Γιατι το λες αυτο;;δεν βλεπεις;;νιωθει τυψεις κ εχει συγκινηθει πολυ...σιγονταρει κ ο αλλος ο γαιδαρος,πολυ φιλος της...τεσπα...αληθεια θα φας μερεντα;;
Printable View
Θέλω σοδαααααα να χωνέψω τα χαριμπο ......
Οι μακακίες πληρώνονται να δω πως θα κοιμηθώ με αυτό το στομάχι. .....
Βέβαια με ολα αυτα τα γλυκά μας αποσυντονίζετε.. Χαχα
Επιμενω στο να μην γενικευουμε και να προσπαθουμε να αποφευγουμε καποιες λεξεις.Σε αυτο που λες Φιλενια ολα ειναι σχετικα,μιλας πολυ γενικα ομως οποτε θα μπορουσες να παρεις διαφορες απαντησεις.Το οτι καποιος μπαινει στην ζωη μας δε σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα και να βγει, αν ετσι νιωθει.Ειμαι σιγουρη πως κ μεις πληγωσαμε καποιους ανθρωπους, που για τους οποιους λογους ,δεν θελαμε να ειμαστε πια μαζι τους.Φανταζομαι κι εμεις δεν θα θελαμε να μας αναγκασει καποιος να μεινουμε σε μια σχεση που δεν θελουμε πια.Οι σχεσεις,ο ερωτας,η αγαπη δεν εχουν εγγυησεις.Καποιες σχεσεις κανουν το κυκλο τους.Κραταμε αυτα που μας εδωσαν,κανουμε την αυτοκριτικη μας και προχωραμε.
Χμμμ...δεν συμφωνω.Καποιος μπορει να σε αγαπησει και καποια στιγμη να σταματησει να νιωθει αυτο που ενιωθε πριν.Γιατι;;Γιατι οι ανθρωποι αλλαζουμε,αλλαζουν τα ονειρα μας,οι στοχοι μας,το οραμα μας,γιατι στην πορεια μπορει να ανακαλυψουμε οτι δεν ταιριαζαμε οσο νομιζαμε με τον αλλον.Το οτι καποιος σε χωριζει,δεν τον κανει κακο ανθρωπο.Γιατι να κανεις σταυρους κτλπ...Ακυρωθηκαν οσα ενιωθε κ οσα ζησατε επειδη η σχεση τελειωσε;;Τα καλυτερα δεν ερχονται Γιωργο.Εμεις γινομαστε καλυτεροι οταν κανουμε αυτοκριτικη κ αποζηταμε μετα καλυτερες καταστασεις οι ιδιοι.Εχω μεινει σε σε πολυχρονη τοξικη σχεση.Ακομα κι αυτη κατι μου προσεφερε.Με εκανε να συνειδητοποιησω ακριβως τι ΔΕΝ θελω απο μια σχεση.Μου εμαθε ο,τι εχω ορια.Μπορω να πω...τι μαλακας...να ανακουφιστω για λιγο αλλα αν δεν κοιταξω γιατι,τι με τραβηξε και γιατι δεν εφυγα(αυτοκριτικη)ο επομενος μαλακας θα με περιμενει στην γωνια.Αυτο λεγεται φαυλος κυκλος.Καθε σχεση ,ακομα κ η κακη κατι θα σου διδαξει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σε φάση για να μιλήσω σοβαρά. Γενικά δεν είμαι καλά.. Αλλά θα σου απαντήσω.
Η αγάπη δεν φεύγει.. Αν φύγει δεν ήταν αγάπη. Ο έρωτας ναι, ο ενθουσιασμός ναι αλλά όχι η αγάπη. Ναι γινόμαστε καλύτεροι με αυτοκριτική. Αλλά εγώ κάθε φορά που έχω μια αποτυχία ψάχνω για το καλύτερο. Πάω για το καλύτερο.. Και δεν λέω μόνο για το ερωτικό κομμάτι, εννοώ γενικά στην ζωή μου.
Δε μ αρεσει η λεξη αποτυχια.Πολυ βαρυγδουπη.Πολυ βαρια λεξη.Για να πας για το καλυτερο πρεπει να ξερεις τι θες,τι δεν θες ποια τα ορια σου κτλπ.Δεν αρκει απλα να λεμε οτι το θελουμε.Γενικα, οσοι περναμε η περασαμε απο καταθλιψη καλο ειναι να αποφευγουμε λεξεις οπως αποτυχια/επιτυχια ποτε/παντα.Εχουν τεραστια σχεση με την δημιουργια της καταθλιψης.
Δουλεύω εδώ και δύο χρόνια με τον εαυτό μου.. Εχω απέναντι μου την κατάθλιψη και θεωρώ ότι έχω κάνει τεράστια δουλειά και ελπίζω ότι μια μέρα θα την νικησω. Όσο για τις λέξεις που πρέπει να λέμε ή που δεν πρέπει να λέμε.. Τις ξέρω.. Αλλά ενα άτομο που ακούει από την βρεφική του ηλικία οοοοοολες τις αρνητικές λέξεις που υπάρχουν δεν μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να καταφέρει να μην τις χρησιμοποιεί. Προσπαθώ όμως.. Σε ευχαριστώ
Δεν διαφωνω οτι εχεις κανει τεραστια δουλεια κ ξερω πως ειναι απο μικρος να ακους αυτα τα αρνητικα.Δεν θα γινει σε μια μερα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Προσπαθεις,το καταλαβαινω.Εδω ομως ειμαστε κ για επισημαινουμε ο ενας στον αλλον καποια πραγματα.Ετσι δεν ειναι;Ειδικα σε πιθανες υποτροπες.
Δεν ειπα ποτε για μη/δεν...ουτε καν τις ανεφερα ως λεξεις...μηπως να ξαναδιαβασεις εσυ τα μηνυματα μου;;ποτε/παντα,επιτυχια/αποτυχια...Δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι αντιληφθηκες ουτε τι ειπα,ουτε τι επισημανα...επισης φαινεται να σαν να παιρνεις ο,τι λεω προσωπικα για σενα ενω ξεκαθαρα μιλησα για οσους περασαμε η περναμε καταθλιψη...Γενικως, απαντας σαν να σου ειπα οτι δεν καταφερες κατι και σαν να κανουμε διαγωνισμο ποιος καταφερε τι...σορυ αλλα αυτο ειναι δικη σου προβολη.
Σου έχω πει εξαρχής ότι δεν είμαι καλά.. Και επιλέγεις τα μηνύματα μου και λες τα δικά σου..
Εχω μιλήσει με την ψυχολόγο για τις αρνητικές λέξεις. Το μυαλό δεν μπορεί να καταλάβει τις λέξεις "μην" και "Δεν". Εσύ όμως τις χρησιμοποιείς συνέχεια.. Όπως και την λέξη πρέπει.. Αυτό το κομμάτι που αναφέρεις για τις αρνητικές λέξεις κτλ είναι κάτι το οποίο σου έχω πει ότι το γνωρίζω και προσπαθώ και πάλι συνεχισες να μου κάνεις διορθώσεις στα κείμενα μου..
Χαλάρωσε λίγο, συνέχισε εδώ την πλάκα.. Γιαυτό είμαι και εγώ εδώ για να γελάσω, να ξεχαστω.
Εγω κανω χαλαρη συζητηση Γιωργο οπως παντα κι αν εσυ εχεις τα θεματα σου μπορεις να τα ξεσπασεις αλλου.Οι λεξεις που λες δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται...αυτο το ξερεις εσυ και μαλλον μονο σε εσενα βγαζει νοημα.Σου κανω διορθωσεις;;;Επειδη εχω αντιθετη αποψη;;Ελα τωρα...επιβεβαιωνομαι οτι παιρνεις ο,τι σου λεω προσωπικα και συμπεριφερεσαι λες και κανουμε διαγωνισμο.Αλλος πρεπει να χαλαρωσει...παρεξηγεις πολυ ευκολα απο οτι καταλαβα οποτε δεν ξανασυνεχιζω συζητηση μαζι σου.Αφου τα χεις λυμενα βρε καλο μου ποια ειμαι εγω να εχω αντιθετη αποψη κ να τολμω να την εκφρασω;;αα ναι ξεχασα...σε διορθωνω...please...
Είπα ότι τα έχω λυμένα; σου λέει ένας άνθρωπος ότι δεν είναι καλά και δεν βάζεις όρια!!
Και τις λέξεις που αναφέρω μου τις έχει πει η ψυχολόγος αφού είχαμε κάνει ένα "πείραμα".. Η λέξη πρέπει έχει μέσα εκβιασμό.. Η λέξη ΜΗ και ΔΕΝ δεν μπορεί να τις ακούσει ο εγκέφαλος. Με είχε ρωτήσει τι θέλω αυτή την στιγμή.. Και ήμουν χάλια ψυχολογικα (αρχή κατάθλιψης) και της είχα πει ότι "δεν θέλω να φοβαμαι". Και μου λέει Το σώμα σου αντιδρασε ακριβώς όπως θα αντιδρούσε στον φόβο.. Γιατί στην ουσία είπα "θέλω να φοβαμαι".
Δεν κάθισα όμως εδώ να κάνω διορθώσεις στα κείμενα κάποιου. Και μπορώ να καταλάβω ότι το έκανες μια φορά για να βοηθήσεις.. Αλλά συνεχισες.. Αν ήθελες να περάσεις το μήνυμα για τις αρνητικές λέξεις θα μπορούσες να το κάνεις με διαφορετικό τρόπο από την στιγμή που είπα ότι σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για μένα..
Κρέπα!!!!
Βρε βρε , μικρη ολλανδεζα , που δεν εισαι υποθετω απο την Ολλανδια , αλλα επελεξες θετικο νικνειμ ........ δεν ειναι καλα στην Ολλανδια , και αλλλα καλα κοινωνικου τυπου , εδω εχουμε το καλυτερο κλιμα .........μονο τουλιπες εχουν εκει ..........γραφεις ωραια , θετικα , μπραβο σου , εγω δεν ειμαι μικρος Ολλανδεζος , αλλα μεγαλος Ο . ..........χαιρομαι τους ανθρωπους που αν και αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα , δεν χανουν το ηθικο τους , ενταξει υπαρχουν , λιγοι ομως ........και κατα διαστηματα ........ εχετε μπουρ - μπουρ με την αγαπητη Αντα , που την εκτιμω κι εγω , χωρις να ξερω πολλα γι αυτην ,ναι ξερω μερικα απ τα προσωπικα της , που εχει δημιοσιευσει , αλλα περαν αυτων ουδεν ...........................
φιλικα παντα ......
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...χωρις ουσια...εδω δεν καταλαβες τι ειπε η ψυχολογος σου,θα καταλαβεις τι λεω εγω...;;;Μισο να κρατησω προγραμμα να ρωταω απο πριν ποτε ειναι καλη μερα για σενα να εκφρασω αντιθετη αποψη μην ταραχτεις.Ασε μας Γιωργακη,λυσε τα θεματα σου μονος σου και μην τα κανεις προβολη στους αλλους.Επιμονη οτι σε "διορθωσα" γιατι εχω αντιθετη αποψη.Ο μοντιε...πως τολμησα...Εσυ δεν εχεις ορια,τα παιρνεις ολα προσωπικα,λες κ κανουμε διαγωνισμο κ επιμενεις κιολας.Σορυ αλλα βαρεθηκα ηδη.φουλ υπερβολικος.Σορυ που τολμησα να εκφρασω αποψη ενω δεν εισαι καλα αλλα επειδη δεν ταιριαζουν οι χαρακτηρες μας δεν θα σε "ξαναδιορθωσω".Ενταξει;Λυθη κε το θεμα.Βαριεμαι να το συνεχισω.
Δεν έχω καταλάβει πραγματικά γιατί με έστησες στον τοίχο τόση ώρα. Με ειρωνεύεσαι, μου επιτίθεσαι.. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα σου. Τι σου έκανα;
Το αν κατάλαβα ή αν δεν κατάλαβα τι είπα με την ψυχολόγο και τι λέω μαζί της το ξέρω μονο εγώ. Χαλάρωσε λίγο, άλλαξε υφακι.. Μην συνεχίσεις την συζήτηση.
Συμφωνω μαζι σου και εχεις ενα δικιο ως προς το τι μιλησα αρκετα γενικα. Ηθελα απλα να συμμετεχω στη συζητηση σας χωρις να κανω ανάλυση στο θεμα μου. Απλα θα συμφωνησω με τον georgeοτι η αγαπη δεν τελειωνει. Ο ενθουσιασμος ο ερωτας ναι. Ομως η αγαπη οχι. Και οταν κανεις σχεδια και θες να εισαι με τον αλλο και τον αγαπας κανεις προσπαθεια να δεις τι φταιει και να λυσεις τα προβληματα. Τελος παντων δεν θελω να πω παραπανω πραγματα και να αναλυσω γιατι ξεφευγει και απο την εννοια του κανουμε χαλαρη συζητηση. Παντως το εθεσες πολυ ωραια..