Έλα μου όμως που δεν μπορώ να τα αποφύγω!!!!!!!!
Printable View
οποιο λεει συμπτωματα πεφτει σε μια παγιδα
το alter ego του ευροσκεπτισμου ειναι η παγιδα
αλλο η λογικη αλλο η φαντασια
φοβαμαι πως τωρα ειμαι σιγουρος οτι ψυχιατρικη =
φακα
μηπως τελικα η αυτογνωσια ειναι ο τροπος να μην πεφτεις στην φακα;
Ε ΚΑΛΕ ο ΕυΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤV ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΕΙ
ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΚΚΑΝΙΣΤΗΣ; ΟΧΙ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΣΚΕΤΙΚΙΣΤΗΣ
σκεφτομαι οτι στη προηγουμενη ζωη μου πρεπει να σκοτωσα παρα πολλους, γι'αυτο με τιμωρησε το καρμα σ'αυτη και με μισει τοσο ο κοσμος οπως τον μισω κι εγω. δε μπορει να εξηγηθει αλλιως. δηλητηριαζω τους παντες, ακομα κι αυτες που λενε πως μ'αγαπανε, το βλεπουν στη πορεια. ειμαι ενας δηλητηριωδης κισσος που ακομα κι αθελα του κανει κακο.
εμενα μου εχουν πει οτι στη προηγουμενη ζωη μου ειμουν ιερεας αν μου πεις γιατι θα σε γελασω
οι απατεονισκοι που ηθελαν το κακο μου ηξεραν ψυχολογια και κατι αλλο η γνωση ψυχολογιας με απετρεψε απο τους απατεονισκους.
με εφαλτηριο την απολαυση κανουμε λαθη που ισως ειναι μη αναιρεσιμα. επουδενι δεν θελω να αποκαλυφθει η ταυτοτητα του χρηστη μου η φαντασια σας μονο απο αναγωγες.
παντως με αυτο διαφωνει η google
ο σχεδον μη ομοιογενης πλουραλισμος με ενοχλει ναι λεω και στα φορουμ.
Ευφυαστατε αυτιστικε , μονο εγω δεν καταλαβαινω τι εννοεις οι κ αλλοι ?
Σκεφτομαι αν οντως μου την λενε οι αλλοι για να με μειωσουν η εγω ειμαι προκατηλειμενος και τα εκλαμβανω ετσι.. .:-(
νοκας , δεν μπορει να σε μειωσει κανεις , αν δεν το επιτρεψεις ο ιδιος . Κεμενα να δεις προσπαθειες που εχιουν κανει να με μειωσουν , απειρες , ουτε με αγγιζουν ομως πλεον . Προσπαθησε να μεινεις μακρια απο διαμαχες , μονο χαλιεσαι ετσι . Δες το πιο θετικα το πραμα , σου εγγυωμαι οτι δεν θα σε νοιαζει αν στην λενε . Εχεις μια αλφα αξια , κανεις δεν μπορει να στη μειωσει , αλλα ουτε και να στην αυξησει . Ισως εισαι υπερ του δεοντος ευαισθητος . Βγες στο ρινγκ , και παλεψε οσο δεν εσεις παλεψει ποτε στην ζωη σου .
Θαθ ελειπθαααααααααααααααααα?? ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...43028910_n.jpg
Αν οχι δεν πειραζει..Παντως μερικα πραγματα ειναι καλυτερα να τα βλεπεις ως απλος θεατης και ας μην εχεις δικαιωμα να απαντησεις σε ετεροχρονισμενες ανανδρες επιθεσεις :)
Nα ειστε καλα ολοι και να περνατε ομορφα!
Εμενα παντως μ ελειψες....
σκεφτομαι πως δε θα πρεπει να δενομαστε συναισθηματικα με κανεναν. οσο δυσκολο κι αν ειναι, ετσι βγαινουμε λιγοτερο ζημιωμενοι. απαξ και συμβει υπαρχει περιπτωση το θυμα να γινει θυτης και να βρεθουμε σε δυσαρεστες καταληξεις.
Θα πρεπει να ειμαστε με κουμπακια οι ανθρωποι για να γινει αυτο που λες.
Προσπαθησε να πας παρακατω χωρις πολλες πολλες σκεψεις,ισως ξαναπληγωθεις στο μελλον να εισαι παντα προετοιμασμενος και για τετοιες καταστασεις.
Περαστικα και σε λιγο καιρο θα εισαι περδικι!Αντε καλοκαιρι ερχεται μην μιζεριασεις για μια γυναικα!
εχω παει ηδη παρακατω, την εχω διαγραψει απ'τη ζωη μου και απο παντου. απλα ξερεις, ορισμενοι ανθρωποι μας ταιριαζουν τοσο πολυ, που μας κολλανε στο μυαλο και λεμε γιατι ? αν δεν εχουμε αυτους που μας ταιριαζουν τοσο, ποιους θα εχουμε ?
και τεσπα απ'οτι φαινεται ο KENO δε προκειται να παντρευτει ποτε του. γιατι ειναι εξωγηινος, δεν ανηκει εδω να εχει ταιρι.
Καμια φορα νομιζουμε οτι εχουμε το ιδανικο διπλα μας επειδη αυτο ειναι δικη μας αναγκη και εν τελει δεν ειναι καθολου ιδανικο!Αν σου ταιριαζε αυτη την στιγμη θα ηταν διπλα σου..
εγω πηγα ενα ταξιδακι στο αμστερνταμ καπια στιγμη περπαταγαμε σε μια σαν παζαρι ηταν εγω περπαταγα διπλα απο ενα καναλι που διπλα ηταν ενα ποταμι καπια στιγμη ακουμπησα ελαχιστα μια μ που ειχε φτιαξει ενας που ηταν κατι σαν πυργος κ με το που το ακουμπησα (ελαχιστα το ακουμπησα) κατερευσε σαν να ηταν φτιαγμενο απο τραπουλοχαρτα κ πηγενε φουλαριστο να πεσει στο ποταμι κ το προλαβα τη τελευταια στιγμη πριν πεσει κ μετα αυτος αρχισε να φωναζει κ μου λεγε δε μ αρεσε που το αγγιξες στα αγγλικα κ γω στα αγγλικα του ειπα οοο im sorry ενω στα ελληνικα ελεγα κ γω χ τωρα κ μετα την εκανα παντος ειχε πλακα το ολο σκηνικο.
δε ξερω με τι ειδους γυναικες ταιριαζω πλεον. δε ξερω τι μου γινεται. δεν ειμαι καλα. μοιαζουν ολα τοσο αγνωστα παλι, λες και βρισκομαι στο μηδεν και κανω κυκλους. γι'αυτο καλυτερα θα ηταν να παω στο διαολο να πηδηξω απο καμια ταρατσα. θα κανω υπομονη μεχρι τις εκλογες μπας κι εχουμε καλο αποτελεσμα. εννοειται θα ξαναπερασω μαυρο καλοκαιρι.
Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος ΚΕΝΟ ...Οσο λοιπον θα διανυεις τον θεραπευτικο χρονο σου,παρε κανενα φιλαρακι να πιεις μια μπυρα,εναν καφε..Και που ξερεις τι μπορει να σε περιμενει εκει εξω?Ασε τις ταρατσες,οι ταρατσες ειναι μονο για τις μπουγαδες :)
οι ταρατσες εχουν και ωραια μπαρακια καμια φορα....
δεν πινεις καμια μπυρα, εκει που θα σκας για μια πρωην?
απο μπυρες αλλο τιποτα. κι αν σε φορουμ ψυχολογιας θελουν να με ξανακανουν αλκοολικο, φαντασου τι συμβαινει εξω απ'αυτο.
υπαρχουν και μπυρες χωρις αλκοολ :P
Εχω πιει μπυρα χωρις αλκοολ..μιση γουλια για την ακριβεια γιατι την αλλη μιση την εφτυσα!
H buckler είναι μια από αυτές δίχως αλκοόλ..... Εμένα μου άρεσε πάντως.
αν κερνάτε πάντως καμία paulaner είμαι μέσα για μπύρες!!!!!
για την buckler ξερω οτι ειναι χωρις αλκοολ μπορει αυτη να δοκιμασω, εχει βγαλει και η αμστελ αλλα και με αλκοολ δεν μαρεσει οποτε δεν το σκεφτομαι για αμστελ.