλή πρωτομαγιά σε όλους τους συμφορουμίτες!
και Καλά να περάσετε αύριο!
:D :D :)
Βλακα κουφιοκεφαλε 77
καλη πρωτομαγια σε ολους!!!
Αναρωτιέμαι γιατί έχω τέτοιες μεταπτώσεις προς το χειρότερο στη διάθεση μου κι από εκεί που είμαι καλά "πέφτω"...
Μακάρι να σταματούσε αυτό...
Βγαινεις καθόλου απο το σπίτι ή είσαι όλη μέρα μέσα ;;;
Ανθρώπους έχεις Κοντα σου φιλους κλπ ή είσαι μονη σου ;;;
Δημιουργική απασχόληση εχεις κάθε μέρα ή στεκεσαι άπραγη ;;;
Αυτά είναι τα βασικά
αν δεν έχεις αυτά λογικό να μην είσαι καλά
και τίποτα μα τίποτα άλλο να μην έχεις αυτά φέρνουν τη σύγχυση
Τη μελαγχολία κλπ
Κυκνε , δεν θελω να κανω τον ξερολα , αλλα εχω παψει ν αναρωτιεμαι για πολλα πραματα , κ εχω υιοθετησει την σταση ' και δεν βαριεσαι ' η ' και τι εγινε ' και σε πληροφορω οτι εχω πολυ λιγοτερο αγχος . Μην σε παρω στο λαιμο μου ομως .
Καλημέρα, καλό μήνα για όσους δεν τα είπαμε... Μιας και τα λέμε συνέχεια :P να έχετε μια υπέροχη μέρα ... Ήλιο βλέπω σήμερα , να πάτε για κανέναν καφέ ... Πιείτε και για μένα.
Βγαίνω για καμιά βόλτα που και που, για παράδειγμα χθες βγήκα δυο φορές για καφέ αλλά όταν γύρισα σπίτι πάλι άρχισα να μελαγχολώ...
Έχω κάποιους ανθρώπους κοντά μου αλλά δεν έχω δημιουργική απασχόληση γιατί δυστυχώς δεν έχω δουλειά...αυτό το ξέρω ότι σίγουρα είναι μια αιτία για την κατάθλιψη αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά γι' αυτό στις εποχές που ζούμε...
σκεφτομαι τη ζημια που προκαλουν οι ανθρωπινες σχεσεις, οταν αυτες κατανταν ανταγωνιστικες. και τελικα δε ξερω τι ειναι προτιμοτερο, να εισαι μονος και να πληγωνεσαι βλεπωντας τους αλλους μαζι ή να μην εισαι και να σε πληγωνουν αυτοι που ειναι μαζι σου ?
αυτη τη στιγμη ειμαι τοσο χαλια που δε μπορω να χειριστω ουτε τον εαυτο μου.
δημιουργική απασχόληση δεν είναι μόνο η δουλειά.
Υπάρχουν τόσοι τρόποι να απασχολείς το νού σου κάνοντας κάτι εποικοδομητικό.Βρες ποιά σου αρέσουν και κάν'τα.
Επίσης,καθημερινα θα ήταν καλό να βγαίνεις να βλέπεις τον ήλιο τον ουρανό,να αναπνέεις,να περπατάς,να έχεις μιά σχέση με τη φύση.
κακή καθημερινότητα-αρρωστημένη κατάθλιψη.
σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν θα μπορέσω ποτέ να κοιμηθώ ένα βράδυ χωρίς τίποτα να βασανίζει το μυαλό μου και χωρίς εκατό φωνές στο κεφάλι μου!
Σημερα επαθα ζημεια στο μηχανακι π παω τις παραγγελιες....
Γαμω την τυχη μου...
Γαμω δυο μεροκαμματα πανε τσαμπα.... :-(
Για αλλη μια βραδυα επνιξα τον πονο μ στο φαγητο...
Τωρα θα κανω και 2-3 τσιγαρα και θα πεσω για υπνο ελπιζωντας αυριο να ξυπνησω λιγο "αλλιως" :-(
σκεφτομαι ν'αρχισω κι εγω τα ψυχοφαρμακα. δε μπορεις να εισαι αλλιως καλα βρε παιδια, οσο κι αν το προσπαθεις. η ιδια η ζωη ειναι σημερα αρρωστη, κι αν θες να προχωρησεις πρεπει να χαπακωθεις.
διαφωνω πληρως
Τώρα εκτός απο τη μέση μου πονάει ΚΑΙ το κεφάλι μου!
γουσταρω!
οτι κ να μου πεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να σκεφτεσαι μετα το ποσες ωρες εχασες απο το χρονο σου ασχολουμενος μαζι μου γραφε οσα κατεβατα θελεις το ιδιο μου κανει
τη βρισκεις με αυτους που σε γραφουν κανονικα οσο πιο πολυ σε γραφουν εσυ τοσο περισσοτερο κολας μαζι τους κολημενος με το γραψιμο εισαι κ το φωναζεις
επιδη το ξερεις κ συ ο ιδιος οτι αυτο σου αξιζει για αυτο εχεις φαει τετιο τρελο κολημα μαζι μου ουτε μερα δε περνα χωρις να ασχοληθεις μαζι μου :-)