Printable View
Quote: Originally Posted by nick190813 γουαι χαλαρωσε και μην βριζεις ,ειδες εμενα ρε καριολη να σ βριζω? Δεν σε έβρισα,αλλά να προσέχουμε τι λέμε. Αυτό δεν είναι κατάκτηση,αλλά λάθος της φύσης.
Quote: Originally Posted by nick190813 γουαι χαλαρωσε και μην βριζεις ,ειδες εμενα ρε καριολη να σ βριζω? Τωρα θα με βρισει κι εμενα με αυτο που εγραψα θα δεις .....
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δεν σε έβρισα,αλλά να προσέχουμε τι λέμε. Αυτό δεν είναι κατάκτηση,αλλά λάθος της φύσης. nai alla εγω σου κανω πλακα και εσυ βριζεις.....?
Quote: Originally Posted by arntaben Τωρα θα με βρισει κι εμενα με αυτο που εγραψα θα δεις ..... Ας μείνω ψύχραιμος......
Γουάι αυτή η χοντρή που λες, μιλάς πάντα για το ίδιο πρόσωπο ε?
Quote: Originally Posted by nick190813 nai alla εγω σου κανω πλακα και εσυ βριζεις.....? Συγγνώμη τότε. Βασικά θα της πω ''ευγενικά'',να πάει να κάνει τρέξιμο,δίαιτα κλπ.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δεν σε έβρισα,αλλά να προσέχουμε τι λέμε. Αυτό δεν είναι κατάκτηση,αλλά λάθος της φύσης. Λαθος της φυσης ειναι να βγει το παιδι με 8 ποδια οχι να ειναι καποιος χοντρος τι αλλο θα ακουσουμε ποια .....
Quote: Originally Posted by cube Γουάι αυτή η χοντρή που λες, μιλάς πάντα για το ίδιο πρόσωπο ε? Ποιό πρόσωπο?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ας μείνω ψύχραιμος...... Εαν θες μπορεις να χασεις την ψυχραιμια σου παντως εχω κεφια σμρ ....
αρνταμπεν πολλα κεφια βλέπω :p
Quote: Originally Posted by nick190813 για αγορακια?:p Θα γίνεις crossdresser?:Ρ
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ποιό πρόσωπο? Καλα δεν ειναι προσωπο? ε? εεεε?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ποιό πρόσωπο? Είχες ξανα αναφέρει μια χοντρή στο γυμναστήριο....ή μιλάς για διάφορες χοντρές που σε κοιτάνε?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Θα γίνεις crossdresser?:Ρ οχι εγω απλα η αρνταμπεν ειπε Οτι εχεις κεφια για αγορακια αχαχαχχα
Quote: Originally Posted by nick190813 αρνταμπεν πολλα κεφια βλέπω :p Παρα πολλα:-ρ Crossdresser χιχιχι :-ρ