Καλημέρα. Εγώ πρωί, εσείς βράδυ πού θα πάει θα συναντηθούμε κάποιο μεσημέρι.
Είμαι καλά, πολύ καλά. Ξεφτίζω το χιτώνα μου. Άμα τελειώσει; Δεν θα αντέχομαι. ;)
Printable View
Καλημέρα. Εγώ πρωί, εσείς βράδυ πού θα πάει θα συναντηθούμε κάποιο μεσημέρι.
Είμαι καλά, πολύ καλά. Ξεφτίζω το χιτώνα μου. Άμα τελειώσει; Δεν θα αντέχομαι. ;)
Μια καλημερα....
http://www.youtube.com/watch?v=gr1NTNG4lP0&feature=PlayList&p=FE2 03E84A4BC3927&playnext=1&playnext_from=PL& amp;index=84
http://www.youtube.com/watch?v=CpIpghRNph8
Γλυκεια μου Ναρνια αποψε βρεθηκες εδω...
Τι κανεις; :)
Διαβάζω... ακούω μουσική... βοηθώ και το μικρό να διαβάσει...
μμμ....ακουγεται χαλαρωτικο.Ωραια
Με πονοκέφαλο+ συνάχι+τα ίδια κι ο μικρός + που δεν στρώνεται να γράψει... ωραία+χαλαρωτικά.
Συγνωμη αυτο δεν το ηξερα..Καλυτερα να ξαπλωσεις τοτε.Ειναι λογικο ο μικρος να μην μπορει να στρωθει αν νιωθει και κουρασμενος..
Αχ Αλτεράκο πως με καταλαβαίνεις, σ\'ευχαριστώ. Κι εγώ έτσι κλαίγομαι για να ακούω παρηγοριές. Δεν είμαι τόσο χάλια, δεν έχω πυρετό τουλάχιστον. Να περνάς καλά μικρέ.;)
Mια γλυκιά αργοξυπνημένη καλημέρα στέλνω άλτερ μου..
Εύχομαι να είσαι καλά :)))
Καλημερα..
Το παλευω και νομιζω σιγα σιγα το πετυγχαινω.
Εσυ πως εισαι;...
Να ειστε ολοι καλα.
\"Βαρεθηκα την σιωπη που καιει τα πνευμονια.Βαρεθηκα να με μισω,βαρεθηκα να λιωνω.Πανω στο σαπιο,πορφυρο αθεατο μου θρονο..\"
Από που είναι Αλτερ; Σαίξπηρ; Και διάθεση κωμικοτραγική; Τουλάχιστον έτσι διακωμωδείς καταστάσεις που άλλοτε σε πλήγωναν;
Πάντως το νέο σου μήνυμα είναι πολύ δυνατό. Και ηχυρό. Μου αρέσει. Μοιάζει να σου δίνει ώθηση.Μια πνοή αλλιώτικη δυναμική και εξερευνητική. Ένας βασιλιάς που ξύπνησε από λήθαργο; Ένας Αλτερ που κουράστηκε;
Καλησπερα και συγνωμη για την αποχη μου.....
Βρισκομαι σε κατασταση που δεν ξερω αν ζω η αν υπαρχω.......
Το συγκεκριμενο καλη μου ναρνια ειναι ενα τραγουδι.
Διακομωδω τις καταστασεις,μπας και καταφερω να βγω απο μεσα ζωντανος.Ειναι ενας τροπος...
Ενας βασιλιας που ξυπνησε απο τον ληθαργο.Καπως ετσι...η τουλαχιστο αυτο θα παλεψω.Το θελω...το εχω αναγκη
Κουραστηκα...τοσο πολυ που δεν μπορω πια να λειτουργησω....
Μια τετοια βραδια...νιωθω τοση μεγαλη ασφαλεια στο \"σπιτι\" μου εδω...
Δεν μπορει να ειμαι τοσο μονος οσο νιωθω....
Καλησπέρα Alterego!Μπήκα σε αυτό το thread,γιατί σπάνια σε πετυχαίνουμε σε άλλο:P(έμμεση σπόντα,λολ),για να στείλω τους θερμούς χαιρετισμούς μου.Αυτό που κάνεις,να διακωμωδείς λίγο,είναι υγιέστατο.Κάντο περισσότερο όμως.Κι άλλο.Δες τα πράγματα πιο ελαφριά,αποδόμησέ τα μέσα από το χιούμορ,σάρκασε ακόμη,όλα είναι προτιμότερα από το βύθισμα στη θλίψη.Ίσως και να αρκεί η \"διάθεση της απομυθοποίησης\"μίας κατάστασης για να μας δώσει την πραγματική διάστασή της.Πολλές φορές αρκεί κάποια ανατρεπτική ματιά για να ξεφύγουμε από την πεπατημένη που μας μάθαμε.;)