Γεια σου Νάντια
όπως καταλαβαίνεις εδώ είμαστε συμπάσχοντες κ οχι γιατροί οπότε ο,τι πιθανόν να ξεστομίσουμε θα ναι εκτίμηση ή βασισμένο στην δική μας εμπειρία. Δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να χειι η αδυναμία στήριξης του κεφαλιού με τις κρίσεισ πανικού, υποθέτω καμία κ οι λόγοι είναι καθαρά ψυχολογικοί απλά πυροδοτούν όλους τους φόβους μας κ τις αδυναμίες μας οι οποίες σστην προκειμένη είναι το αυχενικό σου.
Να υποθέσω οτι οι πανικοί συνοδεύονται κ με αγοραφοβία? Η αγοραφοβία είναι μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας ως προς την εύρεση εργασίας. Το γεγονός οτι πυροδοτήθηκε απο ενα συγκεκριμένο περιβάλλον δεν λέει τπτ, απλά εκείνο το διάστημα ήσουν πιο ευάλωτη και ήρθαν και εκδηλώθηκαν οι πανικοί τότε. Αν ανατρέξεις στο παρελθόν είμαι σίγουρη οτι θα αντιμετώπισες κ άλλες πιο δύσκολες καταστάσεις προ 2008 κ δεν έβγαλες κανένα πανικό απλά τις ξεπέρασες. Οπότε καταλήξω πάλι στο οτι εκείνη την περίοδο ήσουν πιο ευαίσθητη κ ήρθες κ λύγισες. Ανεξάρτητα απο ολα αυτά, για να έχεις κάποια παρηγοριά ολοι εδώ λίγο πολύ νιωθουμε πολύ κουρασμένοι με αυτόν τον φοβικό τρόπο σκέψης κ ζωής, το θέμα είναι πόσο κουρασμένη είσαι απο όλο αυτο? Τόσο ώστε να κάνεις κάτι για αυτό?
32 είμαι κ εγώ κ μπορώ να συσχετιστώ κ με τους γενικότερους προβληματισμούς που απασχολούν ενα κορίστι μια τέτοιας ηλικίας, αλλά τα άγχη που κουβαλάς κ ενδεχομένως τα κατάλοιπα σου όπως καταλαβαίνεις πρέπει να τα αποβάλεις. Η ψυχοθεραπεία βοηθάει πολύ στο να αποκτήσεις μια καλή σχέση με τον εαυτό σου, κ αν το καταφέρεις αυτό θα έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίηθηση ώστε να μην σε νοιάζει εαν θα πάθεις πανικό...να πείς so what?
Στο οικονομικό μέρος... Δεν ξέρω αν μένεις επαρχία ή σε μεγάλη πόλη για να κατευθυνθείς σε αρμόδιους δημόσιους φορείς που παρέχουν ψυχολόγους. Και αυτοί οι ψυχίατροι κ οι ψυχολόγοι που διορίζονατι στο δημόσιο στην πληοψηφεία τους έχουν να κάνουν με πιο δύσκολες περιπτώσεις ψυχικής υγεία, πολλές φορές με υπερήλικους, με εθισμένους σε ουσίες κλπ, οπότε πιστεύω αν τους 'ερθει μια περίπτωση νέου κοριτσιού με την αντιμετωπίσιμη περίπτωη των κρίσεων θα την χειριστούν πολύ καλύτερα παρόλλο που δεν θα τους πληρώσεις εσύ άμεσα. Βέβαια πάιζει κ η περίπτωση στο που θα πέσεις αλλά πιστεύω οτι με κατάλληλο ψάξιμο του φούστη, κάτι θα βρείς!
Ξεκίνα Νάντια με αυτό, κ οσο για σένα για να ανέβεις λίγο ψυχολογικά δοκίμασε το αντίβαρο της γυμναστικής που τελευταία έχουμε εξυμνήσει σε αυτό το thread, θα σου κάνει μεγάλο καλό.