ευχαριστω κουκλες για οοοολη τη στηριξη και τα καλα σας λογια
ναντινακι ειμαι πολυ καλα σε ολους τους τομεις
οργανικα, ψυχολογικα και σεξουαλικα χε χε
δεν το μετανιωνω
απλα ελπιζω να ναι μονιμα τα αποτελεσματα
Printable View
ευχαριστω κουκλες για οοοολη τη στηριξη και τα καλα σας λογια
ναντινακι ειμαι πολυ καλα σε ολους τους τομεις
οργανικα, ψυχολογικα και σεξουαλικα χε χε
δεν το μετανιωνω
απλα ελπιζω να ναι μονιμα τα αποτελεσματα
Σου το εύχομαι ολόψυχα να είναι μόνιμα,Τζενάκι μου!
Σίγουρα έχεις και μια επιπλέον βοήθεια αυτή τη φορά!
Πάντως πραγματικά το όλο θέμα δεν είναι τόσο πώς θα τα χάσουμε,
αλλά πώς θα τα διατηρήσουμε!Αυτός ήταν ο πιο δελεαστικός λόγος
που με οδήγησε ν'αποφασίσω κι εγώ τη δική μου επέμβαση.Οψόμεθα!
Σίγουρα βοηθά η προσωπική προσπάθεια γι'αλλαγή σχέσης με το φαγητό
και προσπέρασμα των λόγων που εδώ μας οδήγησαν,επιπρόσθετα
και για το ενδεχόμενο,που η επέμβαση δε συνεχίσει να μας ευνοεί
με τα καλά της αποτελέσματα.Συνεχίζεις το περπάτημα;Δεν ξέρω
αν έχεις και το παρεάκι σου στην κατάσταση που πλέον βρίσκεται...
Ο Απρίλης ξεκίνησε καλά,ηλιόλουστα...Η συννεφιά όμως ήλθε...:(
μετα την συννεφια ομως??Quote:
Originally posted by Kleanthis
Ο Απρίλης ξεκίνησε καλά,ηλιόλουστα...Η συννεφιά όμως ήλθε...:(
DX87 min se vriskw se diaforetika topics na klais tin moira sou !!
oti egine egine makari na eixame tin epilogi na legame thelw na adunatisw amesws na ginomastan adinatoi kai meta apla na ksekinousame diaita tha deis oti oloi oi anrthrwpoi tha eimastan adunatoi!!
loipon epeidi ksreis oti ta pragmata den einai etsi thelw na deikseis stenos kai na efodiasteis me olo to kouragio gia na ksegugeis apo to diko sou lavirintho!!
auta sou ta lew gia na ta akouw kai egw!!!
meta ta sunnefa tha vgei o hlios..auto einai sigouro tha ertoun sunnefies - mpores - kataigides ola tha einai mesa sto programma se thelw vraxo mazi tha odigithoume stin niki tha deis ama eimaste 2 tha einai pio eukolo emena gia prwti fora oi anthrwpoi gurw mou me apogoiteuoun gia ta 7 kila pou prepei na xasw polu perissotero apo ti egw emena apla epeidi eimai panta antidrastiki autoi lene oxi kai egw tous koitazw kai le nai re....
na pane oloi mazi min sou pw ti na kanoun!!
emeis tha ta kataferoume kai tha eimaste kai eutuxismenes kai autoi as kanoun oti thelounn!!
loipon see you arround!!!!
καλε αυτο ηθελα να πω και εγω.. μετα την συννεφια, ο ηλιος..Quote:
Originally posted by sasa14
DX87 min se vriskw se diaforetika topics na klais tin moira sou !!
oti egine egine makari na eixame tin epilogi na legame thelw na adunatisw amesws na ginomastan adinatoi kai meta apla na ksekinousame diaita tha deis oti oloi oi anrthrwpoi tha eimastan adunatoi!!
loipon epeidi ksreis oti ta pragmata den einai etsi thelw na deikseis stenos kai na efodiasteis me olo to kouragio gia na ksegugeis apo to diko sou lavirintho!!
auta sou ta lew gia na ta akouw kai egw!!!
meta ta sunnefa tha vgei o hlios..auto einai sigouro tha ertoun sunnefies - mpores - kataigides ola tha einai mesa sto programma se thelw vraxo mazi tha odigithoume stin niki tha deis ama eimaste 2 tha einai pio eukolo emena gia prwti fora oi anthrwpoi gurw mou me apogoiteuoun gia ta 7 kila pou prepei na xasw polu perissotero apo ti egw emena apla epeidi eimai panta antidrastiki autoi lene oxi kai egw tous koitazw kai le nai re....
na pane oloi mazi min sou pw ti na kanoun!!
emeis tha ta kataferoume kai tha eimaste kai eutuxismenes kai autoi as kanoun oti thelounn!!
loipon see you arround!!!!
ειμαι πολυ αισιοδοξο ατομο και εχω σιγουρα δυναμη για να το κανω αυτο.. και δεν κλεγομαι καθολου πιστευω :-)
και αφου παλι κατρακύλησα.... ήρθα εδω να πω ότι έχω σκοπο να ειμαι καλα απο δω και μπρος.......
θα ξανασηκωθω....
χαχαχα Γιαυτο ειμαστε και εμεις εδω για να σε πεαναφερουμε στην ταξη.
Ολοι πεφτουμε...αλλα επανερχομαστε ετσι και εσυ!!
καλη σου μερα device
Βαριέμαι...Γκρρρρρρρρρρρρρ� �ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ� �ρ.Θέλω να φύγω πάλι.Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ� �ρρ
:) Έλα!Έλα!
Κλεάνθη μου,
γιατί βαριέσαι? Πού βρίσκεσαι? Πώς περνάς? Εγώ χθες γύρισα Αθήνα και σήμερα ξαναφεύγω. Επιστρέφω το Σάββατο.
ειμαι 20 χρονων και ειμαι καλα, καθαρη σχεδον 2 μηνες (αν και την προηγουμενη εβδομαρα πηρα καθαρκτικα πιανεται;)
Πήρες καθαρτικά γιατί είχες βουλιμικό ή τα πήρες λόγω δυσκοιλιότητας?
θα πω την αληθεια για να αδυνατισω.
χθες ημουν στην ενδοκρινολογο και της ειπα οτι ειμαι βουλιμικη, μου απαντησε πως το εχει καταλαβει και πως η βουλιμια και ο θυροειδης εχουν αμεση σχεση.
Αυτες τις ημερεσ που ειμαι καθαρρη και απο καθαρκτικα πηρα 3 κιλα :(
Δεν είναι δυνατόν μέσα σε λίγες μέρες να πάρεις 3 κιλά βρε mcan. Έφαγες 21000 θερμίδες ΠΑΡΑΠΑΝΩ από όσες δικαιούσαι? Υγρά κλπ είναι. Λογικό, αφού η χρήση των καθαρκτικών σε αφυδάτωνε..