αυτο που θελω προσωπικα να εκφρασω ειναι η "θερμοκρασια" του φορουμ ,αυτην την περιοδο τα πραματα ειναι λιγο "ψυχρα" .Σκοπος του φορουμ ειναι η αλληλεγγυη, η συμπαρασταση και η βοηθεια γενικως σε θεματα ψυχολογιας και των ασθενιων αυτης. Απεναντιας μπορω να πω οτι μερικες φορες -ευτηχως οχι πολλες - φτανει να ειναι λιγο επικυνδηνο και βλαβερο για καποιον που μπορει να εχει υποτροπη στην μανια του! Τα τελευταια λοιπον 4-5 χρονια απο τωτες δλδ που αρχησαν να φευγουν οι θεραπευτες, ψυχολογοι ,ψυχιατροι ,αλλα και ασθενεις ,και να παιρνουν την θεση τους οι περαστικοι! ,αυτοι που ηταν υγειες ψυχικα -ετσι τουλαχιστον νομιζουν - να μπαινουν στο φορουμ λοιπον ολο και πιο πολλοι με σκοπο δυστυχως την αλαζονεια, την αναγκη να νιωσουν καλα βλεπωντας οτι υπαρχουν στην κοινωνια ανθρωποι οπου εχουν προβληματα σοβαρα στην ζωη! και συγκρινοντας με αυτους παιρνουν τα πανω τους! Φυσικα υπαρχουν ατομα οπου βοηθαν, οπου σπαταλανε ωρες απο τη ζωη τους για να ασχοληθουν με καποιον ανθρωπο που πολεμαει την ασθενεια του! η συμπαρασταση αυτων των ανθρωπων ειναι θαυμαστη! Δυστυχως ομως ο αριθμος τους εχει παει πιο κατω με τον καιρο!.
Δυστυχως υπαρχουν αρκετοι καυγαδες, και ο λογος συνηθως ειναι για να γελας και οχι γιΑ ΝΑ νευριαζεις! Δυστυχως εχω παρει και εγω μερος! βλακεια μου το παραδεχομαι αλλα πολυ λιγες φορες! -ετσι νομιζω εγω δλδ χαχα- δυστυχως για να απαντησω σε μερικα ατομα πρεπει να παω ,κατω, στον "υπονομο της ηθικης !"αποτελεσμα? βρωμιζομαι κι εγω!! χαχα.
Τελευταια χρονια ομως το φορουμ εχει αποκτησει χιουμορ! να μια βοηθεια ψυχολογικη!!!το γελιο!!! Ενα παραδηγμα ειναι το θεμα "ΜΟΥΣΙΚΗ" .
συγνωμη ρε παιδια, ξερω οτι θα με κραξετε πολλοι αφου ειναι πολλα αυτα τα μηνυματα!, αλλα για ποιον λογο στελνεις το λινκ!,ας μην σχολιασω το θεμα εν αρχη οπου κι αυτο ειναι καπως παραλογο, το να στελνεις δλδ ενα μουσικο βιντεο σε ενα θεμα προς συζητηση! για ψυχικη βοηθεια, χωρις να υπαρχει καποιος σχολιασμος απο κατω απο το βιντεο που καπως να δικαιολογι την υπαρξη του θεματος! Δεν λεω, κι εγω εχω κανει ,πανω στην φρικη μου εχω βαλει βιντεο μουσικης, αλλα το λινκ ρε παιδια για πιο λογο να το στελνετε?????? σας παρακαλω εξηγηστε μου?? δλδ υπαρχει στο μυαλο σας η σκεψη οτι θα κανει ο αλλος κλικ το λινκ για να ακουσει στο γιουτιουμπ ενα τραγουδι που εχει αναιβασει καποιος αλλος??? κι ολα αυτα σε φορουμ ψυχολογικης και ψυχιατρικης φυσης!!!!!