Χάλια...έβλεπα πάλι εφιάλτες...τελικά δεν ξέρω αν αυτό το φάρμακο βοηθάει ή αν τους προκαλεί...
Printable View
Χάλια...έβλεπα πάλι εφιάλτες...τελικά δεν ξέρω αν αυτό το φάρμακο βοηθάει ή αν τους προκαλεί...
Απελπισία για το πιθανό χάλια μέλλον της ζωής μου
Θέλω να κλάψω, νιώθω μόνη και κρυώνω...υπάρχει κανείς να μιλήσει;
Άθλια... :(
Μια εξουθένωση.. Ταινία και ύπνο νωρίς απόψε.. Ελπίζω!
:):):):):)
Νιώθω αδύναμη πολύ,δεν είμαι δυνατή,γιατί τα έχω κάνει σαλάτα στη ζωή μου και δεν έπρεπε καινα που τώρα είμαι απογοητευμένη,έχω αρχίσει και αλλάζω,αποφεύγω τη παρέα μου και θέλω να κάθομαι σπιτι,στο κρεβάτι και να απομονώνομαι...αρρώσταίνω όλο και πιο συχνά,πέφτει ή άμυνα μου και η όρεξη μου,ύπαρχουν και στιγμές που είμι καλά και έχω όρεξη χωρίς λόγο όμως δε ξέρω πως έγινα έτσι;μεγάλωσα;πρέπει να αλλάξω και να πάω μπροστά αλλα πως;;μια κουβέντα είναι...
δε θα είναι χάλια...θα το φτίαξεις...
Συγνώμη Marikaki, αλλά το δεν θα είναι χάλια θα το φτιάξεις ,πάει σ απάντηση στο προηγούμενο Post σ? :P
Πούπουλο...... XS (επιτέλους!) κ πάλι, επιστρέφω στα τζηνάκια μου. Bye- bye κατακράτηση υγρών, στο καλό κ μην μου ξανάρθεις! Να έφευγε κ το βαρύ κεφάλι κ ο βήχας κ τί στον κόσμο.......
Δεν νιώθω καλά...αγχώθηκα πριν και με πιάσαν πάλι ελαφρώς τα ψυχοσωματικά μου, νιώθω αγωνία, κούραση και νύστα...αλλά δεν θέλω να κοιμηθώ, μετά σηκώνομαι σαν άρρωστη...άσε που φοβάμαι...
Πλήττωωωωωω!!!!!!!! Βαρέθηκα..... θελω κ πρεπει κατι να αλλαξω στη ζωη μου... πως ομως?
Φοβαμαι μη χασω τη βολη μου...
https://www.youtube.com/watch?v=o9GNDcl168o
hapydays , σου αφιερωνω κομματι που σου ταιριαζει !!!!!!! παντα χαρουμενη !!!