Σχιζοφρενεια
Printable View
Σχιζοφρενεια
Παρανοικη σχιζοφρενεια μαζι με διαταραχη εθισμου στα ναρκωτικα
Εχω ακουσει οτι αντιμετωπιζεται πιο ευκολα απο τις αλλες!με τα χαπια πως εισαι?εννοω με τις παρενεργειες!ο δικος μου με τα χαπια αλλαξε εντελως λες κ δεν ειναι ο ιδιος ανθρωπος,ειναι κ βαρια περιπτωση αλλα φωνες δεν ακουγε,μανια καταδιωξης ειχε!
Και εγω ειχα 7-8 παραληρηματα ...καλα ειμ με την αγωγη αν με γνωρισει καποιος δεν καταλαβαινει τιποτα.....αστα αυτα τωρα και ελα στην ενοτητα...τι σκεφτεστε....ναμιλησουμε για ροκ και μεταλ
Ο αδερφος μου φαινεται οτι παιρνει αγωγη!anyway..
Αφηνει κανα κουσουρι ολο αυτο μετα οταν φευγει?εννοω διανοητικο?αυτο με τν οριακη το ξερω αλλα δν ηξερα οτι προκαλειτε απο νευρωση..εμενα μ ειπε ο γιατρος οτι δν τν εχω και οτι αμα τν ειχα αυτα φενονται λεει απο μικρη ηλικια συνηθως
...........
Καλως την..και εγω με τα αντιψυχωτικα κοιμομουν καλα και με τα ανχωλιτικα...τωρα τα ιδια με σενα κ γω...το κοβω καλο ξημερωμα παλι να κοιμαμαι
Ωχ μην μου λες τετοια!απο την πρωτη μερα ρε συ??ουφ..δεν θελω να παρω παλι αντιψυχωτικο!
Ε θελει υπομονη κ γω αυτο κανω και οσο αντεξω..πηρα 3 βαλεριανες μαζι πριν αλλα δν μ κανουν τπτ...ε μαλλον θα στερητικα ειναι θα περασουν..
Την διαφορα την ειδα κατευθειαν ρε συ!!δεν εχω θολουρα!ερωτηση,καμια φορα μου μουδιαζει για λιγο η δεξια πλευρα στο κεφαλι!!πισω απο το αυτι!το χεις παθει??
Κ γω κατευθειαν την ειδα ειχα υπερενταση..εμενα μουδιαζει η αριστερη πλευρα καμια φορα αλλα το ειχα κ πριν τα κοψω νομιζω οτι ειναι απο το πολυ αγχος..αυτο πισω απο το αυτι δν το εχω παθει εμενα μουδιαζει το μισο αριστερο μερος...