Αλαλούμ, έχεις δίκιο!!!
Θα βάλω κι εγώ τικεράκι!!!!!!
να δούμε θα δουλέψει;;;
Printable View
Αλαλούμ, έχεις δίκιο!!!
Θα βάλω κι εγώ τικεράκι!!!!!!
να δούμε θα δουλέψει;;;
Όχι δε δούλεψε...κρίμα!
Καλημέρα κορίτσια.
Εσύ, εκεί πίσω ....
Εσύ καλέ, η αδυνατισμένη.
Μωρέ ποια μου θυμίζεις ... ποια μου θυμίζεις.
Το Πωλινάκι είσαι? Μπαααα ... μωρέ λες?
Tidekpe (αλήθεια, όταν λες το ψευδώνυμο σου, πως το λες? γιατί εγώ "τάϊντκπε" σε λέω και δεν μου καλοφαίνεται) .... anyway, δεν είσαι μόνη αφρατούλα. Είμαι κι εγώ εδώ, αφράτος αφράτος, ίσως πιο αφράτος από ποτέ !!!
Κάποιος πρέπει να κρατά την ισορροπία όμως τώρα που η πρόεδρος και το πωλινάκι αδυνατίζουν. Θυσιαζόμαστε εμείς βρε, για την ισορροπία του σύμπαντος.
Να είστε καλά φίλενάδες.
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!!
χεχεχεχε Εγώ είμαι σποτάκο μου. Είδες βρε γωνίες που ξεκίνησε και κάνει το πανέμορφο μου προσωπάκι? χαχαχαχαχαχα
Τί μου κάνετε? εγώ βαριέμαι αφάνταστα βρε παιδιά......
Υπάρχει και το υποκοριστικό μου, Σποτ, αν μπερδεύεσαι...τάιντ (κατά το γνωστό απορρυπαντικό των μητέρων μας)Quote:
Originally posted by spot
Tidekpe (αλήθεια, όταν λες το ψευδώνυμο σου, πως το λες? γιατί εγώ "τάϊντκπε" σε λέω και δεν μου καλοφαίνεται) ....
Επίσης, αναβαπτίστηκα εκ της προέδρου, ως παλίρροια (μη με ρωτήσεις γιατί, δε θυμάμαι το συνειρμό της...πώς άλλωστε;;;;)
Τελος, ακταφεύγουμε και στο λιτό, απέριττο και άκρως εβραικό, Μαρία...αν και στο "αφρατούλα" γυρίζω ακόμη...
ΒΑΡΙΈΣΑΙ;;;; Προτείνω να με μυήσεις στα μυστικά της τεχνολογίας και να υποδείξεις πώς θα βάλω αυτότο ρηαμδοτικεράκι με διάκριση δεκαδικών (μην ξεχνάς ότι υπάρουν άνθρωποι που χάνουν απλώς γραμμάρια και όχι κιλά, όπως εσύ η τυχερούλα)Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!!
χεχεχεχε Εγώ είμαι σποτάκο μου. Είδες βρε γωνίες που ξεκίνησε και κάνει το πανέμορφο μου προσωπάκι? χαχαχαχαχαχα
Τί μου κάνετε? εγώ βαριέμαι αφάνταστα βρε παιδιά......
ΌΠοτε θέλεις και...χαλαρα κατά την έκραη των αγαπημένων βορειοελλαδιτών:smilegrin:
Και βέβαια τιντε μου!!!!!!! Δώσε μου στοιχεία, να σου φτιάξω ένα που απλά θα το αλλάζεις από την σελίδα καιθα αλλάζει αυτόματα εδώ!!!! Στείμε μου U2U το τηλέφωνό σου να σε παρω να συνενοηθούμε. Περιμένω!!!!
και με τηλεγραφο να το έστελνε πιο πολλά θα έγραφες, λες και πληρώνεις με τις λέξεις ένα πράγμα....
να πας να δεις μποιφρεντ και να έρθεις και Αθήνα...... καλά το έχεις ρήξει στο διάβασμα ή μου φαίνεται.... μπράβο τέκνο μου, εύγε !!!
Βρε Πωλινάκι, εγώ γιατί δεν βρήκα τόσο καλή νονά για τα παιδιά μου??????????
tide βάζει μόνο από img εώς img gia to tikeraki.
Πωλινάκι γλυκό και καλόβολο...τώρα είδα την υπερπροσφορά σου και σε χιλιοευχαριστώ, απλώς, τώρα φεύγω για μάθημα και επιστρέφω βράδυ Όποτε σε βρω μέσα αύριο...θα σου φορτωθώ!
Φιλιά
Αυριο πρωί θα πάω κομμοτήριο για αλλαγή!!!!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
Πωλινάκι γλυκό και καλόβολο...τώρα είδα την υπερπροσφορά σου και σε χιλιοευχαριστώ, απλώς, τώρα φεύγω για μάθημα και επιστρέφω βράδυ Όποτε σε βρω μέσα αύριο...θα σου φορτωθώ!
Φιλιά
Ομως εσύ μόλις μπορέσεις απάντησέ μου στο μύνημά που σου έστειλα και θα τα κανονίσουμε!!! Φιλακιααααααααααααααααα!!!! !!!!!!!!!!
Ψάχνω, ξαναψάχνω..λέω μπα!
ξαναλέω μπαααααααααα! κάπου εδώ είναι..εγκαβώθην, δεδομένης και της ηλικίας, σκέφτηκα...
δεν είναι δυνατό να έχει μεταπηδήσει το τόπικ μας στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!!!! Και όμως...στη δεύετρη σελίδα, πραπεταμένο κάου στα μισά της, να με κοιτά εκλιπαρώντας το να του κάνω ΚΛΙΚ.
Και καλά η πάρεδρος, προφανώς επιδίδεται στον έρωτα της ζωής της (ή αυτό θα ήθελα, τουλάχιστον)...
και καλά οι πολυάσχολες εργαζόμενες μητέρες και ο ένας πατήρ του τόπικ μας...
ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΛΙΝΑΚΙ;;;;;;;Το χειρουργημένο και πονεμένο μας Πωλινάκι;;;;
Μου αρέσει που μου ζήτησες τα στοιχεία μου για να με βοηθήσεις, λέει...να στα στείλω σε μήνυμα! Βρε, μου θύμισες πώς να το στείλω το μήνυμα;;;;Πού να θυμάμαι εγώ, γριά γυναίκα;;;(όμορφη γριά, εντάξει, αλλά γριά!)
¨εκανα τς προσπάθειές μου πάντως και ελπίζω να αποδώσουν...
¨Οπως και να έχει, διαδικτυακή μου παρεούλα, σας φιλώ με την ευχή αυτό που σας κρατά μακριά να είναι πραγματικά "αμαρτωλό".
αχ, βρε tide μόνο εσύ κάνεις προσπάθεια.......
τι έγινε αλήθεια, που είναι ο κόσμος, χαμένοι όλοι.... σνιφ, σνιφ, σνιφ, :sniffle::sniffle::sniffle:
Το Ναταλάκι ελπίζω να ειναι καλά, με τα τρεχάματα του, το πωλινάκι φορουμίζεται αλλού, η bard που είναι΄???
Είναι καλά αυτό το κοριτσάκι, δεν μπορεί κάτι έχει ή έχει πάει 52 κιλά και δεν μας το λέει, ελπίζω να είναι καλά...
Η Αννεζίνα, η πριγκηπέσα... οι υπόλοιπες, που είναι ???
Λοιπόν εγώ θα γράψω τα νέα μου εδώ, στο απαγημένο μου topic......
Πήγα σε έναν υπέροχο διαιτολόγο χθες, ο οποίος με ανέβασε πολύ... έχω πάει σε πολλούς και απ' όλους έφευγα με την ίδια γεύση, αυτός ήταν αλλιώς.... να δούμε και στη συνέχεια βέβαια γιατί είναι νωρίς ακόμα.
Θα κάνω τεστ μεταβολικού ρυθμού και ανάλυση σύνθεσης σώματος. Δεν έχω ξανακάνει αυτές τις εξετάσεις... και μετά θα μου δώσει διατροφή.
Κατά τα άλλα είμαι λίγο καλύτερα, λίγο πιο αισιοδόξη και όπως λέεε και ο Σεφέρης "Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα"..............
Καλησπέρα κορίτσια.
Τιντε μου, ολάκερο τόπικ "Έχεις u2u" εχω κανει, και μάλιστα είναι πάνω πάνω στο θέμα της παχυσαρκίας. Μην μου ρείχνεις ευθύνες ότι δεν σου υπενθύμησα πως στέλνεις μύνημα......
Επίσεις το weekend μου το πέρασα στις πρώτες βοήθειες, με φοβαρούς πόνους στο στήθος, μόνο στο δικό μου τόπικ έγραφα.
Και το άλλο, εγώ ήμουνα το τελευταίο άτομο που είχα γράψει εδώ μέσα και περίμενα απάντηση!!!! Ε δεν θα μιλάω και μόνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν, για να σας επιβάλλω λίγο την τάξη, μαθημένη από σκληρά και εφηβικά τμήματα...
Το παιχνιδάκι περί παρουσιών και απουσιών είναι, ηλίου φαεινότερον,πως γίνεται χάριν παιδειάς...
Μπαίνουμε οικειοθελώς, όταν έχουμε κάτι να πούμε ή για ένα γεια και αν αισθανόμαστε καλά, κι αν έχουμε διάθεση(τουλάχιστον σε μένα αυτό ισχύει)...δε ζητώ ευθύνες από κανέναν (εξ ου και ο αυτοσαρκασμός!)
Π:online:περαστικά, λοιπόν, στο Πωλινάκι, καλή αρχή στο Αλαλουμάκι και καλό βράδυ σε όλους.
Υγ. Αλαλουμάκι, έχει μεγάλη σημασία η έμπνευση και η εμπιστοσύνη από την πλευρά του διαιτολόγου. Και πάλι καλή αρχή!
Ευχαριστώ tide.....
καλημέρα σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν ξέρει κανείς νέα της Μπάρμπ ας μας γράψει, μου κάνει εντύπωση τόσον καιρό που δεν έχει μπει να γράψει κάτι.....